Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öleld meg a botot! Kell az eső, de pont most, pont ennyi.
Na jó volt a mai túra?
ez lett a mimok beléptetőrendszere
Béla, Gábor!

Mindettőtöknek él már régen a regisztrációja, nézzétek meg az e-maileteket, küldtem új jelszót. Zeher sem tudott belépni, de a jelszócsere után ment neki.

Szebb napot (itt ocsmány az idő)
Jahh vagy úgy, általában néhány óra, vagy egyik napról másikra! Szólok, hogy nézzenek utána!
Várok én türelmesen már vagy 2 hete,de csak nem tudok belépni az oldalra..Nincs valami közvetlen elérhetősége az oldal szerkesztőjének,hogy ezt jelezni tudjam felé?
Ugyan így jártam, lehet hogy lejárt a regisztrációs idő, utána már ugyanazzal az E-mail címmel már nem enged regisztrálni (mert azt javasolja, hogy regisztrálj újra).
Nem értem!
Kis idő ameddig a regisztrációt megerősítik! Türelem ;)
Én is regisztráltam a mimok-ra. De azóta sem tudok belépni.Az e-mail címemmel meg nem enged ujra regisztrálni .
Tudja valaki mi az utolsó lépés? Ha valaki segít azt megköszönöm.
Adjátok el a motorommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! SÜRGŐŐS!
Én Tokajban láttam tegnap egy feketét!
Én is találkoztam vele
Találkoztam ma egy ikertesóval bükkben, oda-vissza! Kék-fekete XT keresi gazdáját!
Keresek olcsó használt slick gumit párban 120-17, és 180-17 méretben, ha tud valaki Miskolcon, szóljon!
Regisztrálok már én is,ki nem maradjak valami jóból
OKé!

Tudom, hogy merre kell menni és bízom benne, hogy utol foglak érni benneteket...
Tárold el éjszaka az útvonalat!
Oda ha írsz, tuti, h fogsz kapni választ!
OKÉ És köszönet!

Én is alszok!
Jó helyen igen! Szandra írt is neked, hogy "HRC ide" :) na remélem innen megtalálod, aztán barátkozz a fórummal! Én most megyek! jóéjt!
Na ide jelentkeztem be.
Már most vmit találtam az a kis narancssárga izére rámentem is ha jól látom most Laci RR írt vamit.
Akkor jó helyen vagyok?
http://mimok.hu/index.php?opti...

Elvileg ez a link oda mutat, de amúgy bal oldalon fórum, utána (középen kb) mimok fórum és utána faliujság
A faliújságba/ra, hogy megyek rá?