Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attó' függ,milyen blokkot teszel bele....
Jó estét! Hasonlóan az előttem szólókhoz, én is mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! Kemény feladat előtt állok jövőre, mivel ebből a vasból kell kihoznom 230-t, 3.-ban. Tipp?
Csajok, skacok! Mindenkinek boldog karácsonyt, és nagyon jó egészséget kívánok akit ismerek, és azoknak is akiket nem! Lapesz! Jó látni hogy létezel testvér! Betyárul hiányoznak a hétvégi összeruccanások. Sokszor már csak az éltet, hogy mindjárt itt a hétvége és húzhatok fel a Hegyre közétek! Vigyázzatok magatokra mert tavasszal látni szeretnélek benneteket a Hegyen! ÜDV MINDENKINEK!
Boldog Karácsonyt...fiúk,lányok... travik..pedok... ..akik velem együtt..a hegyen húzzátok... ...
Minden motorosnak kívánok Boldog Karácsony!
Boldog Karácsonyt,minden motoros huligánnak a hegyről.Pár hóónap és újra húzhatjuk a gázt.
Minden motor versenyzőnek Boldog karácsonyt!
Neked is hasonlóakat vagány csajszi!
Hamarosan ismét megszálljuk a Hegyet! Ha más nem szánkóval kéne
"Havas ormain csillan meg most a napfény,
a motorok nyári zöreje csupán emlék.
Fehérség övezi a tájat, s nyugalom.
A szívekben a gázfröccsött ide hallom.
Kívánok mindenkinek Boldog perceket, s lelkekbe áradó fényeket!"

elissa
Na, már legalább nem a sor legalján kullog ez a szebb napokat is látott fórum...
Ugy látom a Mátra fórumot is ellepte a hó....
Kérj egy bokorugrót a Jézuskától.
Az Fz nem bírja-szereti az erdőt. Más meg sajnos nincs a portán.
Noná:)
menő (keX vótam)
Pedig...
Se....
Mondod Te... És valójában?
...eszembe nem jutna
Vannak bizony. ilyenkor kell elővenni a bokorugrókat, sokkal rövidebb úton is duplája,triplája adrenalin és hát a nélkül a mi életünk,,, elég sivár.
Én a héten is nyomtam egy karikát az erdőn, a 10 cm-es avarban,,, érdekes volt.
Hamarosan itt a tél. Motorjaink téli álmot alszanak, de vannak kemény fickók akik ilyenkor is húzzák a szarvát.
dj barátom