Drakula !
Aztán veretni neki, nem a retrot nézni a nagy unalomban
MÁS :
Nekem semmi közöm ehhez a gyerekes hülyeséghez ami itt megy, de kicsit unalmas már..... ha valaki le akarja rombolni az induljon szépen csöndben, pláne, hogy már rég kiderült kicsoda.
Ugyan olyan hiteltelenek vagytok mint Ő.
Meg ez a 150kilós gyilkos mészárosok unalmukban járják az országot egy hülyegyerekre vadászva .... jézusom
Ne legyen már közröhej a Mátra topik
Egy ilyen jó motor egy ilyen sötét fickónak.
Én persze maradok a sor négynél, de ez egy korszakalkotó gép volt. Biztos a kerekeskútból aranyhomokos víz folyik nála..
Tudod testvérem, ez a cigányozás, meg hogy honnan jöttek, ez nagy hiba volt. Csak azt nem tudtad, hogy velük nagyon veszélyes ujjat húzni. Gondolom TV-t nézel néha? Én is motorozok, de nagyon ritkán írok az oldalra, inkább csak olvasom. A legtöbb embernek normálisan ki van töltve az adatlapja, egy két fényképpel, van akinek több képpel is, ahol vállalja magát. A legtöbben ismerjük egymást. Így tudjuk éppen ki az aki ír az oldalra. Nálad ez hiányzik. Mert nem mered vállalni magad. Én tiszteletben tartom a motorosokat is és az autósokat is. Most csak azért írok hogy tudd, ma te voltál a romáknál a téma. És úgy hallottam, hogy keresnek téged, és ha megtalálnak térden állva fogod megtudni, hogy honnan jöttek. Hát, hogyha négy-öt 140-150 kilós nagy benga sittes olyan állat fenné valakire a fogát, mint te rád, annak az biztos nem örülne. Elég kellemetlen amikor fényes nappal a földbe tapossák az embert. Úgy gondolom most nem nagyon lenne itt senki a helyedben. De lehet hogy majd te taposod a földbe őket ha megtalálnak. Sok szerencsét!
Aztán veretni neki, nem a retrot nézni a nagy unalomban
MÁS :
Nekem semmi közöm ehhez a gyerekes hülyeséghez ami itt megy, de kicsit unalmas már..... ha valaki le akarja rombolni az induljon szépen csöndben, pláne, hogy már rég kiderült kicsoda.
Ugyan olyan hiteltelenek vagytok mint Ő.
Meg ez a 150kilós gyilkos mészárosok unalmukban járják az országot egy hülyegyerekre vadászva .... jézusom
Ne legyen már közröhej a Mátra topik