Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drakula !
Aztán veretni neki, nem a retrot nézni a nagy unalomban

MÁS :

Nekem semmi közöm ehhez a gyerekes hülyeséghez ami itt megy, de kicsit unalmas már..... ha valaki le akarja rombolni az induljon szépen csöndben, pláne, hogy már rég kiderült kicsoda.
Ugyan olyan hiteltelenek vagytok mint Ő.
Meg ez a 150kilós gyilkos mészárosok unalmukban járják az országot egy hülyegyerekre vadászva .... jézusom
Ne legyen már közröhej a Mátra topik
Hopp, az előbb nem tette be a videót. Tehát:

http://youtu.be/gr1N6WN2lpg
Közel 1 év kényszerpihenő után újra dübörög a GÉP! Első indítás a csipkerózsika álomból:

http://www.youtube.com/watch?f...!
Méret mekkora cicisre jó?
Ő sem 19 éves már. Úgy hogy még mi is nyomhatjuk egy jó darabig srácok. . Nekem pedig bőven elég a GIXER is.
IXS Női bőrruha,kétszer használt,alkalmi áron eldó.30,000ft. tel:202054038
elő bizony hát azért odáig nem mentem de készülődök megint kifelé
szóljál Kex nekem is Veled tartok
Semmiféle márka elfogúccság nékű mond6om, hogy jobban örűtem vóna ha SZÁJX nyer
Előkerültél virágszálunk!
Már azt beszélték, hogy Ausztráliába költöztél.
Sulibol lyukasoraba kimegyek molotov-partyzni nala he
segítek a keresésben, ennek a rohadéknak a neve Balogi Zoltán, és Felsőtárkányban állomásozik... még egy darabig
Szerintem kimoderálták már, vagy megszeppent hogy nem ír. Többek mesélik, hogy nem az első ilyen köcsögösködése ez már itt a Sportmotoron.
Egy ilyen jó motor egy ilyen sötét fickónak.
Én persze maradok a sor négynél, de ez egy korszakalkotó gép volt. Biztos a kerekeskútból aranyhomokos víz folyik nála..
Tudod testvérem, ez a cigányozás, meg hogy honnan jöttek, ez nagy hiba volt. Csak azt nem tudtad, hogy velük nagyon veszélyes ujjat húzni. Gondolom TV-t nézel néha? Én is motorozok, de nagyon ritkán írok az oldalra, inkább csak olvasom. A legtöbb embernek normálisan ki van töltve az adatlapja, egy két fényképpel, van akinek több képpel is, ahol vállalja magát. A legtöbben ismerjük egymást. Így tudjuk éppen ki az aki ír az oldalra. Nálad ez hiányzik. Mert nem mered vállalni magad. Én tiszteletben tartom a motorosokat is és az autósokat is. Most csak azért írok hogy tudd, ma te voltál a romáknál a téma. És úgy hallottam, hogy keresnek téged, és ha megtalálnak térden állva fogod megtudni, hogy honnan jöttek. Hát, hogyha négy-öt 140-150 kilós nagy benga sittes olyan állat fenné valakire a fogát, mint te rád, annak az biztos nem örülne. Elég kellemetlen amikor fényes nappal a földbe tapossák az embert. Úgy gondolom most nem nagyon lenne itt senki a helyedben. De lehet hogy majd te taposod a földbe őket ha megtalálnak. Sok szerencsét!
Sziasztok, IXS noi borruha 42-es meretben,elado 2 szer hasznalt,fekete,tarolozsakkal egyutt. 29,000ft. ALKALMI ARON....
Félreértettél maradok az R1nél
Most tudom jól összehasonlítani a 2márkát, egyikről leszállok, másikra ráülök. Múlthét pénteken is voltam mind2vel
A GSX-R-re gondoltam
Hát nem is csodálkozom ha azzal akarsz jönni, teljesen megértem
bár az enyémmel szeretnék menni
Nekem bizonytalan az a power 2ct
ájájj isten ments az is lehet hogy felmegyünk azzal ha végeztünk
Szeretnél te olyan rossz blokkot a tiédbe
Mi sem megyünk nagyon előbb