Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks. megbeszélve
háza parkoló ... valamikor 5után érkezem én speciel :)
találkozó mikor, hol?
amivel jól érzed magad
zümmögővel szabad-e?
Csütörtökön du valaki mátra? 5 után érkezem
Kriszxr: Köszönöm szépen, ez se lehet rossz túra! A 2-es úton múltkor végigmentem (Budapesttől), majd vissza a 12-esen. Az biztos, hogy nagyon szép környék, és rosszabb útminőség is max 2 km-n volt.
Egyébként most vasárnap volt a "Mátra-túrám". ByFzr által javasolt útvonalon mentem végig. Nagyon tetszett!
Volt cserébe viszont egy bicikli-verseny, így itt-ott menet közben megállított egy kedves rendőr, amíg keresztülhaladtak az úton a biciklisek. :)
Sziasztok valaki megy ma gurulni valami kanyargósabb útszakaszra szívesen csatlakoznék Csesznek,Mátra,Visegrád
Azt meghiszem, szerintem össze-vissza szarnám magamat egy 500-as 2T nyergében, az SP egy szelíd kezesbárány lehet azokhoz képest.
ez egy jó 5let!
De még most is megállnák a helyük............. Csizi barátom Nemde?
nekem is........
catPee Van egy javaslatom:Sirok-Pétervására-Salgótarján-Balassagyarmat-2es,vagy 2/A-0-s-Bpest.
Itthoni viszonylatban jól motorozható utak,szép táj.
faxa volt Így kora este.. forgalom szinte zeró hőmérséklet pedig se nem hideg se pedig az az izzadós meleg ...
Du valaki egy lightos gurulás?
Fasza vidi Ghoosti. GP500 forever.

Aztarohadt, mekkora kisfilm!

Régi idők rulz!
GA, MIsi egy órája indultak Gyöngyösről.. pont jöttek ki gyöngyösről mikor én meg mentem be....
Hali!
Ismerős a két betyár?
Érzem, hogy van mit tanulni, így amikor csak tehetem megyek.
Szerencsére van mondjuk hova: Dobogókő, Visegrád, Börzsöny, stb., így gyűlik km.

Annyi változás, hogy Mátraházára megy a család és onnan tudok indulni. Küldök mindjárt egy sms-t.

üdv.: Peti