Sziasztok Riderek! Holnap 19.én ha lesztek ott ismerősök a H.Ringen akkor remélem találkozunk majd és dumálgatunk egy jót. Vigyázzatok magatokra! És Üdv mindenkinek!
De hogy mindenki jól értse én imádom a motorokat és a motorosokat is.mindegy milyen színű, típusú, márkájú és még ezerféle módon csoportosíthatnám.... Nem igazán vagyok fanja egy márkának sem. Két kerek legyen és motor hajtsa a Riga 4-től a szándékosan nem írom meddig....
Igaz! A lányomnak szoktam volt mondani, mikor játszik a gépen a Moto Gp-vel. "A versenyt az utolsó kör végén intik le és ott és akkor kell jó helyezést elérned, ha már a 3 körben első vagy és az utolsó előttiben buksz és utolsónak intenek le akkor semmit sem ért a küzdelmed...."
Jah, csak ugye egyik sem ért célba.. Hopkins ugye ujj-törés miatt el sem indult. Bautista alól meg kiforgott a vas. Találgatni lehet hogy, miért is? A rossz gumiválasztás miatt ami Lorenzo versenyét is megpecsételte, vagy egyszerűen csak ennyire görcsösen akarja a jó eredményt? Nem tudni, de tetszik nem tetszik megint Team Suzuki "0" pont. Brno-ban is.
Azért ez már nem is olyan rossz. No nem Hopkins törött ujjára gondoltam, hanem arra, hogy végre már két Suzuki rótta a köröket Brnóban, ha csak kis időre is. Jóval több motor kéne a királykategóriába, kb, mint vagy 20 éve. Jót tenne a dolgoknak...
Meg vagyok tisztelve. Amúgy meg egészen augusztus 1.-ig nem is mentem még sor4-4t-vel. Haverok kínálták már a nagyvasaikat régebben, de mindig kihagytam, mondván, lesz még nekem is, aztán azt majd letesztelem. Időközben a kis méregzsáknak is kiderült a kínja. Ezt itthon tuti nem derítettem volna ki. A CDI csak az egyik hengernek szabályozza az előgyújtását, a másikét 4,5 mm-en hagyja, amitől az szép lassan túlhevül, és a végén megszorul. Jelenleg ezen működnek,pár nap, és kész. Ha találkozunk valaha, természetesen csere.
Szia GA! most hétvégén programok vannak. Szlovák szupermotosok nyomják. Szombat délután megyek fel a hegyre és ha te is felnézel ott is dumálhatunk a dologról. Jó volna egyszer többen odamenni és mennénk mint állat. Biztos röhögnénk egy csomót egymáson. Tuti nagy buli lenne! Szerintem sokkal nagyobb élmény ha olyan emberekkel vagyunk együtt, és röhögünk nagyokat akiket ismerünk. Üdv a hegyen!
Spanom is abba ment a múltkor,de jól leszivatták őket.Fent pakolásztam a motorom és már solalltam az időt.Kiderült,hogy 2X40 percet mentek.19.-én pedik egyben kapnak 90percet.Mindenki akkor jön le és fel amikor akar.
délutániba, mert akkor érek rá, valami összevont csoportba, hétfőn jelentkeztem akkor még nem volt feltéve a netre a beosztás és a csaj ezt mondta, hogy csak 2 csoport lesz, de ahogy most néztem 3 az a 2, én meg mehetek a lassúk között, mindig a haladóba szoktam de ez most így sikerült
valahol starján környékén lőn..
http://www.motogphirek.hu/hirek/7378