Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat.
Akkor ezt a mocit nem veszem meg inkább.
Gyűjtök még akkor tényleg.
Hát ma sem lesz már motorozás, hol elkezd esni az eső, hol eláll.
Sziasztok, kéne egy kis segítség, Eladó egy VANCE and HINES tipusú titán amerikai sportkipufogó Kawasaki ZX6-9R motorkerékpárra. Ha azt akarod, hogy Tiéd legyen a legszebb hangú, leggyorsabb Kawa, akkor hívj fel, a 06-30-422-7684-es számon.
Ez csupán személyes tapasztalat amit írok neked. Két barátom is vett ilyen idős APRILIA t a fiának, és rengeteget bosszankodtak miatta, annyiszor kellett javítani hol a motort, hol a váltót. Igaz hogy nehezen, de meg is szabadultak tőle mindketten. Én sem venném meg! Az én fiamnak volt először egy 2005 ös, majd egy 2008 as évjáratú RS 50 ese, azokkal viszont nem volt semmi gond. Inkább gyűjts még hozzá, és vegyél egy 5-6 éves vasat, minthogy olcsón veszel egy olyat, amit otthon nézegetsz a garázsban mert nem jó. Tudom hogy fiatal motor is lehet rossz, de ezt egy hozzáértő megtudja nézni neked ha megkéred őt amikor motort veszel. Üdv!
Én inkább gyűjtenék még valami normális motorra, de ilyen fospisztoly olasz zümmögőt tuti nem vennék. Minek szopassa saját magát az ember? Én megcéloznám a 4T 250-400-as kategóriát, vagy ha ragaszkodol a 2T technikához, akkor itt van pár jónak tűnő felhozatal:

Suzuki RG 125 - 1

Suzuki RG 125 - 2

Suzuki RGV 250

Motorból csak jappppánt!
Errefelé eléggé el van pittyedve az idő, nagyon esőre áll. Pedig ma jó lenne kimenni a Hegyre.
Sziasztok

Most készülök venni motort.
Tanácsot szeretnék kérni ez ügyben.
Találtam az expresszen egy motort 140 ezer az irányár. Aprilia Rs50 ADATLAP
Vételár: 140.000 Ft
Ár (EUR): 524 EUR
Évjárat: 1995
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Futott km: 23.000 km
Kivitel: Gyorsasági/sport
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin

Munkaütem: 2
Hengerűrtartalom: 50 cm³
Hengerek száma: 1
Teljesítmény: 9 kW, 12 LE
Szállítható szem. száma: 1 fő
Szín: Fekete

Hátsó gumi kopott és karcolások és kisebb sérülések vannak rajta azt írta az eladó.
Szerintetek megéri megvenni?

A segítséget előre is köszönöm!
Melóm volt amit meg kellett csinálnom. Örülök hogy legalább ti tudtatok menni egy jót. De holnap ott leszek és az asszonyt is megpróbálom rábeszélni, hogy jöjjön velem a saját motorjával.
Ma is jöhettél volna alig voltak.Jókat gurultunk!
Remélem holnap délután nem esik az eső, mert fel szeretnék már menni a hegyre csapatni egy kicsit, és enni egy lángost. Elég lenne már az esőből. Gondolom ti is így vagytok ezzel, és többen is ott leszünk. Üdv mindenkinek!
Szép volt fiúk! Nyugodjék békében és száguldjon az égi pályákon boldogan!
én minden nap itt vagyok... 365 nap : )
Összeszorult a gyomrom, de Nintendo mindig előttünk fog menni és soha nem felejtem ahogy játszott a Bodison .
Zacsi barátunk temetésén: Tiszteletére, ami a csövön kifér!link
Zacsi barátunk temetésén: Tiszteletére, ami a csövön kifér!
Zacsi barátunk temetésén: Tiszteletére, ami a csövön kifér!
Én már ott vagyok!
Szerintem részünkről tárgytalan... Ti mentek?
Sokan voltunk bár csak lagzira mentünk volna!................ Szeretném megkérdezni szombaton ki jön Sirokba?