Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lesz üres a parkoló....
Szombaton lessz fent valaki?
Tegnap nem lett semmi baj a bringaversenyből. Autóval mentem át délelőtt a Mátrán, ami ott volt... Kerékpár verseny volt, de nem ám lezárt úton. Szinte biztos voltam benne, hogy valakit kivasalnak ott. Felfelé ment a töketlenkedés, autók biciklik vegyesen. Előzés után nem lehetett tovább menni mert sokan nem mertek, vagy nem akartak elmenni a versenyzők mellett, ezért aztán fel lettek tartva a bringások is. Lefelé meg a biciklisek előzgették az autósokat. Brutál volt. Majdnem idegroncs lettem mire átértem a Mátrafüred Parádsasvár szakaszon.
Maga még él, kérem? Mi újság a sógoroknál? Vagyishogy kijutottál egyáltalán? Kihagytad Barcikát, pedig faxa volt.
na szépek vagytok mondhatom! :)
én már imbolyogni láttam
Téged még életünkben nem láttunk döntögetni...csak gurulni....
rendben
ByFzr: persze benne lennék egy Pest környéki túrában. Milyen távolságban gondolkodsz egyébként, mert így elsőre összehoztam egy 170 km-s kört, csak itt Pest körül, de benne van az összes kedvenc szakaszom. Kiinduló pont: Megyeri híd (Omszk-Park) - Szentendre - Piliszentlászló - Visegrád - (kicsit vissza) Esztergom - Dobogókő - Csobánka - Pilisvörösvár - Piliscsaba - (Üvegtigris) - Budajenő - Budakeszi - innentől BP - Jánoshegy körül - Hűvösvölgyi út - Bem-tér - (felső) Rakpart - Szentendrei út - Megyeri híd.
Persze meg lehet ezt csinálni akár részletekben is, és természetesen tovább is lehet nyújtani. :)

A héten nem tudok menni (elfogyott a hátsó gumim és az új gumi egyenlőre a motornak van támasztava ), de jövőhét hétvégén ráérek, valamint ha rövidebb túrában gondolkodsz akkor akár hét közben is. (este 6 körül már bárhol ott tudok lenni és hétfőn megoldódik a gumi fölrakás is).
mikor döndetünk már?hangvill
ás cimbora.......
MR Suzuki-nak...
http://youtu.be/sb3wOQ7H4d0
És most jöhet amit mondani szokás....: Odabasz!
megoldjuk
akkor legközelebb legyen szerencsénk .)
akkor jól láttalak csak akkor már indultam le mert kongott a tank aha, áttették holnapra a megbeszélést
pont akkor léptél mikor felértem ... csak elengedtek suliból ?:)
nem mentem át mert nagyon jól ment most a déli oldalon a döntögetés ... gyorsan toltam ott 6 karikát aztán takarodtam haza csak hort - hatvan szakaszon jó szarrá áztam ...
pár karikára csak felnéztem.. üdvözlöm azt a 3as gyöngyösi bandát akik közé bepofátlankodtam
Már megint csak itt nagy a szád! Gyurjál jövőre mert beléd lesz öntve a deci feles kis hoki!
te még mindig ingyen szopol
Szerintem kiszaladok én is!Gyere le Sasvárra...
örülök, hogy tetszett legközelebb megyek én is...sajnos akkor dolgom volt délutánig, így nem is ültem motorra Pest környékén viszont csinálhatnánk valami fasza gurulást mert arra nem vagyok képben és már rég el akarok menni pl. üvegtigris felé is! Ha tudsz jó útvonalat mehetünk valamelyik nap
a holnap nekem bukó.. iskolai ügy miatt
én ma ott voltam........(igaz melo ügyben)segitettem is egy motorosnak........