Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szó incs róla! Fasza csávó!Csak érdekel hogy mi van vele!Remélem 19.-én már jöhet a pályára megint!
zoli te leszel az elsö........aki megy a vasammal
Bali..........Ne ird le.az öreget.........A team része...
Jaja. Agyam szita.
Hali!
Mi van az öreg kezével?Tudtok valamit?
most mesélhetnék én is itt de kikapnék......legyen elég annyi vérvonal nálunk....Édesapám is motorozott....Az öcsém ugy megy........
Talán Melandri-ra gondolsz, aki a Hayate névre keresztelt Kawa-aprólékkal ment...
ennyi..............szar a helyzet....de nem reménytelen..........én szurkolok....aztv sajnálom a nagy kedvencem nem oda szerzödött,s jeremyvel csináltak volna bajnok vasat......a gsvr böl.........
De be kell valjam, hogy az igazi szerelem ez volt (ámbár egyik sem saját volt sajnos)
Ámbár anno egy ilyen gép volt az első amire felülhettem kipróbálni az első 4 hengeres 750 es sportmotort....
Én sosem mondtam, hogy az vagyok, ámbár az autó és motorom maradéka is az.......
Ez csak egy független vélemény volt. Emlékezz vissza Eliasra is, mit művelt azzal a Kawa által hátrahagyott "foscsomóval", ami már minden volt, csak gyári versenymotor nem. Azért a Kawánál biztosan vakargatták a fejüket ezek a versenyek láttán.
küzdeni kell vele........anno kevin is ezt tette..........Goooooooooo Alvaro.....
kösz teso.....tudtam számithatok rád
Suzuki fan vagy te?
Azt elég rosszul tennék. Míg két versenyzőjük volt, mindig 16-18. hely környékén tanyáztak a hitványabb privát csapatok között. Ehhez képest mostanában a fiatal Bautista sorra megjárja vele a 10.-től visszafelé is a pozíciókat. Szóval... Szerintem mindenki mondhat, amit akar, de a Suzukinak régen volt már ilyen éve a MGP-ben. Sőt,,, igazából inkább még régebbre kell visszanéznünk, és ez épp a GP500, mert a MGP-ben ilyen eredményeik nem is nagyon voltak...
Rossit ne emlitsd egy lapon.....Jövöre készülnek.......az idénbe már szarnak....
Nah jó én is elmotorozgatnék annyi pénzért, de be kell lássuk a gép nem ütőképes. Hiába küzd vele Bautista, ahogy Rossi is hiába küzd a Ducatival stb. Utcán biztos rommá ütné az utcai vasakat, de ennek a ott a pályán a Hondákkal, Yamahákkal, Ducatikkal kellene versenyeznie..... ami nem nagyon megy neki Nem véletlen gondolkodott a Suzuki hogy jövőre ő is a Kawa utjára lép azaz elhagyja Moto Gp-t.
langyos viz?ülnék én abban a langyos vizben..............S szerintem sokan igy vagyunk ezzel.....Kis csapat.......Egy vezér bevállalos pilota kéne.Nem akarok ujjal mutogatni...........
a nagyok..........anno.........
mesélte is került mint a pocsoját embereket........