ennyi..............szar a helyzet....de nem reménytelen..........én szurkolok....aztv sajnálom a nagy kedvencem nem oda szerzödött,s jeremyvel csináltak volna bajnok vasat......a gsvr böl.........
Ez csak egy független vélemény volt. Emlékezz vissza Eliasra is, mit művelt azzal a Kawa által hátrahagyott "foscsomóval", ami már minden volt, csak gyári versenymotor nem. Azért a Kawánál biztosan vakargatták a fejüket ezek a versenyek láttán.
Azt elég rosszul tennék. Míg két versenyzőjük volt, mindig 16-18. hely környékén tanyáztak a hitványabb privát csapatok között. Ehhez képest mostanában a fiatal Bautista sorra megjárja vele a 10.-től visszafelé is a pozíciókat. Szóval... Szerintem mindenki mondhat, amit akar, de a Suzukinak régen volt már ilyen éve a MGP-ben. Sőt,,, igazából inkább még régebbre kell visszanéznünk, és ez épp a GP500, mert a MGP-ben ilyen eredményeik nem is nagyon voltak...
Nah jó én is elmotorozgatnék annyi pénzért, de be kell lássuk a gép nem ütőképes. Hiába küzd vele Bautista, ahogy Rossi is hiába küzd a Ducatival stb. Utcán biztos rommá ütné az utcai vasakat, de ennek a ott a pályán a Hondákkal, Yamahákkal, Ducatikkal kellene versenyeznie..... ami nem nagyon megy neki Nem véletlen gondolkodott a Suzuki hogy jövőre ő is a Kawa utjára lép azaz elhagyja Moto Gp-t.
langyos viz?ülnék én abban a langyos vizben..............S szerintem sokan igy vagyunk ezzel.....Kis csapat.......Egy vezér bevállalos pilota kéne.Nem akarok ujjal mutogatni...........
Mi van az öreg kezével?Tudtok valamit?