Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őszinte részvétem!
Felfoghatatlan Isten veled ZACSI! Sosem feledlek jó srác voltál barátom! Részvétem a családnak! Hiányozni fogsz a hegyről,de mindíg velünk leszel!
Ez hihetetlen! Őszinte részvétünk a Családnak! Nyugodj Békében Laci!
Őszinte Részvétem a családnak és barátoknak!
Az összes Szeghalmi motoros nevében is!
Részvétem a családjának, barátoknak, nyugodjon békében...
Őszinte részvétem a Családnak!
nem ismertem de Őszinte Részvétem!
Igazán őszinte részvétem,a családtagoknak,barátoknak,hozzátartozóknak,ismerősöknek!
Sok erőt!
Részvétem........el sem hiszem.........egy nagy ember elment közülünk.........egy h.....f...sz miatt.én holnap megyek fel........(mindig köztünk maradsz Nintendo)
Őszinte részvétem a családnak, barátoknak. Nyugodj békében!
nem térek magamhoz,nem rég fogtunk kezet.isten veled .
Szomorú történet, de sajnos benne van a pakliban....
Részvétem a Családnak és Barátainak! Nyugodjon Békében!
efelett nem is lehet...
Egyszerűen nem tudok napirendre térni a dolog felett....felfoghatatlan...
Nyugodj Békében Nintendó!
Részvétem a családnak!
nekem is volt hasonlo, még jopár éve mikor még utcán motoroztam...

kűlső bécsi ut-vörösvári kereszteződés be a város felé álltunk a piros lámpánál kétsávos ut mellettem álltak autok várjuk a zöldet,következő kép snitt és a forgalomtol elzárt területen ébredek, a bukszusban, emberek hajolnak felém mentősök legoznak rajtam az infoziojukkal stb, egyszer csak behajol fölém egy fiatal rendőr srác kezében egy személyivel és közli velem hogy képzeljem el 80 éves volt az öregasszony aki a piros lámpánál várakozva kiütötte alolam a motort fék nélkül egy skodával.
,ugy hogy a végén felugratott a motorra a skodával ,a tüzoltok szedték le a motorrol a kocsit ,én pedig motorháztetőn átpörögve szélvédőt beszakitva landoltam a bukszusban...

most erre mi a faszt lehet mondani? szép kor gratulálok, de miért nem jár villamossal?

utána az öregasszony eljátszotta hogy a lámpa zöld volt ,nem jött össze neki mert a melletem állo autosok azonnal elmondták a rendőröknek hogy a lámpa piros volt, aztán eljátszotta hogy neki nem fogott a féke az auton , azért ütött el, de a törött kocsival ő haza menne, erre mondta neki a rendőr már kissé idegesen hogy : - asszonyom fék nélkül akar haza menni a rommá tört autoval ?
utána már rögtön megjavult a fék, de még eljátszott egy pár kis előadást már-már kabaréba illő volt anyi dologal megprobálkozott, hivatott magának még egy mentőtt hogy ő most rosszul van és szivbeteg, talán még röhögni is tudtam volna az előadásán ha nem pont engem ver telibe hátulrol ,ugyhogy majdnem ott maradok...

mindegy csak azért irtam le ezt a régi sztorit mert bizony bárhol bármikor előfordulhat hasonlo ilyen öregektöl, mert mind egy időzitett bomba sajnos, ezt a 65 év feletti kötelező alkalmasságit én is bevezetném náluk, valoszinű hirtelen megszünnének az ilyen esetek.

a srácot sajnálom, és igy ismeretlenül is részvétem a családjának...
Én,ma-holnap melózok,úgyhogy majd szerdán kigurulunk Józsival.
Lapesz! én ugyan nem ismertem Őt, és nem is tudok ott lenni, de kérlek, hogy a nevemben is gyújtsatok egy gyertyát, és tegyétek oda! Köszönöm
Részvétem a családnak.
Nyugodj békében Barátom.
Ma este 7-8 között,a baleset helyszinén,gyertyagyújtás lesz,aki szeretné tiszteletét leróni,közös barátunktól búcsút venni,az jöjjön!
Adjátok tovább,nem mindenki olvassa a fórumot.
Köszönöm.
Öszinte részvétem, ez borzalmas
Részvétem a Családnak Nyugodj békében Laci!
Isten veled. Nyugodj békében.