semmi baj, vasárnap úgyis nagy banzáj lesz elvileg, valami emléktúra, ha jól tudom, úgyhogy mehetünk! Ott a számom az adatlapon, mentsd el, csörgess meg, vagy írj egy sms-t, én is elmentem és keressük egymást vasárnap!
Vasárnap megyek! (vasárnapra már elviselhetőbb időt mondanak)
Azt nem tudom még pontosan, hogy időben mikor, mert az egész úgy indult, hogy akkor rokonlátogatás (Vámosgyörk). Család megy kocsival, én meg megyek utánuk motorral és valamikor vasárnap 11 körül lelépek onnan és úgy indulok a Mátrába...
Örömmel venném a társaságot, viszont azt tudni kell rólam, hogy eddig 2 hónap és 2000 km a motoros tapasztalatom. Szóval nem vagyok egy Rossi...
Köszönöm a gyors választ!
Nagyon jónak tűnik ez az útvonal! Eszembe se jutott volna, hogy észak felé tegyek egy kört. Ezért jó, hogy megkérdeztem... :)
Valószínűleg (99%) így fogok akkor menni! Köszönöm!
Az SV Topik-ban már leírtam, de azt tanácsolták, hogy nézzek be ide, így ide is bemásolom:
"Az első hosszabbnak mondható túrámat tervezem a Mátrába és abban kérnék segítséget, hogy ti milyen útvonalat javasoltok. Az én tervem: Budapest =- 3-as úton Gyöngyösig, majd Kékestető, Galyatető, Sirok. Innentől vagyok bajban, mert nem tudom, hogy hogy jöjjek haza.
Sirokról elmehetek Eger, Füzesabony felé, majd haza a 31-esen, vagy Sirokról, Verpelét, Kápolna felé és akkor választhatok, hogy haza a 3-ason, vagy megyek tovább és akkor újból a 31-es.
Vagy egyéb alternatíva? (Autópályázni most nem szeretnék!)
Nekem a Siroki vár lesz az utolsó, amit most meg szeretnék nézni, utána már indulok haza, csak jó lenne nagyjából tudni, hogy milyen az útminőség és jó lenne ha nem 50-el kéne hazadöcögni BP-ig. (merrefelé van kevesebb lakott terület).
Nagyon megköszönném, ha tudna segíteni valaki, aki már járt arra.
Atti! Szereltem fel én is kamerát a vasra ugyan úgy mint ahogyan neked is van, és majd megyek utánad egy teljes körön át mint te a múltkor én mögöttem és feltöltöm majd azt is. Pénteken találkozunk a ringen. 16:25 kor induló programban vagyok regisztrálva. Üdv!
Nem hittem hogy így birok majd menni. Én is pályán leszek megint ugyanabban a programban amin együtt mentünk pénteken. Bízunk benne hogy a többi videód is jól sikerült, és visszanézhetjük majd. Akkor 26.-án megint együtt lesz a csapat, és dumálhatunk meg röhöghetünk egy frankót a többiekkel. Majd a Ringen keressük egymást és egy helyre cuccolunk megint mint a múltkor. Üdv pénteken a Ringen!
Hát, pedig az te vagy, a 180 ló az nem 106 meg a gixer karcsúbb is a Z 220kg-tól. A hármas kanyaros is megvan csak még konvertálgatni kell, meg az utolsó menet is mikor buktak. Én is megyek, csak lehet ,hogy hamarabb mint Misiék mert szeretnék pályázni, utána meg természetesen a Kawa Lime Partin megint csak pályázni
Szia GA! Nagyon jó lett a felvétel. Figyu má! Biztos hogy én mentem el úgy melletted? Nem hiszem hogy én úgy eltudtam volna menni melletted. A második, vagy harmadik etapra emlékszem csak amikor intettem neked a hármas kanyar után. 26.-án délután jönnek Misiék is a Ringre a többiekkel elég sokan a hegyről. Ha tudsz gyere te is! Biztos jól fogjuk ott érezni magunkat. Csak sok vizet hozzatok mert elég meleget jósolnak. Üdv neked!
Tuti jó időt fogtunk ki, és nem voltak sokan sem ezen a napon, ami nekünk nem volt rossz. Négyen voltunk a hegyről és szuper jól éreztük magunkat. Nagyon jókat mentünk és jókat dumáltunk GA val és Misiékkel. Sajnos a vége előtt 5 perccel történt egy dupla bukás a 4 es kanyarban, ahol ketten estek el, és abba kellett hagyni a programot. Hogy pontosan mi történt nem tudjuk, de komoly nagy baj nem történt a motorok elég szép leamortizálásán kívül. Mi egyben hazaértünk mindannyian a Ringről. Én 26. án ismét ott leszek, a délután 16 óra utáni programra vagyok regisztrálva. Ha valamelyikteknek van kedve jöjjön el. Bárki, bármilyen motorral be jöhet, csak a pályára nem mehet fel, ha csak nincs beregisztrálva erre a napra. Sok nézelődő szokott lenni mindig. Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
semmi baj, vasárnap úgyis nagy banzáj lesz elvileg, valami emléktúra, ha jól tudom, úgyhogy mehetünk! Ott a számom az adatlapon, mentsd el, csörgess meg, vagy írj egy sms-t, én is elmentem és keressük egymást vasárnap!