Bakker, most olvasom a történéseket... Nyugodjék békében Zacsi kolléga!
Rossz helyen volt rossz időben, ez nem csak a Mátrában fordulhat elő. Lást 4-es főút, M5-ös, stb... Inkább jelentősen szigorítani kellene a 65 felettiek alkalmassági vizsgálatát, rengeteg balesetet okoznak mostanában. Az a helyzet hogy nem a 60-as években vagyunk már, amikor naponta 2 autó ment el a faluban, azóta felgyorsult az élet. Aki nem tud alkalmazkodni az ne vezessen gépjárművet...
Laci sajnos nem élte túl a balesetet...... Nem tudom hogy közlik majd a fiával Bencével.... Számomra hihetetlen.
Akkor sem akartam elhinni mikor utoljára megfogtam a kezét, hogy elbúcsúzzak Tőle.
Még a végén kisütöd bakker hogy akinek sportmotorja van az egy barom mert motorozik vele az utcán...há mennnnyyyéé mááá!Akkor qurva sok barom van a Világon....háá még ilyet mondani.?!
Hazafelé mentek...nem sportoltak...akkor meg nem tarolt volna le még az öreg Lacin kívül két motorost.....Ezt senki nem tudja elkerülni ha egy barom átjön a sávodba...de mindegy is ez nem vita kérdése...Jöjjön rendbe Laci,az öreget meg tiltsák el a faszba a vezetéstöl....80 évesen a tyukokat babusgassa otthon ne a Mátrában rodeózzon az angol szabályok szerint!
lófaszt nem ér az alkalmassági...70 felett már a kék is zöld...persze tisztelet a kivételnek..de a
ezek a motorok..ezek nem közlekedési eszközök....vitát nem kivánok nyitni mert megannyi álláspont van...egy tény:rosszul voltam a mátrában 1 hónapja..
nem tegnap ültem én sem először motoron ..ám tegnap volt a legdurvább helyzetem közúton..kb 60 nal....szerencsémre sikerült elkerülni..ilyen sport ez ilyen hobbi ez..okosak nem lehetünk..résen kell lenni...ez is mint minden biztosan elkerülhető lett volna valahogyan..pl ugy hogy ennek a pappernak nincs jogsija..vagy a srác a sport!4motorral pályán motorozik..mert ez...odaa való!
Pontosan. Vette már ki alólam a GS-t öreg papa faluban (nem itthon), miközben én álltam, lévén dugó volt. Nem vette észre hogy fel vagyok dobozolva, és a jobb oldali dobozt elkapva kezdett el tolni. Ha nem fektetem le a motort a földre, visz mindent.
Jelképes árú, ámde rendszeres alkalmassági vizsgálat nem ártana senkinek, főleg idősebb korban.
Rossz helyen volt rossz időben, ez nem csak a Mátrában fordulhat elő. Lást 4-es főút, M5-ös, stb... Inkább jelentősen szigorítani kellene a 65 felettiek alkalmassági vizsgálatát, rengeteg balesetet okoznak mostanában. Az a helyzet hogy nem a 60-as években vagyunk már, amikor naponta 2 autó ment el a faluban, azóta felgyorsult az élet. Aki nem tud alkalmazkodni az ne vezessen gépjárművet...
Hiányozni fogsz,nyugodj békében Zacsi.
Nyugodjon békében, megőrizzük szívünben!
Misi és Eszti.
Akkor sem akartam elhinni mikor utoljára megfogtam a kezét, hogy elbúcsúzzak Tőle.
ezek a motorok..ezek nem közlekedési eszközök....vitát nem kivánok nyitni mert megannyi álláspont van...egy tény:rosszul voltam a mátrában 1 hónapja..
Jelképes árú, ámde rendszeres alkalmassági vizsgálat nem ártana senkinek, főleg idősebb korban.