Véletlenül egyik kép lemaradt, egy másikat pedig kétszer sikerült feltennem. Ha már elkészült hát ezt is feldobom, mert jó volt így is a hegyen lenni, mint mindig amikor az időjárás engedi. Legalább ettem egy jó lángost, meg ittam egy jó teát. Üdv!
Ma egy kicsit hűvös, de nagyon szép napos idő volt így hát csapattam egyet a hegyen. Elég szép mozgás volt fent. Felfelé és lefelé is jöttek velem szemben a Riderek, és nem csak túra motorosok meg csopperesek, de csupán egyedül ettem, ittam és ücsörögtem a lépcsőn, pedig voltak ott még motorosok. Még egy pár kép is készült. Üdv mindenkinek!
A gyerek a saját bandájával nyomja terepen, nagyon ritkán jön velem. Amikor viszont megyek a kakucsringre, oda mindig jön, azt nem hagyja ki, azt ő is nagyon bírja. Anya volt fenn többször is motorozni hétvégeken a hegyen amikor szép idő volt. A többiek ismerik őt, dumálgattak is jókat együtt a hegyen, csak akkor te nem voltál ott épen. De se baj, majd jövőnyáron. Te! Ez a ZX10-es Radi motorja volt ugye? Sokszor csapattunk együtt mikor még meg volt neki. Vigyázott is rá az biztos. És nagyon szép hangja volt, emlékszem rá. Üdv!
Vasárnap jól összejött a csapat délutánra, és jó sokat és nagyokat motoroztunk, meg röhögtünk amikor dumálgattunk a parkolóban. Szerencsés szép napvolt, nem történt semmi baj az utakon. Csináltam egy képet amikor még csak gyülekezett a csapat 1 óra körül a parkolóban szép sorban.
Frankó kis CGI, én is beugrottam elsőre neki....aztán gyanús lett, hogy a kameraállás pont vált a crash előtt, hamarabb fordul az autók felé, mint lenne rá oka, és a kocsinak nem törnek be az ablakai, pedig ilyen ütések után illene....ügyes volt aki(k) csinálták egyébként.
Én voltam fent!nem te jöttél 1óra körül felfelé?
De ha jól tudom a Yoshimura nem csak egy dob vagy dobrendszer hanem komplett tuning KITT-az Akra meg max csak rendszer.
jóéjt Csajszi!
jövőhéten ha úgy alakul hozzuk össze a gurulást...