A bizonytalan időjárás és munkanap ellenére nagyon sokan ott voltak akiknek a munkájuk engedte. Együtt vonult fel a sok motor hangos morajjal a visontai temetőbe. Amikor végső nyughelyére helyezték, Nintendó emlékére és tiszteletére tiltásig felbődülő sok motor hangja olyan megható volt, hogy görcsbe rándult a gyomrom, és össze szorult a torkom. De ha a vigyorgó képére gondolunk mi is vigyorogni kezdünk, és ha róla fogunk majd beszélgetni akkor is vigyorogni fogunk, mert szerintem Ő is úgy szeretné. És ugyanúgy csapatunk továbbra is a Mátrában, mert ahogyan egyszer egy bölcs ember mondta " ha a halál ránk mosolyog egy dolgot tehetünk, visszamosolygunk"
Valószinüleg én sem mivel nem tudom megoldani,de 15 órakor gyertyát gyujtok Nintendo emlékére...és aki ezt megtudja tenni tegyen ugyanigy...Adjuk meg neki a tiszteletet ezzel is az utolsó körünkben lévő útján....
Áhhhhh,istenem ilyet irni...egyszerüen még leirni is borzalmas hogy
egy barátunkról ilyen szavakat kell irnom...hogy nincs többé....
Apám, Zoli sokat mesél az ottani csapatról, sokszor voltam vele én is Mátrában, Nintendóról is hallottam. Szeretném őszinte részvétemet nyilvánítani a családja és barátai számára.
Ma délután tudtam meg, hogy Nintendo elment. Nem akartam elhinni, de sajnos megtörtént. Őszinte részvétem a családtagoknak és a barátainak egyaránt. Akik ismertünk téged, mindig emlékezni fogunk rád.
Most irok de inkább nem kaptuk volna meg ezt a hírt aznap ami történt...Felfoghatatlan! Elveszítettünk egy motoros társat,egy jóbarátot..,akivel mindig csak a jókedv és a vidámság volt.... Drága Nintendó a helyed megmarad mellettünk a lépcsőn,és tudjuk hogy mindig velünk maradsz és ugyanugy fogsz velünk együtt nevetni azon,mikor megemlítjük,hogy épp milyen szép"karcsusított" az uj ruhád...Hiányozni fogsz nekünk,és az "ujj köszönésünket" sosem feledjük Esztivel...
"Most égi autópályán tartod az iramot
Szabad lettél mint a madár
Mert nincs sebességhatár
A mennyország vár
S te hajtasz tovább...
Égi szervizekben dolgozol már
Törött Suzukik, Yamahák és Hondák
Régi motoros cimborák
De mind kik itt maradtunk
Hiányodat látjuk
S a felhőkre nézve
Néha rólad álmodunk
Égi motoros menj hát utadra
S fentről vigyázz barátaidra!"
Részvétünk a családnak a hozzátartozoknak....
Linda&Attila
Igen vissza.Ez amolyan kis szabi onnan. Varratszedés valamikor jövő héten és aztán remélem jövő hétvégén végleg kiengednek. Onnantól fizikoterápia és gyógytorna
én vehemensebb és kíméletlenebb vagyok mint Te, különösen ilyen szituációkban szóval én meg haragszom rá, mert lehetett volna nagyobb baj is, de az ilyen 'selejt" valószínűleg akkor sem állt volna meg, hogy segítsen remélem itt van a háttérben sunnyogva, és olvassa ezeket a sorokat és még vissza kell menned a kórházba?
Köszi! én ezért fogalmaznék úgy inkább vannak emberek és vannak embernek nevezett biológiai selejtek.... Vajon ő hogyan gondolkodott volna a helyemben rólam?Én egyébként nem haragszom se rá se másra. Viszont Szikra barátomnak örök hálával.
akkor az nem is motoros volt, hanem egy motorral közlekedő szemét
hát sajnálom, ez nem jó hír mielőbbi javulást és gyors felépülést kívánok, úgy testileg, mint lelkileg
Őszinte részvétem! Tudatom ,hogy aznap én az északin dobtam el vasat. Egy autós állt meg segíteni és Szikra jött segíteni.A gép és én is megvagyunk, igaz én gazdagabb lettem egy 7cm-es titánlemezzel egy keddi műtét után ami 8,30-14,00 tartott. Ma hazakéredzkedtem kicsit, mert kezdtem begolyózni már bent. Felépülés 3-6hó állítólag. Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!
Ui. Volt egy kedves motoros Yamaha XT-vel aki csak 2×ment el le-fel és még integésre sem állt meg. És voltak akik csak simán elúztak...No Comment!
Szeretnénk értesítni benneteket, hogy Nintendó Barátunk temetése , julius 22-én , jövö hét pénteken, 15 órakor lessz, Visontán.
Kérünk benneteket akinek módjában áll az motorral jöjjön, gyülekező helye,valószínűleg : Gyöngyös tescó parkoló 14-órakor, és eggyütt indulnánk Visontára.
Lapesz, átküldtem a citromail.hu-s postafiókodba a ma beérkezett anyagot, ott minden le van írva, ill. a vonatkoztatás pirossal kijelölve a csatolt dokumentumban. Azzal az emberrel meg ne barátkozz, mert csaló, a szavak mögött nincs ember, csak egy jó tanács, nem kell megfogadnod...szia
Áhhhhh,istenem ilyet irni...egyszerüen még leirni is borzalmas hogy
egy barátunkról ilyen szavakat kell irnom...hogy nincs többé....
Szörnyű tragédia...
Részvétem a családnak!
"Most égi autópályán tartod az iramot
Szabad lettél mint a madár
Mert nincs sebességhatár
A mennyország vár
S te hajtasz tovább...
Égi szervizekben dolgozol már
Törött Suzukik, Yamahák és Hondák
Régi motoros cimborák
De mind kik itt maradtunk
Hiányodat látjuk
S a felhőkre nézve
Néha rólad álmodunk
Égi motoros menj hát utadra
S fentről vigyázz barátaidra!"
Részvétünk a családnak a hozzátartozoknak....
Linda&Attila
hát sajnálom, ez nem jó hír mielőbbi javulást és gyors felépülést kívánok, úgy testileg, mint lelkileg
Ui. Volt egy kedves motoros Yamaha XT-vel aki csak 2×ment el le-fel és még integésre sem állt meg. És voltak akik csak simán elúztak...No Comment!
Kérünk benneteket akinek módjában áll az motorral jöjjön, gyülekező helye,valószínűleg : Gyöngyös tescó parkoló 14-órakor, és eggyütt indulnánk Visontára.