Ez nem csak itt fordulhat elő hanem bárhol....mivel itt egy szalmakalapos,hétvégisofőr,80 éves Parkinson kóros papáról beszélünk,aki nálatok is átjöhet a Te sávodba...a többiben igazad van..
sziasztok....egy hónapja asszem amikor feltoltam az arcom a Mátrába....azt mondtam:a szembejövő sávot használják az emberek és én ettől rettegek..na ezért nem járok ilyen helyekre...lehet akármilyen reflexe valakinek..az ilyet nem lehet kikerülni bármilyen rájder vagy....mert nem számitasz rá.
jobbulást a srácnak!
ugyanezt írtam néhány hsz-szel előbb én úgy fogalmaztam, hogy miért nem inkább marad otthon a nyócvan éves rozzant öregember, és miért nem inkább áramot vezet bocs, én tisztelem az öregeket, de ismerniük kellene a határaikat és tudomásul venni, hogy van amit már ebben a korban nem kellene erőltetni
Csak kicsit mentünk át a másik oldalra mi?Azért rombolta le a korlátot is a büdös kurva anyját!(Bocs,tudom hogy ez nem az LFP de nem bírtam megállni!A fszomnak megy ez ki 80 évesen a kapun kívülre!Remélem rendbejön Nintendó barátunk,ettől a vén faroktól bevonják a maradék idejére a jogsiját!
ez embertelen, még jó hogy csak kicsit hülye barom jaj aggódhatok mindig Értetek más: a sátrat nem felejtettem ám el, ha még szeretnéd, a Tiéd Sirokon!
A másik kettöt nem,de ott csak a motor sérült.Őket a szalagkorlát mellé,a füre szoritotta le,az egyik elcsúszott,neki csak a válla fájt.
A mama azt hajtogatta,hogy csak egy kicsit mentünk át a felezövonalon
hát ez is elég durva, hallod én is látok sok mindent, de vannak elképesztő dolgok ez a nyolcvanéves öregember is, aki ráadásul beteg, mi a f@sznak autókázgat 40 fokban a hegyekben, amikor otthon lenne a helye és a legszebb az egészben, hogy majd úgy jön le a sajtóban, hogy jött az a csúnya motoros nagy sebességgel az ő sávjában, ő meg megijedt és félrekapta a kormányt tuti nem az igazságot fogják megint megírni
Egyre több ilyet hallani.
Mármint idősekkel kapcsolatban.
pl. itt is idős ember volta a hibás.
Tavaly olyat láttam, hogy alig akartam elhinni.
Lámpás kereszteződés előtt, ahol menetirány szerint egy jobbra és egy balra kanyarodó sáv van, (mindkettő felett lámpa) öreg házaspár 1200-es Ladával az egyetlen szembe sávban igyekszik balra kanyarodni. Motorral voltam, és mivel a rendes balra kanyarodó sávban nem jött senki(kis város) ki tudtam őket kerülni.
A mögöttem jövő autósok azért meglepődtek, és megálltak.
jobbulást a kollégának!de gondolom ezután megint majd a motorosok ellenőrzését szigorítják még tovább. ahelyett 65év fölött kötelező alkalmasságira kéne utalni minden járművezetőt.
jobbulást a srácnak!
A mama azt hajtogatta,hogy csak egy kicsit mentünk át a felezövonalon
Mármint idősekkel kapcsolatban.
pl. itt is idős ember volta a hibás.
Tavaly olyat láttam, hogy alig akartam elhinni.
Lámpás kereszteződés előtt, ahol menetirány szerint egy jobbra és egy balra kanyarodó sáv van, (mindkettő felett lámpa) öreg házaspár 1200-es Ladával az egyetlen szembe sávban igyekszik balra kanyarodni. Motorral voltam, és mivel a rendes balra kanyarodó sávban nem jött senki(kis város) ki tudtam őket kerülni.
A mögöttem jövő autósok azért meglepődtek, és megálltak.
eggyik vén szar a másik alól vágná ki az oldtimerét
Jobbulást a srácnak