Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak ha símán csak a boltba gurul el a következő sarokig,akkor is letarolhat!Nem kell ahhoz a Mátrába jönnie,vagy Visegrádra mennie..
Nálunk nincs nyugdíjas látnivaló, mint a Mátrában vagy Visegrádon.
Ez nem csak itt fordulhat elő hanem bárhol....mivel itt egy szalmakalapos,hétvégisofőr,80 éves Parkinson kóros papáról beszélünk,aki nálatok is átjöhet a Te sávodba...a többiben igazad van..
sziasztok....egy hónapja asszem amikor feltoltam az arcom a Mátrába....azt mondtam:a szembejövő sávot használják az emberek és én ettől rettegek..na ezért nem járok ilyen helyekre...lehet akármilyen reflexe valakinek..az ilyet nem lehet kikerülni bármilyen rájder vagy....mert nem számitasz rá.
jobbulást a srácnak!
tudom mit akarsz mondani
Azt a jó........nem is mondom mit inkább!
ugyanezt írtam néhány hsz-szel előbb én úgy fogalmaztam, hogy miért nem inkább marad otthon a nyócvan éves rozzant öregember, és miért nem inkább áramot vezet bocs, én tisztelem az öregeket, de ismerniük kellene a határaikat és tudomásul venni, hogy van amit már ebben a korban nem kellene erőltetni
Csak kicsit mentünk át a másik oldalra mi?Azért rombolta le a korlátot is a büdös kurva anyját!(Bocs,tudom hogy ez nem az LFP de nem bírtam megállni!A fszomnak megy ez ki 80 évesen a kapun kívülre!Remélem rendbejön Nintendó barátunk,ettől a vén faroktól bevonják a maradék idejére a jogsiját!
Mielőbbi felépülést kívánok Lacinak!
ok főnök
Ok,majd megdumáljuk.
ez embertelen, még jó hogy csak kicsit hülye barom jaj aggódhatok mindig Értetek más: a sátrat nem felejtettem ám el, ha még szeretnéd, a Tiéd Sirokon!
A másik kettöt nem,de ott csak a motor sérült.Őket a szalagkorlát mellé,a füre szoritotta le,az egyik elcsúszott,neki csak a válla fájt.
A mama azt hajtogatta,hogy csak egy kicsit mentünk át a felezövonalon
ki volt a másik kettő Lapesz? ismeritek őket?
http://motorbaleset.blog.hu/ csokorba szedve, az e heti történések hát nem dobódtam fel, mit ne mondjak
Jobbulást, gyors felépülést az érintett motorosnak!
hát ez is elég durva, hallod én is látok sok mindent, de vannak elképesztő dolgok ez a nyolcvanéves öregember is, aki ráadásul beteg, mi a f@sznak autókázgat 40 fokban a hegyekben, amikor otthon lenne a helye és a legszebb az egészben, hogy majd úgy jön le a sajtóban, hogy jött az a csúnya motoros nagy sebességgel az ő sávjában, ő meg megijedt és félrekapta a kormányt tuti nem az igazságot fogják megint megírni
Mielőbbi jobbulást kívánok neki
Misi! Tudsz már valamit Zacsiról?!
Én meg bevonnám mindenkiét 65év felett!
Egyre több ilyet hallani.
Mármint idősekkel kapcsolatban.
pl. itt is idős ember volta a hibás.
Tavaly olyat láttam, hogy alig akartam elhinni.
Lámpás kereszteződés előtt, ahol menetirány szerint egy jobbra és egy balra kanyarodó sáv van, (mindkettő felett lámpa) öreg házaspár 1200-es Ladával az egyetlen szembe sávban igyekszik balra kanyarodni. Motorral voltam, és mivel a rendes balra kanyarodó sávban nem jött senki(kis város) ki tudtam őket kerülni.
A mögöttem jövő autósok azért meglepődtek, és megálltak.
jobbulást a kollégának!de gondolom ezután megint majd a motorosok ellenőrzését szigorítják még tovább. ahelyett 65év fölött kötelező alkalmasságira kéne utalni minden járművezetőt.
Jobbulást neki!
Miért nem hozza őket össze a sors
eggyik vén szar a másik alól vágná ki az oldtimerét
Jobbulást a srácnak