Durva volt az a sok biciklis keresztbe-kasul, összevissza, szembe, egymásmellett, az út közepén. Arról a versenynek csúfolt valamiről meg nem is beszélek.. Csoda hogy nem volt baleset..
Heló Riderek! Vasárnap szép napos idő lesz! Megyek fel én is motorozni mert jövőhéten már jön az esős idő. Biztos leszünk fent ismerősök jó páran a hegyen. A guminyomást ellenőrizzétek nehogy úgy járjatok mint én a múlt hétvégén, hogy nem néztem meg mielőtt elindultam és lepkefing nyomással mentem fel motorozni aztán meg csak bénáztam ott mert alig volt bennük nyomás. Vigyázzatok magatokra,! és üdv mindenkinek!
ghost..
hatalmas egoista vagyok .. de néha belőlem is megárt a sok ...
meg amúgyis... ez a téma egyszer körbe lett járva...
Légy olyan szíves és ahhoz tartsd magad!
.
Ugyan olyan ember vagyok én is mint bárki más. Egyszerűen jó érzés egy kicsit leülni és beszélgetni a haverokkal, az ismerősökkel vagy ha épen ott vagy veled is. Mindig van, vagy történik valami amiről jól ellehet dumálgatni. Látod van amikor elég szépen össze jön a csapat, és jókat röhögünk ott együtt, van mikor kevésbé. Hétvégeken amennyiben jó idő lesz, még biztos fent lesznek jó páran ha idejük engedi, mert aztán jön ám a hideg. Üdv mindenkinek!
szép a vasad.......te yo ember vagy..............
hatalmas egoista vagyok .. de néha belőlem is megárt a sok ...
meg amúgyis... ez a téma egyszer körbe lett járva...
Légy olyan szíves és ahhoz tartsd magad!
.
Még ki kell találnom,hogy mi legyen Te mit szeretnél