Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már láttam egy fórumon ahol kivesézték hogy egy nagyon frankón összevágott kis filmecske....de egyébként elsőre én is beugrottam neki!
http://youtu.be/pTTKPPLlaxw élet napos oldala........... elnézést........kérek
Durva volt az a sok biciklis keresztbe-kasul, összevissza, szembe, egymásmellett, az út közepén. Arról a versenynek csúfolt valamiről meg nem is beszélek.. Csoda hogy nem volt baleset..
na ez már azután készült h én elindultam haza... jó korán értem ki...
jaja patinás sokak által koptatott...
falépcső....
Voltam ma családdal a hegyen igaz négy keréken, de a társaság régi szerencsére.
Öööööööööööööö........Én a csajra gondoltam.
celeb teso..............
szép a vasad.......te yo ember vagy..............
Viszont jó motorzást :) énsztem holnap kora délután nézek fel egy két gyors körre... :)
Heló Riderek! Vasárnap szép napos idő lesz! Megyek fel én is motorozni mert jövőhéten már jön az esős idő. Biztos leszünk fent ismerősök jó páran a hegyen. A guminyomást ellenőrizzétek nehogy úgy járjatok mint én a múlt hétvégén, hogy nem néztem meg mielőtt elindultam és lepkefing nyomással mentem fel motorozni aztán meg csak bénáztam ott mert alig volt bennük nyomás. Vigyázzatok magatokra,! és üdv mindenkinek!
eli néni...........
ghost..
hatalmas egoista vagyok .. de néha belőlem is megárt a sok ...
meg amúgyis... ez a téma egyszer körbe lett járva...
Légy olyan szíves és ahhoz tartsd magad!
.
ez is oda basz...................... hidd el
Akrapovics....Odab..sz
Ugyan olyan ember vagyok én is mint bárki más. Egyszerűen jó érzés egy kicsit leülni és beszélgetni a haverokkal, az ismerősökkel vagy ha épen ott vagy veled is. Mindig van, vagy történik valami amiről jól ellehet dumálgatni. Látod van amikor elég szépen össze jön a csapat, és jókat röhögünk ott együtt, van mikor kevésbé. Hétvégeken amennyiben jó idő lesz, még biztos fent lesznek jó páran ha idejük engedi, mert aztán jön ám a hideg. Üdv mindenkinek!
A sárga fekete cbr sem rossz....
Az a fehér VTR csodaszép!
Ezért a képért egyszer bünti lesz
Még ki kell találnom,hogy mi legyen Te mit szeretnél