Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és persze mielőbbi javulást és felépülést kívánok én is neki
mielőbbi jobbulást...
és sajnos nem egyedi eset.. jobbulást neki! nagyon remélem hogy mielőbb rendbejön! az ilyen autósok miért nem kamionnal találkoznak?
az ilyen vénember miért nem marad otthon és inkább áramot vezet
Ma du.kb 16:20- kor Füredtől 1kilométerre nagyon jó barátunk ZACSI /LACI/balesetet szenvedett!Motorjával frontálisan ütközött személygépkocsival közlekedő nyugdíjasokkal a saját sávjában, amely nagyon súlyos sérüléseket okozott, mentőhelikopter szállította el!Rendkívül érzékenyen érint sokunkat a dolog,Laci balesete miatt,és azért is mert itt igazolódik be, hogy nem míndíg a motoros a hibás, mert jön egy 80 éves hétvégi sofőr, aki állítólag komoly beteg is ,és angolosan közlekedik az út bal oldalát használja! Reméljük hogy barátunk "Zacsi" már jobban van és mihamarabb felépül! MOST NAGYON FINOMAN FOGALMAZTAM DISZTINGVÁLTAM MÁSKÉPP IS ÍRHATTAM VOLNA! GYÓGYULJ MEG LACI!
Malacka!Csend legyen!
Szépen beszéljél,mert kapsz egyet!
Huhh ez nagyon ott van..... jó lenne egyszer élőben látni a TT-t.
kösziiiiiii jujjjjjjjjjdejóóóóóóóóóó most már nagyon okos lettem
Csak kiokosítottalak kicsit, helyre igazítottam a dolgot. Nem vagyok kötözködő
jóvanna bocsánat elírtam, de a marmor-nak is van jelentése németül márvány muszáj neked mindent észrevenni? kötözködő?
Az marmon kanna
Mindenkinek megvan a maga problémája. Ott benzin nincs, itt nálunk meg olyan jég esett, hogy a kiskertben az ágyások közti árok tele volt vele.
dehát basszus ezt nem hiszem el 21. század Magyarország ilyen is csak nálunk történhet meg már indulok is nehogy má ne tuggyá motorozni
Hát bassza meg hozhatnál!A qurva anyjukat!Pont szombaton!
vigyek Neked egy marmor kannában?
Kérdezzétek már meg hogy ki tudtam-e menni motorozni..?A parádfürdői benzinkúton sajnos nincsen benzin! Beszarás!
az jóó ha este is nem Finnországban vagy...
Nálatok!Itt süt a nap!
Jet Sky vigyetek, mert másképpen érdekes lesz a dolog!
Nézek ki az ablakon és szakad az eső ahogy le bír jönni az utca két oldalán hömpölyög a víz. Hiába megint hétvége van..
írok én már mindenhova na recsken van lakásod? Akkor nem is olyan messze leszek legalább is a lakáshoz
Egerből,de szerintem csak du 2 környékén leszünk a parádsasvári parkolóban!