Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tud Malaguti FIFTY TOP-hoz akármekkora hengerszettet? Morini blokk, 4 sebesség. Ha igen csörögjön már rám pls: 06-30-535-36-45
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
F12 középsztender rugóját hova kell beakasztani?
Vettem egy f12-t és nincs rajta a sztender rugója.
A sztenderen megtaláltam a helyét (egy fület), de a blokkon, nem.
Üdv.: Sanyi
Köszi
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek elfekvőben első lámpája f12-eshez, ill. bármilyen típus, ami hasonló projektoros!
Köszi
Helló!
Benzintankot mivel érdemes ragasztani ?
Tud valaki valamit mondani!
Olyan kellene amit nem old a benzin!
Ha jobban megnézed az időpontot,azt éppen két és fél éve hírdettem!
Helló. Nekem van eladó sportlégszűrőm. Ha érdekel vegyél fel msnre:
boss_b-boy@hotmail.com
Hy!
Van egy parám. Egy 98-as malaguti f10-es hajtok, cirka 13.000 Km-el, a háta mögöt, már ereje sem a régi, de végsebességre betyár, gondoltam, már biztos kopott a henger...és egy adott napon be is sült, nagy fehér füstöt eregetve magából. Új hengerszett, új szimeringek, pucolgatás, karbitisztítás-fúvókák sztem teljesen frankók, szép, tiszta,mindenhol áramlik a levegő...de nem indul. Félreértés ne essék, összeraktam, és úgy próbáltam :P Az úszóházig eljut a nafta, de a blokkba már nem. Ha a karbin keresztül fecskendővel beküldök egy kis cuccot, akkor beindul, de csak addig jár, amig benne van az a kevés mesterségesen bejuttatott motorcsapadék. Közben ugyanolyan fehér ködöt küld, mint amikor besült, azt mondogatják, hogy csak az olajos alkatrészek miatt füstöl (sztem az olajos füst kékes színű). Membránt kiszedtem, megvizslattam, nem tudom mikor számít cserésnek, de nekem teljesen jónak tűnik. Vákumcső rendben, vákumszelep rendben. Elektromos szivató sztem rendben, mert télen is első vagy második rúgásra indult. Sosincs tele az úszóház benzinnel, kb 15 mm van benne, de a kipufogó-leömlő csatlakozásnál valamit menstruál, öregem szerint csak azért, mert összepocsoltuk benzinnel. Gyújtás rendben, gyertya rendben, szikra van. Ha valakinek lenne esetleg valamilyen tippje, hát mit ne mondjak.....ha a közelben van, meg is itatom szívesen egy jó vendéglátóipari egységben......
Üdv
Kuplungot indulásnál Érzed hogyha elvan kopva.Elkopottan nehezen akar elinduli csak pörög utánna Pedig hirtelen megugrik.Ferodolnak újan 4 mm ek kell lenni hogyha 3 mm húzatsz rá is megfelel.Amúgymeg 2.5 mm él kellene újat.
csá a malaguti gyári tükrök menyi és kép van?
Helló!
Vettem ma ujjat 3 pofásat meg uj görgöket bele!
bele is tettem de semmi pénzért nem akar beindulni!
Karbit kipucoltam!
Egy évet ált a motor kb!
Ugy vettem meg!
Elvileg 70esnek vette aztán megfuratta! de ki mit mond! lehet h csak 52ccm most mondtam valamit!
Ja meg a benzintartály ereszt a kifolyonál szivárog ! Mivel lehet ezt ragasztani ?
Vagy ha van valakinek jó tankja lehet megvenném ha kedvezö áron adja!
F12
Köszi ÜDV
Sziasztok! Ha esetleg valakinek szüksége lenne RST 50-hez, vagy Fifty Top-hoz komplett blokkra az ne habozzon:
http://www.kepesmotor.hu/malag...
Tud valaki 50es léghűtéses F12 eshez sportlégszűrőt?
Malaguti XSM 50, XTM 50 alkatrészek eladók! Nyitott szívócsonk, membrán, blokkalkatrészek, 24-es dellorto karbi, gyújtás stb...
Tel: 06-30-535-36-45 E-mail: 2csako@citromail.hu
A yasuni kipuk nagyon jók,bátran ajánlom!
Nekem volt c16 és igen jól szaladt vele a mocim!
A határ kb 2mm.
2pofás vagy 3 pofásod van?Az sem mind1, hogy 105, vagy 107mm a kuplungod.
Egyébként újonnan kb 7fttól indulnak!

Ha vkinek van alig használt tuning kuplungja eladó akkor én meg azt keresek
Nekem a 105mm kellene, harang nem szükséges...
Helló!
F12-es malaguti-hoz kellene kuplung nekem!
Van valakinek?
Harang nem kell!
Meg honnan lehet megtudni h elkopot a ferodol?
Mármint mennyi annak a kopás határa?
ÜDV
heló
A 2003as malaguti f15-höz 10mm-es főtengely kell?
lehet hogy hülye kérdés de most főtengely vásárlás előtt állok
Érdekel valaki egy komplett Malaguti Fifty Top hengerszett(hibátlan, henger+hengerfej). Ezen kívül sok blokkalkatrész hozzá. Sok kicsi ócó:):)
sziasztok
malaguti f12-höz kellene nekem hátsó betét idomok amik a két oldalán vannak a hátsó idomra felcsavarozhatóak!
ha valaki tudna ilyet várom válaszát!
köszi.
Csak most ezekre lenne pénzem és ha jól tudom akkor egy erősített főtengely 15000körül kezdődik...
de az lesz az első amit ezek után le fogok cserélni...
de így ezek mennyit dobnak a teljesítményen kb?
Yasuni kipukról valakinek valami vélemény? F15re menne fel..
ja és kipufogót se ártana cserélni
főtengelyt és hajtást is cserélj. ha legalább főtengelyt nem cserélsz baszhatod mert a főtengelyed nemlessz hosszú életű