Sziasztok. Szerintetek egy Motoforce Sport 70ccm öntöttvas hengerszett-re érdemes lenne befizetni? A motoromban van egy racing variátor, sportkipu, sport membránház, meg egy 17,5-ös karbi?
Ez elég hozzá? Amúgy normál használatra kellene, hogy kicsit erősebb legyen mint a gyári.
Üdv!
Egy barátomnak olyan problémája lenne, hogy az előző tulaj kifúrta a kipufogót, ez kezdi mostanság zavarni. Próbáltuk beforrasztani, de ettől a motor úgy gyorsult kb. mint egy bicikli.
Mi történhetett? Mit kellene cserélni, hogy újra a régi legyen?
Sziasztok
Festés előtt ál a paripám. Majdan szeretnék rá matricákat vissza ragasztani. Tudna valaki segíteni, hogy hol birok kapni? Esetleg webshopban, lévén Fehérváron élek.
Ja: F12 Coolliqud twindisk... alighanem most ezek ékesítik.
Köszi
Köszi A válaszolást, időlözben a vízkőoldó az enyémet is áteresztővé tette. Én visszakötöm, mert különben képződik két felesleges csőcsonkom, amit a motorral együtt szintén kifizettem
Még nem cseréltem ékszíjat a motoron de itt az ideje mert nagyon laza és méret alá kopott. Gondoltam kicserélem hétvégén de nem sikerült leszednem a kuplung házat. Csináltam szerszámot hozzá (azt a két karmosat) de úgy meg van húzva az anya hogy csak na. Csinálok másik fajta szerszámot hozzá csak az lenne a kérdésem mielőtt tönkre tenném hogy jól gondolom, rendesen jobb menetes az anya? Illetve megnézném a variot is csak ahhoz milyen szerszám segítség kell. A levegős kulcsot ismerem de az nincs nekem. Van más lehetőség?
a karbinál keresd a gondot : van a karbiba a súberrész annak a kupakja szokott kikopni,és így lóg a bowden vezető és azért akadhat fel a gázkar, vagy csak valahogy kosz került a karbiba .
a lámpára visszatérve akkor nem csinálnál nekem? (nagyon nem értek hozzá)
sziasztok
végre lassan két hónap után hogy minden alkatrészem megjött rossz időt igértek(ami bejött) gondoltam meló után végre tökéletesítjük a mocit.
erre ma hazafelé szakadó esőben, beakadt a gázkar(gondoltam) de azt a 2km-et már elkinlódtam haza.
itthon leszedtem a gázmarkolatot biztos ott a hiba de nem. kiakasztottam, berúgtam és úgyanúgy menne magától.
mi a gond?
üdv
Laikus:P
Hát ez az én problémám.
Meg tudnátok adni F10-es F12-es lámpa méreteit? Teljes szélesség, magasság, mélység. Azért kérdezem mert hely van úgy nézem és ha kiszedem a foncsort be tudnám-e esetleg szerelni a plexije mögé...
Ha belefér akkor LED-es is lenne pluszba....
keréktengely ki - kerék ki idomcsavarok belülről lecsavarni. aztán le az első idom de ha csak a hűtőt szeretnéd piszkálni elég a térdidomot levenni ( 2 csavarfogja " ott szokott lenni a táskatartó" . )
Kedves f12 tulajok! bontom a motorom az idomokból már scak ez az első idom maradt ! mindenkinek ajánlanám ennyiért nem kapsz ilyen szép első idomot!
az ára 12.000 huf ! ennyiért szerintem ajándék ( postaköltséget ha nem alkudozol akkor én állom!(2e!) (indexeket adom vele ! lámpát nem)
csere nem érdekel semmire sem. (audi a3 powaa :d)
Szia!
Mivel nekem pont szét van szedve, és megnéztem neked.Simán át tudok rajta fújni levegőt úgy hogy a másikon kijön a levegő.
Egyébként nekem is vizes a Malagutim, de már az előző tulajok egyike kiköthette, mert semmi rákötés nem volt, sőt annyira el van tüntetve, hogyha akarnám sem tudnám visszakötni.
Úgy sejtem csak a probléma volt ezen a részen, mert a vékonyabb cső gondolom sok probléma forrása.Előmelegítő szerepe lenne, de én a télen vettem a gépet és a legnagyobb télben is tökéletesen indult. Remélem nem tévedtem nagyot...
Ez elég hozzá? Amúgy normál használatra kellene, hogy kicsit erősebb legyen mint a gyári.
f12-s mit kajál nektek 100km-n. normál használatban?
köszi
Egy barátomnak olyan problémája lenne, hogy az előző tulaj kifúrta a kipufogót, ez kezdi mostanság zavarni. Próbáltuk beforrasztani, de ettől a motor úgy gyorsult kb. mint egy bicikli.
Mi történhetett? Mit kellene cserélni, hogy újra a régi legyen?
A vaterán van fent matrica szett
Festés előtt ál a paripám. Majdan szeretnék rá matricákat vissza ragasztani. Tudna valaki segíteni, hogy hol birok kapni? Esetleg webshopban, lévén Fehérváron élek.
Ja: F12 Coolliqud twindisk... alighanem most ezek ékesítik.
Köszi
a lámpára visszatérve akkor nem csinálnál nekem? (nagyon nem értek hozzá)
lámpánál jobb ha ugy faragod be a tömbszelencét hogy pontosan illeszkedjen.
A világítás amiről a múltkor beszéltünk nem csinálnád meg nekem? Megfizetném. :)
végre lassan két hónap után hogy minden alkatrészem megjött rossz időt igértek(ami bejött) gondoltam meló után végre tökéletesítjük a mocit.
erre ma hazafelé szakadó esőben, beakadt a gázkar(gondoltam) de azt a 2km-et már elkinlódtam haza.
itthon leszedtem a gázmarkolatot biztos ott a hiba de nem. kiakasztottam, berúgtam és úgyanúgy menne magától.
mi a gond?
üdv
Laikus:P
Meg tudnátok adni F10-es F12-es lámpa méreteit? Teljes szélesség, magasság, mélység. Azért kérdezem mert hely van úgy nézem és ha kiszedem a foncsort be tudnám-e esetleg szerelni a plexije mögé...
Ha belefér akkor LED-es is lenne pluszba....
az ára 12.000 huf ! ennyiért szerintem ajándék ( postaköltséget ha nem alkudozol akkor én állom!(2e!) (indexeket adom vele ! lámpát nem)
csere nem érdekel semmire sem. (audi a3 powaa :d)
Mivel nekem pont szét van szedve, és megnéztem neked.Simán át tudok rajta fújni levegőt úgy hogy a másikon kijön a levegő.
Egyébként nekem is vizes a Malagutim, de már az előző tulajok egyike kiköthette, mert semmi rákötés nem volt, sőt annyira el van tüntetve, hogyha akarnám sem tudnám visszakötni.
Úgy sejtem csak a probléma volt ezen a részen, mert a vékonyabb cső gondolom sok probléma forrása.Előmelegítő szerepe lenne, de én a télen vettem a gépet és a legnagyobb télben is tökéletesen indult. Remélem nem tévedtem nagyot...