Köszönöm szépen a segitségeket, örök hála!
Még sosem volt robogóm (nem az én világom), ez is csak ideiglenes, csak volt egy régi kocsink aztán feldobtam hátha adnak érte valamilyen szerkezetet.Hát ez volt a legnormálisabb viszont ezzel is vannak gondok.
Pl az hogy nem magas fordulaton indul el mint ahogy kéne neki hanem mint egy 4 ütemű.Ahogy odahúzom neki a gázt egyből húz nincs az hogy felpörög és utána indul meg.Meg az hogy 50-ig megy aztán van egy 5-6 km/h-s hézag aztán ha azt eléri akkor megy 75-ig (90kg vagyok) viszont ha nem egyenesen vagyok ami vagy 1km hosszú akkor esélytelen hogy átlépje.
Leszedtem a hajtásnak a fedelét néztem videót hogy hogy kéne működnie és ami hátul van tárcsa (vagy variátor) már nagyon kicsi fordulaton kezd összemenni és egyenletesen kéne a másik tágulásával.
Szerintem a feszitő rúgó gyenge benne majd a héten viszem szerelőhöz.Meg a kuplunggal is lehet valami mert annak is nagyobb fordulaton kéne zárnia szerintem abban is csak a rugók gyengék.
Erre esetleg valaki választ
hali
azt nem tudom hogy az 1 gyűrűs miben jobb, de azt igen , hogy a 2 gyűrűs az alacsonyabb fordulatszámtartományban nagyobb nyomatékot ad le és az élettartalma is jobb.
Sziasztok! Nekem Malaguti F15el lenne az a problémám hogy ha 80-nal megyek vele akkor elkezd ilyen zizegő, zörgő hangot adni. Mi lehet a probléma? Köszi a segítséget.
Hali
Segítséget kérnék: Malaguti F12 -höz. Ha magasabb fordulatszámon megyek vele, akkor egyszer csak leáll, mintha nem kapna benzint. Ezt az akkor kivett gyertya is igazolta. Középfordulaton nincs ez a probléma. A vákuum szelep úgy tűnik, működik, legalább is kiszerelve szívásra nyitott. Nem biztos, hogy összefügg, de az alapjáratom is elment. Ja és a szűrő tiszta. Mi lehet a gond? Köszi előre is.
Sziasztok!
Most cseréltem egy Malaguti F12-t.
Viszont nem akar menni.50-ig húz de odáig sem annyira utána meghalt aztán ha lejtőnál vagyok vagy valami akkor 55 felett elkezd megint húzni de az az 5km/h halál.Kell neki vagy 1km.Ilyenkor mi a gond?
Meg elég fura hangja van lehet a karbi szarul van beállitva mert elég horkolós.
Gyertya milyen kell bele rövid vagy hosszú menetes?Milyen tipusú?
70-es henger szettet keresek, meg a hozzá való karbit, meg kipufogót.Valaki nem tud valami olcsót de jót?
Sziasztok!
F12-vel van egy kis gondom!
Most lett a henger és a főtengely kicserélve, bejáratós még a gép!
Egy kis gondom viszont van vele:
1.Nem gyorsul úgy mint a régi hengerrel!
2.Olyan mintha nem akarna váltani, elkezd pörögni vált egyet, majd megint pörgés de csak erölködik, nincs benne erő, egy nagyobb emelkedőn alig akar fel menni!
Mi lehet a gonnd?
Még sosem volt robogóm (nem az én világom), ez is csak ideiglenes, csak volt egy régi kocsink aztán feldobtam hátha adnak érte valamilyen szerkezetet.Hát ez volt a legnormálisabb viszont ezzel is vannak gondok.
Pl az hogy nem magas fordulaton indul el mint ahogy kéne neki hanem mint egy 4 ütemű.Ahogy odahúzom neki a gázt egyből húz nincs az hogy felpörög és utána indul meg.Meg az hogy 50-ig megy aztán van egy 5-6 km/h-s hézag aztán ha azt eléri akkor megy 75-ig (90kg vagyok) viszont ha nem egyenesen vagyok ami vagy 1km hosszú akkor esélytelen hogy átlépje.
Leszedtem a hajtásnak a fedelét néztem videót hogy hogy kéne működnie és ami hátul van tárcsa (vagy variátor) már nagyon kicsi fordulaton kezd összemenni és egyenletesen kéne a másik tágulásával.
Szerintem a feszitő rúgó gyenge benne majd a héten viszem szerelőhöz.Meg a kuplunggal is lehet valami mert annak is nagyobb fordulaton kéne zárnia szerintem abban is csak a rugók gyengék.
Erre esetleg valaki választ