szeva pisti!
azért szokott felgyulladni mert az újabbakba már eU's előriás h a megengedett ( központilag 50km/H)nál villog a kis led és jelzi h "gyorsan mész hawer vegyél vissza" .
remélem egyre gondolunk!
üdv!
ELADÓ / ELCSERÉLHETŐ KÖNNYITETT LENDKERÉK F12-f10-f15-scarabeo .Gyárinál joval könnyebb: Jobb gyorsulás érhető el vele, jobb gázreakció. Csere : GYÁRI -Faragatlan- lendkerékre érdekel.
Eladás/cserélés oka :motort vinnék csak teljesen gyári állapotot kell előkészítenem..
Sziasztok!
Nekem vizes az f12 es és a km orában benne van a led,előbb én sem tudtam mit jelezhet,azt is hallottam hogy 50 felett ki fog gyulni,de kinyomoztam a szál merre vezet és egy csatlakozoba vezet előll az orridom alatt amihez a riasztot kell csatlakoztatni,igy gondolom a riaszto müködését jelzi,csak azt nem tudom miért nem mindegyiknek van,vagy attol függ hova volt a széria legyártva.
hallo
igen a felső megy a hengerhez a másik pedig a hűtőkhöz így kering.
a karbihoz 90fokos döntő
bowden vezetőnek hivják keress rá webshoppok általába Fok szerint vannak
van 45 meg 90 fokos döntő.
pár száz forint.
más : Keresek GYÁRI ducati Lendkereket sürgősen, árban megegyezünk... SÜRGŐSEN!
Szerintem is igazad van és így lehet a jobb... de ha fordítva lenne, akkor a hűtőből a leghidegebb víz rögtön a hengert hűtené és utána a felmelegedett vizet nyomná vissza a pumpa, míg a másik irány már kicsit felmelegedett vizet nyom a hengerre (mivel a pumpa rész is eléggé fel szokott melegedni ahogyan az egész blokk), így kicsit már az is melegítené a hidegebb vizet mire a hengerhez ér... de sztem is úgy lesz ahogy írtad bár fordítva...
Elvileg ez a csövek helyes sorrendje, amiről írtam, de most találtam képet amin pont látszik, hogy a 2 csövet fordítva = keringési rendszer iránya megváltozik
Szeretném, még megtudni, hogy a következő képeken a porlasztó részen látható cső (bekarikáztam) az most a porlasztóhoz jár és rögzül, vagy a gázbowden részeként jár... Nekem ugyanis mokulva van ez és nem tudom honnét tudnék szerezni...
Hát én csak képen látom, hogy van 1 db LED az F12 KM órájában(gondolom csak a vizesnek) de nem tudom mi lehet a szerepe!Gondoltam csak van itt valakinek vizes még rajtam kívül... nekem lecserélték a műszereket egy levegősére, ezért nem tudom mi lehetett a LED és - gondoltam - vennék külön hőfokórát amit a levegős műszerfalában lévő kis időmérő óra helyére szeretnék berakni, így csak a fent említett LED maradna a különbség...
Valaki segíthetne
Megy az a vízpumpa?Mert ha igen, és levegőmentes a rendszered akkor sztem (legalábbis nekem) átmelegszik az egész.Jah esetleg még a termosztát lehetne leragadva, akkor ugye nem engedné keringeni...
Tényleg a hengernél az alsó kis gumicső az a vízpumpa melyik részére van nálad/nálatok rányomva?Mert ugye ha fordítva tesszük rá ezt a kis gumicsövet akkor megfordul a keringés!De melyik a helyes irány?
Olvastam a listát, amit írtál az F15-ről.
Nos, ami engem konkrétan érdekelne, azok a következő dolgok.
2006-os F15-ről van szó.
Első sárvédő(szín mindegy)
Hátsó sárvédő
A kormány idomon lévő plexi(szép állapotú)
Balos visszapillantó, esetleg jobbos is, ha van.
Ha nincsenek ilyen alkatrészeid, akkor bárkitől szívesen fogadok választ és egy elérhetőséget.
Köszi
Mintha korábbi hozzászólásban lett volna szó róla. Ha jól emlékszem azt írta valaki, hogy riasztónak a visszajelző LED-je. De lehet, hogy nem egyről beszélünk...
Szia
A hengerfejen a gyertya magasságában van egy imbusz csavar. Arra gondolsz, mert az nem éppen a legfelső ponton van. Lehet, hogy a levegő miatt van, hogy a vízpumpa előtt forró a slag utána pedig hideg?
Köszi
Én most rendeltem egy vízhőfok visszajelzőt, de nem értem mit keres egy LED a Km óra részen!A levegős Malaguti KM órán ugy nézem nincsen.Akkor viszont valami víz dologgal kapcsolatos?
Szerintem ez nem sok. 17,5 karbim van, meg 5-ös görgőm, meg sportkipu, és azért eléggé pörög a kicsike. Amúgy ha odahúzom, akkor a végét szoktam menni, amit bír.
Helló mindenkinek!
Lenne F 12 felni gumik,tárcsák nélkül 5ezerért/2db(E/H tárcsás),
és érdekelne F12re Leo vince ZX,vagy TT!
Akit érdekel,vagy tud kiput írjon.
azért szokott felgyulladni mert az újabbakba már eU's előriás h a megengedett ( központilag 50km/H)nál villog a kis led és jelzi h "gyorsan mész hawer vegyél vissza" .
remélem egyre gondolunk!
üdv!
ELADÓ / ELCSERÉLHETŐ KÖNNYITETT LENDKERÉK F12-f10-f15-scarabeo .Gyárinál joval könnyebb: Jobb gyorsulás érhető el vele, jobb gázreakció. Csere : GYÁRI -Faragatlan- lendkerékre érdekel.
Eladás/cserélés oka :motort vinnék csak teljesen gyári állapotot kell előkészítenem..
Nekem vizes az f12 es és a km orában benne van a led,előbb én sem tudtam mit jelezhet,azt is hallottam hogy 50 felett ki fog gyulni,de kinyomoztam a szál merre vezet és egy csatlakozoba vezet előll az orridom alatt amihez a riasztot kell csatlakoztatni,igy gondolom a riaszto müködését jelzi,csak azt nem tudom miért nem mindegyiknek van,vagy attol függ hova volt a széria legyártva.
igen a felső megy a hengerhez a másik pedig a hűtőkhöz így kering.
a karbihoz 90fokos döntő
bowden vezetőnek hivják keress rá webshoppok általába Fok szerint vannak
van 45 meg 90 fokos döntő.
pár száz forint.
más : Keresek GYÁRI ducati Lendkereket sürgősen, árban megegyezünk... SÜRGŐSEN!
Szeretném, még megtudni, hogy a következő képeken a porlasztó részen látható cső (bekarikáztam) az most a porlasztóhoz jár és rögzül, vagy a gázbowden részeként jár... Nekem ugyanis mokulva van ez és nem tudom honnét tudnék szerezni...
Valaki segíthetne
Tényleg a hengernél az alsó kis gumicső az a vízpumpa melyik részére van nálad/nálatok rányomva?Mert ugye ha fordítva tesszük rá ezt a kis gumicsövet akkor megfordul a keringés!De melyik a helyes irány?
Olvastam a listát, amit írtál az F15-ről.
Nos, ami engem konkrétan érdekelne, azok a következő dolgok.
2006-os F15-ről van szó.
Első sárvédő(szín mindegy)
Hátsó sárvédő
A kormány idomon lévő plexi(szép állapotú)
Balos visszapillantó, esetleg jobbos is, ha van.
Ha nincsenek ilyen alkatrészeid, akkor bárkitől szívesen fogadok választ és egy elérhetőséget.
Köszi
A hengerfejen a gyertya magasságában van egy imbusz csavar. Arra gondolsz, mert az nem éppen a legfelső ponton van. Lehet, hogy a levegő miatt van, hogy a vízpumpa előtt forró a slag utána pedig hideg?
Köszi
Nekem Top Nardo csövem van,ha a két felnire 15-öt dobsz,tiéd lehet. Debrecenig el is tudom vinni.Na?
Tudna valaki segíteni? Hogyan kell az f12 -es vízrendszerét légteleníteni?
Köszi
Mitől lehet az hogy az F-12-m egyik első izzója átlag kéthetente kiég?De a másikkal semmi baj.
köszi
Lenne F 12 felni gumik,tárcsák nélkül 5ezerért/2db(E/H tárcsás),
és érdekelne F12re Leo vince ZX,vagy TT!
Akit érdekel,vagy tud kiput írjon.