Csáááá mindenkinek!
Lenne egy kérdésem :)
Most akarom kicsit bikásítani a f15-ömet és kiváncsi vagyok hogy mennyit dobna a teljesítményen(végsebesség, gyorsulás) ha ezeket beleraknám:
- Motoforce Sport 70ccm-es öntöttvas hengerszett
-Motoforce Racing PHBN 17,5mm-es karburátor (ehez még 5-10%-al nagyobb fűfúvóka lesz)
-Motoforce Sport variátorszíj
Ennyi, más minden marad a gyári.
Előre is köszi a válaszokat.
Széles utat mindenkinek
szia! a képen egy gürtner automataszivatós gyári karbi van 12mmes mindene megvan, a mikuniról nem volt még időm késziteni fotot mert a garázsunkba van csak épp a rossz idő miatt kimozdulni sincs kedvem a lakásból, de holnap pótolom igérem
képem itt nincs
sima fekete carbon dobbal.
nem az enyém,az ismerősömé,cak fölös és mondta h ha tudom,adjam el.
üvegyapot kevesebb van a avégdobban igy az alső fordulaton is erős
a karburátoron lehet van ott két csavar íz egyikkel az alapjáratot a másikkal pedig azt lehet állítani hogy mennyi levegőt kapjon
Lenne egy kérdésem :)
Most akarom kicsit bikásítani a f15-ömet és kiváncsi vagyok hogy mennyit dobna a teljesítményen(végsebesség, gyorsulás) ha ezeket beleraknám:
- Motoforce Sport 70ccm-es öntöttvas hengerszett
-Motoforce Racing PHBN 17,5mm-es karburátor (ehez még 5-10%-al nagyobb fűfúvóka lesz)
-Motoforce Sport variátorszíj
Ennyi, más minden marad a gyári.
Előre is köszi a válaszokat.
Széles utat mindenkinek
Most kicsit visszaolvasva rájöttem, hogy ez egy gyerek oldal. Bocs, már távoztam is, mielőtt Ti adnátok tanácsot.
Üdv, és jó barkácsolást, bízom benne, hogy előbb-utóbb lebuktok.
meglátásom szerint ez egy sima 3kjs LC hengerszett , de lehet tévedek. ( de szerintem sima 50es szettről van szó! )
Ja és a gépem még mindig eladó :)
fúvókán kívüli keverék(benzin levegő arány)-súbertűm lévő zéger- az az minél feljebb teszed a kis zégert annál kevesebbet kap a gép.
:
sima fekete carbon dobbal.
nem az enyém,az ismerősömé,cak fölös és mondta h ha tudom,adjam el.
üvegyapot kevesebb van a avégdobban igy az alső fordulaton is erős