Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Én is olyan 174 körül vagyok!Ha vékonyabb testalkatú vagy akkor tuti jó lesz!Az ára az 12körül lenne!De ezt meg tudjuk beszélni ha komolyan érdekel!

Írj
Megcsináltam köszönöm a segítségeteket nagyon jó lett!
amugy ha érdekel valakit akkor eladó a pufó! GIANELLI NEXT krómozott és karbon végdob van rajta!
kössz a tippet csak felreeső helyen lakom és nem túl könnyü beszerezni!
Csak a hangolással lesz gondod pedig !
Görgők,kisrugók,nagyrugó helyes megválasztása!
Tegyél bele 4g körülit és meglátod hogyan változik!
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék venni egy nagy robogót, és a Malaguti Madison 150-es re gondoltam. Tudnátok írni róla valamit? (menetteljesítmény, kényelem, mire kell odafigyelni vásárláskor, stb). Én 50 km körüli túrákra szeretném használni, egy és két személlyel. Erre megfelel? Előre is köszönöm.
Hello a kabátért mennyire gondoltál?
173cm vagyok nem tudom hogy jó lenne e rám?
hello srácok!megmondaná nekem valaki h mit kell akkor csinálni ha a mocimra felrakom a sportpufot és nem megy csak 70-et!ha visszarakom a régit akkor pedig akasztja a 100-as órát!köszi a segitséget!
Sziasztok!Van egy -két dolgom malaguti f12-re!Ha valakit érdekelnének a cuccok írjon!

Ja meg egy 2szer használt protektoros kabim is van -M-es méretben!

Emil:zotyadry@t-online.hu
Sziasztok

Tud valaki segíteni Malaguti MGX ügyben? Nagyon-nagyon szükségem lenne néhány információra, mert fel szeretném újítani, de SEMMI infót nem találok róla a neten!
- az elsőfék felső fékmunkahengerében ereszt a karmantyú, jó rá valamelyik másik Malaguti fékmunkahengere? (kompletten akarom kicserélni, fékcső le, fékcső fel, csak nem tudom, passzol-e rá valamelyik robogóé)
- elektronikához is kellene segítség, kapcsolási rajz, vagy szerelési útmutató, mert szét van gyilkolva, illetve más Malaguti kormánykapcsolója jó-e rá?
- bármilyen infó érdekel a motorról, ha tudtok valamit, kérlek, segítsetek!

Köszi

Walter
Hello! Sárvédőm sajnos nincs.
Hidegen vissza van húzódva a tű vagy mi,egy-két perc járás után bújik ki a helyéről ha jól emlékszem.
Sziasztok.
Egy kis segítséget szerenék kérni.
Javítok egy Malaguti F12-est és az lenne a kérdésem ennek a szivatója , hogy működik? Indítózáskor húz be az a kis mágnes szelep, vagy már gyújtáson is kellene? Mert ez nekem itt semmit sem csinál. És hidegen nem tudom beindítani, csak úgy ha beinjekciózok egy kis benzint a hengerbe. Egyébként meggyibe kerül ez a kis szerkezet kb. ?
Üdv.
Hello f12 alsó hátsó sárvédő van?
Ha van mennyi?
Köszi
Ha valakinek van írj az e-mil-re:dogzolee@citromail.hu vagy 06204042100 számra
.......köszi
Hello az f12-re kellene egy hátsó alsó sárvédő.....
Szerintem újonnan nagyon drága,nézzél inkább egy fiatalabbat,kevés kilóméterrel!
Hali Mindenki!

Egy kérdésem lenne. Mos ttervezem hogy veszek újonnan malaguti F15-öst és egy-két véleményt vagy tanácsot szeretnék kérni, hogy érdemes-e mik a tapasztalaitok stb.

Elöre is köszönöm!
köszi szépen majd kiprobalam ha odaérek!
A kuplunggal valszeg nem lesz gond,neked is a hajtást kellene hangolni egy kicsit.Talán hátra egy picit erősebb nagyrugó megoldaná,de ezt is csak próbálgatni tudod
Vegyél ki egyet,próbáld ki úgy a motort.Esetleg még egyet és próbáld ki úgy is.Ahogy a legjobb,úgy megméred a benne maradt mondjuk 4db görgőt együtt,elosztod hatfelé és juhéjj:az eredmény
Sziasztok!
Tavaly vettem egy malaguti f12 robogót.
ahol árulták ott volt egy csomó moci, de nekem ez tetszett.
minden jó rajta csak amikor a lámpánál elindulok az elején kilő :D és utána mintha elfogyna az ereje .
jobb kuplung kell?
nem tudjátok?
hat 70-es malossi!a pufo meg asszem h NEXT!de nem biztos!kb mennyivel könnyebb görgő kell bele?mert most 16X13-as és 6gr-os van benne!köszi a segitséget!
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon és lenne egy kérdésem.
F10,12,15 -ös fajtákhoz ugyan az a vákumos benzincsap membrán kell, vagy mindegyikhez más-más? Érdemes lenne 3500Ft- ért venni vagy a neten olcsóbban lehet kapni?
köszi
Lehet erős a hengerednek a pufó,de az is lehet,hogy csak utána kellene görgőznöd!
Milyen a hengered és melyik gianelli kipuról beszélünk?