Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
f12 phantomba van mágnesszelep?
És ha van, akk hol, milyen tünetei vannak a motornak, ha rossz?
Nekem azt mondták ez lehet a rossz benne, mivel indulni nem mindig indul(nem kap benzint, csak erre tudok gondolni),menet közbe gyorsulásnál néha nem reagál a gázra csak 2-3 mp után.(itt is az üzemanyagellátásra tudok gondolni)
Köszi szépen a segítségeteket előre is.
Köszönöm válaszod!
Valószínű új aksi lesz, mert töltöttem és nem sok szuflát vett fel. Egyébként 12V4AH van benne. Szerinted egy új akuval meghajtaná az önindítót?
Nem tudom milyen akku van a gépedben,de ha jól indul a motorod nem a nagyobb (ah) a megoldás. Amit javasolni tudok az az hogy egy voltmérőt tegyél az akkura párhuzamosan egy izzóval (35-55w). Ha a feszültség 11,5volt alá esik akkor az akku kuka. Üdv!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy 2001-es évjáratú F12-es vízhűtéses Malagutim 70-es hengerrel. Sajnos az önindítóval nem indul, azt mondta a szerelő nem bírja az aksi. Szerintetek ha nagyobb ah-s aksit vennék bele akkor tudnám önindítóval indítani? Vagy önindító csere kell?
nekem szükségem lenne egy pár dologra: km meghajtó,spirál, indexek, sisaktartó zár és légszűrő. Komolyan érdekelnek megvenném őket. Kérlek írd meg árukat senna9@freemil.hu -ra
Szia!
Kilóméteróra - csigánk csak a motorral járó SR felnihez van ( nem passzol a gyári f12 felnihez)
Index elöl minden fasza vele.
Hátsó indexek Tnt custom ledizzós indexek az idomhoz ragasztva
Zárszett csak egyben eladó 2 kulccsal 6.000 ft
Légszűrő 2500 alig használt
szia
nekem szükségem lenne egy pár dologra: km meghajtó,spirál, indexek, sisaktartó zár és légszűrő. Komolyan érdekelnek megvenném őket. Kérlek írd meg árukat senna9@freemil.hu -ra
Üdv: Sanya
Sziasztok!
Komplett Malaguti Phantom F12-t bontunk
Még megvan mindene és egybe van.
További információkért irjatok.
Idomokat egybe szeretném eladni.Papíros a váz ajándék futóművel!
Ugyanitt Aprilia Sr felnik párban
Vki tudna segíteni?
Van egy f12 Phantom-om. Szétszedtem, mert vmi nem volt okés, és kiderült télleg nem az, de mivel még nem volt ilyen motorom, ezért nem tudom, hogy gond e az, hogy a hengerből két csatlakozó rövidre van zárva egymással és a karbin van két csatlakozó, ami szabadon van.Az lehet, hogy a hengerből a hűtővíznek a karbiba is kellene menni, és ott van vmi gubanc, azért lett rövidre zárva?
Dellorto karbi van rajta.
Segítségeteket előre is köszi szépen
Segítségre lenne szükségem.
f12 phantomba van mágnesszelep?
És ha van, akk hol, milyen tünetei vannak a motornak, ha rossz?
Nekem azt mondták ez lehet a rossz benne, mivel indulni nem mindig indul(nem kap benzint, csak erre tudok gondolni),menet közbe gyorsulásnál néha nem reagál a gázra csak 2-3 mp után.(itt is az üzemanyagellátásra tudok gondolni)
Köszi szépen a segítségeteket előre is.
Valószínű új aksi lesz, mert töltöttem és nem sok szuflát vett fel. Egyébként 12V4AH van benne. Szerinted egy új akuval meghajtaná az önindítót?
Segítséget szeretnék kérni. Van egy 2001-es évjáratú F12-es vízhűtéses Malagutim 70-es hengerrel. Sajnos az önindítóval nem indul, azt mondta a szerelő nem bírja az aksi. Szerintetek ha nagyobb ah-s aksit vennék bele akkor tudnám önindítóval indítani? Vagy önindító csere kell?
A blokk léghűtéses, vagy vizes?
Milyen állapotú, gyári vagy tuning?
Üdv.: Keenets
Váz futóművel 16.000
Idomszett kompletten ajándék üléssel 40.000
motorblokk kompletten beinditható állapotban 30.000
Aprilia körsr felnik elöl tárcsa hátul dobfékes 95%os gumikkal , féktárcsával együtt 25.000
kábelköteg -komplett elektronika 10.000
Műszerfal 4.000
első fékrendszer 10.000
Minden megvan minden eladó, lehetőleg komolytalan ajánlatokkal kiméljenek!
üdv
Hnap elutazok és szerdán jövök haza kérlek addig ne add el őket.
Szia!
Kilóméteróra - csigánk csak a motorral járó SR felnihez van ( nem passzol a gyári f12 felnihez)
Index elöl minden fasza vele.
Hátsó indexek Tnt custom ledizzós indexek az idomhoz ragasztva
Zárszett csak egyben eladó 2 kulccsal 6.000 ft
Légszűrő 2500 alig használt
amúgy erről a gépről van szó! :)
Üdv: Sanya
Komplett Malaguti Phantom F12-t bontunk
Még megvan mindene és egybe van.
További információkért irjatok.
Idomokat egybe szeretném eladni.Papíros a váz ajándék futóművel!
Ugyanitt Aprilia Sr felnik párban
Van egy f12 Phantom-om. Szétszedtem, mert vmi nem volt okés, és kiderült télleg nem az, de mivel még nem volt ilyen motorom, ezért nem tudom, hogy gond e az, hogy a hengerből két csatlakozó rövidre van zárva egymással és a karbin van két csatlakozó, ami szabadon van.Az lehet, hogy a hengerből a hűtővíznek a karbiba is kellene menni, és ott van vmi gubanc, azért lett rövidre zárva?
Dellorto karbi van rajta.
Segítségeteket előre is köszi szépen
Jelenleg van raktáron 4.000 forint per/ darab !
Az új féle kasztnis ( Digit műszerfalasé) Pedig 5000 per darab!
De ez jó F12 Phantom 50-re is?
Itt egy kép
Ja, és kép is kellene.