Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az alábbi HARAZOnak szolt
helo! probald meg hogy leszeded a légszüröt befogod a lukat és ugy rugdosd! ha nem indul szed le a hengert lehet ot hulot szét valami! én is igy jártam és szét volt esve a tügörgö de a motor mégis ment. 40 ezrembe került:D
helotok! gyári légszürö kelen olcson! meg valami jo dekni fekvö minarelihez.
Szépjonapot!
Ha valaki tud elado robogot 50-80m3-est.Akkor hivjon mert érdekelne egy!4-ütemü elönyben!
T:06-30-9446636
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok!Van egy malaguti madison 250 ccm robogó a családban.Most csináltunk olajcserét és ki kellene ütni a kódot tudja e valaki ,hogy hogy kell?
Előre is köszi a választ!
Byby
Sziasztok !
Nemrég vettem egy malaguti ciak 50 2t robogót 350 km-el.
Hidegben tökéletesen indult, ment ahogy kell. Azán elkezdett
meghülyülni. Bizonytalanul indult, menet közben leállt éd hasonlók.
Erre alaposan átnéztem. A legdurvább hiba az volt, hogy a szivattyú
vákuumcsöve az önindító alatt tökre lötyögött. Megcsináltam, már tömör, csak épp az istennek nem indul el. Mindent kipucoltam, lemostam, gyertyát cseréltem, új benzint vettem, de akkor se.
Van valakinek ötlete, mi lehet az az apróság, amire nem gondoltam?
16 asszem, de jobb kipróbálni mert az izzók mérete is más
Semmi probléma,így is tökéletes.Erre a tszelence+foglalat összeállításra voltam kiváncsi.tényleg tök1szerü.valamikor kipróbálom.mi a szelence mérete?
kompletten elkészitve akettő kb 3-4 e igaz? akkor a helyzetjelző izzó kiiktatva?
1900 volt az izzó db-ja(de minnt írtam van olyan hely ahol láttam ue. 5-6000 ért) tömbszelence 120, foglalat 150 db + saruk ;)
mennyibe jön 1 ilyen tesó?
f15-höz is szokott lenni bontott motyótok?
nem foglak utálni, de most nincs időm szétszedni.
egyébként a képnél azért jobb fényereje van(persze a xenon jobb) csak szar a fotomasina. kis fogyasztás hideg fehér fény(ha olyan izzot veszel, az enyém 6400K-s) a led nem melegedik és "elvileg" nagyon nagyon hosszú élettartam. majd ha lesz 5-8W körüli powerled occcsóért belerakon azt.nekem ez így tuti, a gyárinál lényegesen jobb.
100% már próbáltuk!

Legemberiesebb megoldás : 100as f12 foncsora. (2x akkora mint a másiké(50ccm) )
mufuee lehet utálni fogsz, de nem lenne egy képed az összeállított "készülékről"?
Én is attól tartok hogy túl meleg lesz neki
hallo
55w megfogja roncsolni a foncsort!(generátor tudja az 55w izzóhoz szükséges energiát!)
Hali

És tesztelted már?Mert máshol kaptam egy ilyen választ:
"A generátor teljesítménye sem korlátlan. Nem tud annyi energiát termelni ami a nagyobb teljesítményhez kell. Így aztán az izzók nem fognak teljes fénnyel világítani. Így a termelt hő sem lesz akkora, akárcsak a fényerő. Nagyobb teljesítméyű generátor kellene, de ez ugyebár elég nehezen megvalósítható. Szerintem nem oldható meg ez a vilégítási probléma. Csak akkor lehetne, ha ugyanolyan felvett energiaigény és termelt hő mellett nagyobb fényerőt kibocsátó fényforrás lenne"
Most vettem halogén izzót és símán bele lehet rakni! Ja és persze nem kell össze vissza barkácsolgatni!
kuplungrugó erőssége befolyásolja a nyitási fordulatot ,amennyiben nem feszíthető / állítható a rugófeszítő( pl az enyém mhr delta ilyen)
scooterx@freemail.hu ez a msnje , úgy tudom meg van még neki
hallo
első lámpa 10e
idom 12
Állítani csak akkor tudod,ha a kuplungod állítható több fokozatban!
Ha nem,akkor a különböző erősségű kisrugókkal tudsz "játszani",mikor nyisson induláskor!
Valaki meséljen hogy kell kuplungot állítani...mert mindjárt menni akar..és az nem jó..új rugót raktam bele f15 mala