Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
lenne egy kérdésem,h milyen számú csapágyat vegyek. 2003as ciak 1504t hez kerese első kerékagycsapágyat? elöbb meg szeretném venni.
utána szétszedni.
kösz
ilyen emberekkel mért foglalkozol ?
tolomérővel nem akarja szerinted bemérn a hengerfuratát ? :DDDDDDD
keress 1 helyet ahol végeznek fúrást ,némi pénzösszeg ellenében dugóstól megiscsinálják neked, vanegy öreg fószer itt székkutason 8-10be fur vashengereket dugóstól mindenestől.
szalai gépműhely békés , még nekik webcimük is van nem udom h lehet valaki ekkora veréb h egy kibax dugó UTÁN NEM BÍR UTÁNA JÁRNI
végülis KÉNYELMESEBB HA MÁS KINYALJA A SEGGED!
Te hidd el,ha valaki tudna Neked dugót adni hozzá,ideírná.Az jobb lenne,ha mindenki egyenként leírná,hogy:Én nem tudok?
Egyébként az internet korában nem hiszem hogy ezt megoldhatatlan feladat lenne beszerezni,ha más mód nincsen,legyártatni.
A karbiállítást nem lehet csak úgy leírni,azt próbálgatni kell,és nem árt hozzá némi tapasztalat. Talán csak egy pucolás kell neki,esetleg ellenőrizni mekkora fúvókák vannak benne.Légszűrő rendben van-e...
A kuplungharang adja át a hajtást a hátsó szíjtárcsa és a végáttétel között,itt röpsúlyos kuplung dolgozik ami a motor pörgetésére nyit.
Na szevasztok
tényleg jó hogy senki se válaszol
Ezt jó tudni
az egy és ugyanaz :P
http://www.anrodiszlec.hu/prod...

(a 12V GU5.3 ba belmegy az MR16, G4, GY6.35 és MR11)
srácok valaki elmondaná nekem h mi a szerepe a kuplungharangnak?köszi
kösz a sok segitséget azt a jo nagy semit minek van ez az oldal ha az embernek nem segitenek ? felesleges amint látom.
.
mufuee melyik foglalatot raktad bele?GU5.3 vagy MR16.Mindkettő 12V.
Malaguti f15-re keresnék gyári tükröket és blokkvédő műanyagházat,ami a dekninél található!
Ha lenne valakinek írjon már rám!
MgX 80 Asba dugót keresek aki tud írjon sürgős lenne!
Malaguti91 bocsánatde végül is nem fogom megvenni mert más motorm lesz.Amugy köszönöm szépen hogy írtál!
hallo a legujjabb kasztnishoz nem , de a 2007 előttiekhez bármelyikhez okés. adj mail címet
hallo
valahogy újra kell inditani asszem ha lehúzod az aksiról úgy restartolja magát ,vagy ha szétszeded a fejidomot és lehet van mint a tamagocsikon egy restart gombja és ott kell belőni
senki semmit?
köszi
egy kép a mociról:
malaguti mondtad hogy van eladó morcosított f12es idomod.Tudnál küldeni pár képet róla?és meik évjárathoz való?
Nekem meg Top Nardo 20-ért.
Nekem van c16 black 45-ért!
yasuni vagy stage 6 kipufogot keresek srhez fekvő miarelli reális áron.
hahó segitene valaki megköszöném :)
Szerintetek mennyi egy f12ben sok kmer?22000 az?tudnátok ajánlani prá jót 135000 ft alatt tolna megye környékén?
valaki segitsen hogy tudom beálitani a karbit :
Skacok hogy lehet a digitális órát átállítani mérföld/óráról km/h ra?
Ez miféle kipuffancs tudná valaki?