Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári tükröd nincs f15-re?
hallo
nekünk van képet mellékeltem róla
2500 /db
Sziasztok!
Egy malaguti f12őt szeretnék venni 110.000ft környékén.Ez a motor jötte be kinézet ügyileg és ár érték szempontból. Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.Mire kell figyelni vásárláskor, mik a kemény használatra utaló jelek(szal huzatás,egykerekezés stb)mit nem érdemes megvenni, és amugy tapasztalatok a motorról.Válaszokat előre is köszönöm
Hali

F-12 LC-het keresek hátsó sárhányót.Amelyik darabon a rendszám tartó van:
ment válasz fotoval
Malaguti 91 felvettelek msn re bnagy@vipmail.hu címen:P lenne pár kérdés a közeljövőben
zolimiskolc@freemail.hu köszike.
nekem van egy eladó 1500forintért ha érdekel irj 1 elérhetőséget és megbeszéljük!
Szia! Hol tudok ilyenre szert tenni? Hátha segítene.
szivótorok alatt található egy szivó membrán ami ha nem zár jól akkor nehezen indul be,vagy sokat fogyaszt
http://apronet.hu/users/2/6/4/...
Tudom, de másra már nem tudok gondolni. Melyik membránt? Most cseréltem vadonatúj csap van rajta. Tiszta benzines a gyertya kaját kap rendesen.
Sziasztok
Nekem F15-höz kellene első nagy idom lámpával és balos indexel plexivel, fejidom alsó, felső része plexivel első, hátsó sárvédő.
Ha valaki tud se3gíteni légyszi írjatok.
hallo
nem jellemző. membránt nézd meg!
Van valakinek F15 höz fölös digit km óra spirálja?Angliában valahogy nem találni...:(
Szerintem gyújtótrafós lehet, mert másra nem tudok gondolni talán kevés szikrát ad le.
valakinek valamit?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Membrán bajod van! Van eladó gyári minőségü membránom hibátlan állapotban, még dobozban.0km-es!
Sziasztok! Kicseréltem a benzincsapot van szikra is jön az anyag rendesen, de ha áll vagy két órát nem indul be. Mi lehet a baja?
Hello
F15 első indexek lellenének !
Fotod van ?
Köszönöm !
hallo
digit v új kasztnis kellene?
üdv
Az ilyennek a hátáról meg az arcáról szedném le a borítást!
Az ilyen fektesse a hátára az édesanyját és csináljon magának kistestvért!
Sziasztok

F-12-re a lábtartón lévő gumiborítás mennyibe kerülhet?Valami birkának megtetszett és lelopta.
Köszi
F15 váltóból olaj
Elkezdett folyni az olaj a váltóból, gondolom szimeringes lett, Nemtudja valaki milyen szimering kell?Mert majd csak holnap lessz szétszedve.F15ös
Igazán nincs mit