Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello srácok!van nekem egy olyan problémám h tettem egy Gianelli pufot a motoromra és olyan mintha elment volna belőle az erő és nem bír menni sem csak kb 75-öt!segitsetek légyszi!köszi
Eladó lenne a kipum,yasuni c16 black edition ,fekvő minára!
üdv! valaki tudna segíteni? Malaguti drakon-hoz szeretnék fékbetétet venni csak nem tom h jó e bele az rs-é. aki esetleg tud vmit vagy konkrétan fékbetétet lécci szóljon:) ty előre is
Hali

Sikerült postázni a rendszámtartós idomot?Mert még mindíg nem ért ide?

Köszi
hallo
csak 180as runnerre van ami maxi robi. . :S
100-as F12-re nincs kipuffod véletlenül?
jól gondolod, ha rugdosod és csak szuszog akkor gyűrűtört!
Ja, kicsi a kompresszió. De az mitől lehet a gyűrűkön kívül? Én arra gondolok, hogy összetört a gyűrű.De én a robogókhoz nem értek.
Már lehet meg is válaszoltad a kérdésedet!
Kompresszió kicsi.
Sziasztok!
Olyan gondom lenne (vagyis nem is az enyém hanem haveromé), hogy kb 2-3 hete elment a Malaguti F15-én az alapjárat.Próbáltuk beállítani de nem lehetett.Ma elmentünk motorozni, mentünk 170 km-t és kb 130km után 30-50km/h-s sebesség között iszonyat lomha lett a motor. Mentünk még egy kicsit, ez az érték kitágult 20-60km/h-ra. De viszont az előző 90km/h-s végsebesség helyett 96-ot ment a motor.Elindultunk haza, az elején minden rendben volt, de ahogy kzeledtük egyre lassabb lett a motor. Annyira lelassult, és erőtlen lett, hogy a végére már csak 50-et ment nyél gázon. Haza jöttünk, vártunk picit és mikor kicsit hűlt a motor, akkor lomha volt nagyon de végre ment vagy 70-et. Alig akar indulni, és a berugóba meg semmi kompresszió nincsen.
Valakinek valami ötlet esetleg, hogy mi baja lehet? Kb. milyen nagy baja van?
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.: Jocokah
A karbit nézném meg elsőként,mennyi üzemanyagot kap és azt,hogy nem nagyobb méretű-e!
Esetleg,ha nem gyári a légszűrő!
nincs valami ötleted?
Soknak tűnik!
Egy sima 70-es vashengernek sem nagyon szabadna annyit ennie!
Sziasztok! Van egy malaguti f15-ös robógom 50-es 87km-re 4liter tankoltam nem sok ez egy kicsit?
Sziasztok! Van itt valakinek malaguti crossere? Ha igen, szeretném felvenni vele a kapcsolatot, mert nem nagyon vagyok megelégedve az enyém teljesítményével, és érdekelne, hogy másnak mik a tapasztalatai a motorral! msn/email:vargyasger@vipmail.hu Előre is köszi!
Nem,én csak ott is érdeklődtem,de ugyanezt a megoldást ajánlották.Remélhetőleg jövő héten lesz időm összehozni egyet.
az átmérőbeli különbségbeli változás semmit sem eredményez !
szia! te raktad be egü fórumra a első fényszóró módosításod? mennyiért csinálnál nekem egy párat?
Sziasztok!Van egy -két dolgom malaguti f12-re!Ha valakit érdekelnének a cuccok írjon!

Ja meg egy 2szer használt protektoros kabim is van -M-es méretben!

Emil:zotyadry@t-online.hu

hy srácok!miben különbözik egy 105mm-es és egy 107mm-es kuplung?az dob a motor teljesítményén?kösszi
17.5 delorto karbit keresek automata szivatoval együtt
Nekem a lábtartón lévő gumit lopták le tavaly nyár végén.Vannak akit ezek a "hétköznapi kis örömök"éltetnek.Ne legyen ennél boldogabb pillanata
ma vmi kis köcsög poénból letörte a bal hátsó indexem amíg benn voltam a boltban hogy milyen kis tetű szar emberek vannak. el sem hiszem.
meg van! 6201.
azért kösz
608 2z-st,2db-ot.Ha a te kerekedbe nem lesz jó,még mindig tehetsz bele görkorikereket. Bocs! Nemtom. Szerintem szedd szét.