Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket,de már tudtam szerezni.
a benzinmutató csalása malaguti betegség!
az olaj meg sima hajtómü olaj
80w40 asszem ilyen van az enyémbe.
szeva
lehet cserélni " kapcsolósra " de akkor a karburátoron a vákum részt kikell iktatni
ha tökéletes gyári alkatrészre van szükséged használd a válasz gombot
szeva
nekünk van !
ha érdekel használd a válasz gombot és adok elérhetőséget
Sziasztok! Le lehet cserélni a benzincsapot kézire? Ettől a vákumostól nagyon kivagyok mindig elenged valahol.
50 es és a polini high speed kit-et vettem meg
Sziasztok!
Most vettem egy F12-est 2000-es évjárat léghűtéses!
Milyen olaj kell a meghajtásba?
És még lenne valami ha ráteszem a gyújtást a üzemanyag mérő mindig teli tankot mutat akkor is ha már alig van benne benzin!
Mi lehet az oka?
Köszi a segítséget!
Köszike próbálkozom hátha?:D
vsanyika16@freemail.hu
Vedd fel msn-re és érdeklődj nála,több motort szokott bontani!
Tudni kellene milyen összeállítású a mocid!
50-es v 70-es?
De ha már jobbat szeretnél mint a gyári,akkor ajánlom a malossit,polinit,top termékeket!
Sziasztok! Malaguti f12-es ilyen hátsó sárvédő lenne szükségem rögtön viszem, ha van. Előre is köszike! zolimiskolc@freemail.hu
köszi a gyors választ még csak annyi h mivel csak e-bay-en tom megvenni miet ajánlanál?Első robogóm, ezért vok zöldfü ebben és tapasztalatlan...:(
Nagyjából így van,de csak bizonyos mértékig!
Ezt leginkább próbálgatással lehet jól eltalálni!
A szétszedése-összerakása nem túl nagy ördöngősség,de nem árt,ha van egy légkulcsod leszedni a variót meg a kuplungot a haranggal!
Ha nem kellő erősséggel van meghúzva,akkor lelazulhat és lenyalja a menetet!
*valamelyik *meiket nemtudok írni
http://shop.ebay.co.uk/i.html?...

ezek közül valameik?meikret ajánljátok?
Hali. akkor most gondolom görgőket és rugót kell vennem. Az hogy hány grammosak az abban számít hogy ha könnyebb akkor jobban gyorsul ha nehezebb akkor jobb a végsebesség?
még egy.
az miért van hogy most minden össze lett rakva és a varió felől sikító fütyülő hang jön:P
többet nem kérdezek ígérem
Üdv
Egy Malaguti F12 órájába 21500 Km az soknak számít?Megszabad venni ennyi Km el?
BIG THX
hozzá ne nyúlj! bizd hozzáértőre.
talán túlbunkónak tünök de : Ott a kék kábel le húzva az öninditóról, látszik a saruja is.A testkábel fekete szinü gyárilag sárga karika van rárakva a képemen pont látszik az öninditónál van letestelve.
test kábelt bárhova teheted csak a lényeg h le legyen testelve ( festett váznál a festéket lekaparni ( NEM GYÁRI FÉNYRE GONDOLOK !)
a müszerfalcsatlakozoját a fejidomba találod a, a hütő csatlakozoját a hütöközepén van egy karika alaku bizbasz ott veszi a hőfokot. kicsit elkéne gondolkozni,szerintem minden, javarészt logikus
Köszi majd csak megtalálom
okés, köszi megnézem, vmi nagy kavarodás van.
nem tud vki vmi képet, h melyik vez.hová megy, vagy adott?
easyparts.nl

itt vannak robbantott ábrák
nézd meg a hütön a csatlakozást, test kábelt nézd meg meg a müszerfali csatlakozokat.