Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami linket nem tudsz dobni az f15-ről?
malaguti nem lámpát/első idomot
malaguti91 mennyiért adnád az első lámpát?amugy F12őt keresek 120 E ft maxban.NE legyen széttüningolt (egy sportkipu előnyben és görgők max)és ne legyen széthajtva!Email: balintbogdan@gmail.com
szerintem ez nem volt kérdés, majd kipróbálom erősebb led-el is.ez így csak 6w, este rakok képet az izzórol
F-12 első lámpájába ilyent bele lehet tenni?halogén
Ok várom.

Köszi
pedig le van morcosítva az első lámpám ( ez az Első idom eladó! )
hmm érdekes. xeonomnak anno erősebb fénye vol de mondjuk az 10e ft volt.
50ccmre való, hurkatöltö..
lászló pistinek (békéscsaba) van egy szép f15e 120 körül eladó, ha jól emlékszem digit e-h tárcsa vízhütés
hallo ma megpróbáljuk postázni a toldatot!
Ha valaki tudna jó f15-öst eladót,kiáltson már rám!
este majd megpróbálok képeket csinálni(csak nincs megfelelő gép hozzá)
a cuccokat bármelyik vill.szerelési boltban be lehet szerezni.
izzókkal elég lehúzósak, amit én beraktam( 3x1W MR16) 1290 nettó , de láttam ugyan ilyet 5-6000 ért is. szal meg kell keresni a legjobbat. vannak már 5-6 Wos powerledek is, de ez csak jobb lesz ára meg majd csökken.
én igazából inkább csak városban használom a gépet,a fehér fényre és viszonylag úgymond kis fogyaszásra mentem (2x3W)
tömbszelence 100-150Ft, 12V-os foglalat 15-180ft körül lehet venni.
szerelés: egész lámpa ki, szétszed, 16-os tömbszelence belealakít h pont passzoljon a lyukba(nekem ez vált be), kivül-belül ráfogat a hozzá járó gyűrűvel(aki nem ismerné a tömbszelencét ) foglalat beragaszt a t.szelencébe izzó be, saru a vezetékre és egy Y vezeték h a tompítottról kapcsoljon mindkét oldal. lényegében ennyi a történet.
tudnatok nekem mondani valami jot egy LEO VINCE RR puforol!
Meg esetleg egy belső képet az átalakításról,mert nekem gőzöm sincs hogy állnék neki egy ilyennek
Köszi
kese91@vipmail.hu
engem is érdekelne. olyan fotót tudnál készíteni mint mikor motoron ülsz és ( előre fokuszált (út felé)) fényerőt megmutatni?
És mennyibe kerül egy ilyen átalakítás?
Ha adsz egy emilcímet elküldöm a címemet.
Szia! Hol tudom beszerezni őket!
HEADLAMP LED upgrade.
hozzávalók:
2 db tömbszelence, 2 db 12V porcelán foglalat, 2 db MR16 3x1W LED Izzó, kábel + saruk( persze az izzó pótolható bármelyik 12V-s izzóval, és 20perc alatt visszaalakítható gyári állapotra.
képek:
f12n volt gondolom jó rá
Szia . nincs tükrünk.
Hali

Biztos ez való rá?Csak mert nem ugyanolyan.Mennyiért tudnád nekem eljuttatni győrbe?