Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van valahol leírás hogy kell szétszednem?
kék egyértelmüen az öninditóé
nehéz görgö,gyenge nagyrugó!
egyértelmüen a hajtásba keresd a hibát ( hangolási hiba jelenesetben)
Valaki valami ötlet?
Az a kék vezeték szerintem az önindítóra mehet rá csúszósaruval!
ma megnéztem a kábeleket és van egy ami csak ott lóg. ez mi is hova kellene kötni? amúgy visszajelzés semmi, vizem ugrál sárga zöld piros, ahogy húzom a gázt, benzin index féklámpa semmi nem működik.
vki? ja a képek

http://noob.hu/2010/03/28/SNV8...

http://noob.hu/2010/03/2
8/SNV8...
hali
komplett hátsó féket adok fékkarral fékcsővel ha kell pofákkal és ami vele jár 10ért.
alku belefér! korrekt a cucc
úgy látszik mindenki motorozgat csak én szívok itthon
az addig oké hogy most nem megy, de miért forralja a vizet és tegnap este működött minden visszajelző, ma reggel meg semmi:P?
Én új dugónál nem is szeretném megtudni,mennyit is megy végre!
Nem lehet,hogy a test kábele nincs rendesen felfogatva?
És ahogy említetted,ha a karbid nincs kellően behangolva,akkor nem is csoda,hogy nem a legjobb!
Szega.

Hát a héten volt vízpumpa teljes felújítás, főtengelycsapágy, dugó, szimeringek tömítések. Tegnap késő este végeztünk, be is röffent.(Aksi nélkül és működött minden visszajelző)
Ma reggel gondoltam beállítom a karbit, de! Sehony se jön össze, 60a vége eddig ment 90-95-öt, minden visszejelző elment és elkezde forralni a vizet:P Az éjjel megpiszkálták a gonosz manók?
Valami építő jellegű ötlet?
Már megüte a guta.
Malaguti Crosserba való
megtalálod a WEBÁRUHÁZBAN, ha beírod a keresőbe, "crosser fék"
www.robogotuning.hu
5730.-Ft
Skacok miért van az F15-nél hogy dombon gyakorlatilag meghal, egyenesben meg kitekerem a lelkét kb 100-110 a vége?
Üdv. Valaki nem tudja hogy Malaguti Crosserba milyen hátsó fékbowden kell?
Probléma megoldódott zselés aksi a kukába, új savas be a motorba:D Most pöpec:D
Ha van egy egyszerű voltmérőd úgy mérjél az akkura hogy párhuzamosan rákötsz pl. 12v55wattos izzót ez egyből megmutatja hogy milyen. De én is azt mondom ha már egyszer mélykisülésbe ment az akksid azt már nem hozod vissza!
Még megpróbálom tölteni ha ezután is fos akkor kuka..
Attól hogy 10 órát töltöd még lehet cellazárlatos, én aksikkal foglalkozom pesten, igy látatlanban ha csontra lemerült az aksi akkor kuka
Hali. Na most az történt hogy több mint 10 órát töltöttem az aksit beraktam utána indítottam és az önindító csak nyekergett, szal valami vagy leszívja, vagy zárlatos az aksi.csak nem tudom melyik lehet..ha van ötlet akkor szívesen várom, lehet rá kell mérni az aksira műszerrel..lehet kell új aksit vennem...
Üdv
F12est vennék 100ast Pesten vagy Pestre szállítással
Fényezés nem lényeg motorikusan legyen jó és megbízható
http://bolthely.hu/robogoalkat...
mi tőlük rendeltük azt irta ,hogy van mág 2-3 dbja raktáron ( ez 2 napja volt)
értelemszerüen a spirálok,elekronikai résznél keresd
üdv prt
Skacok! Hol találok digit műszerfelhoz km-óra spirált?mármint neten szeretnék hozzájutni mert angliába lakom..köszi
csak a számokból
amúgy mindíg feltüntetik a csapágyakon az illesztést, kivéve, ha "C0". azt nem tüntetik fel.
Tehát ha nincs rajta akkor valószínűleg "C0" ami nem jó főtengelyhez
az h c3 vagy c4 az miből derül ki?