ma megnéztem a kábeleket és van egy ami csak ott lóg. ez mi is hova kellene kötni? amúgy visszajelzés semmi, vizem ugrál sárga zöld piros, ahogy húzom a gázt, benzin index féklámpa semmi nem működik.
vki? ja a képek
Én új dugónál nem is szeretném megtudni,mennyit is megy végre!
Nem lehet,hogy a test kábele nincs rendesen felfogatva?
És ahogy említetted,ha a karbid nincs kellően behangolva,akkor nem is csoda,hogy nem a legjobb!
Hát a héten volt vízpumpa teljes felújítás, főtengelycsapágy, dugó, szimeringek tömítések. Tegnap késő este végeztünk, be is röffent.(Aksi nélkül és működött minden visszajelző)
Ma reggel gondoltam beállítom a karbit, de! Sehony se jön össze, 60a vége eddig ment 90-95-öt, minden visszejelző elment és elkezde forralni a vizet:P Az éjjel megpiszkálták a gonosz manók?
Valami építő jellegű ötlet?
Már megüte a guta.
Ha van egy egyszerű voltmérőd úgy mérjél az akkura hogy párhuzamosan rákötsz pl. 12v55wattos izzót ez egyből megmutatja hogy milyen. De én is azt mondom ha már egyszer mélykisülésbe ment az akksid azt már nem hozod vissza!
Hali. Na most az történt hogy több mint 10 órát töltöttem az aksit beraktam utána indítottam és az önindító csak nyekergett, szal valami vagy leszívja, vagy zárlatos az aksi.csak nem tudom melyik lehet..ha van ötlet akkor szívesen várom, lehet rá kell mérni az aksira műszerrel..lehet kell új aksit vennem...
http://bolthely.hu/robogoalkat...
mi tőlük rendeltük azt irta ,hogy van mág 2-3 dbja raktáron ( ez 2 napja volt)
értelemszerüen a spirálok,elekronikai résznél keresd
üdv prt
csak a számokból
amúgy mindíg feltüntetik a csapágyakon az illesztést, kivéve, ha "C0". azt nem tüntetik fel.
Tehát ha nincs rajta akkor valószínűleg "C0" ami nem jó főtengelyhez
egyértelmüen a hajtásba keresd a hibát ( hangolási hiba jelenesetben)
vki? ja a képek
http://noob.hu/2010/03/28/SNV8...
http://noob.hu/2010/03/2
8/SNV8...
komplett hátsó féket adok fékkarral fékcsővel ha kell pofákkal és ami vele jár 10ért.
alku belefér! korrekt a cucc
Nem lehet,hogy a test kábele nincs rendesen felfogatva?
És ahogy említetted,ha a karbid nincs kellően behangolva,akkor nem is csoda,hogy nem a legjobb!
Hát a héten volt vízpumpa teljes felújítás, főtengelycsapágy, dugó, szimeringek tömítések. Tegnap késő este végeztünk, be is röffent.(Aksi nélkül és működött minden visszajelző)
Ma reggel gondoltam beállítom a karbit, de! Sehony se jön össze, 60a vége eddig ment 90-95-öt, minden visszejelző elment és elkezde forralni a vizet:P Az éjjel megpiszkálták a gonosz manók?
Valami építő jellegű ötlet?
Már megüte a guta.
megtalálod a WEBÁRUHÁZBAN, ha beírod a keresőbe, "crosser fék"
www.robogotuning.hu
5730.-Ft
F12est vennék 100ast Pesten vagy Pestre szállítással
Fényezés nem lényeg motorikusan legyen jó és megbízható
mi tőlük rendeltük azt irta ,hogy van mág 2-3 dbja raktáron ( ez 2 napja volt)
értelemszerüen a spirálok,elekronikai résznél keresd
üdv prt
ehez (is) hülye vok
amúgy mindíg feltüntetik a csapágyakon az illesztést, kivéve, ha "C0". azt nem tüntetik fel.
Tehát ha nincs rajta akkor valószínűleg "C0" ami nem jó főtengelyhez