Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó a zárt csapágy is, mint termék, meg lehet venni hozzá, de mindenképpen ki kell venni a zárólemezeket.akkor ugyan olyan, mint a nem zárt.
Amúgy mindegy hogy malossi, vagy SKF, vagy PROX, csak jó minőség legyen.
ami nem mindegy, hogy műanyag kosaras, vagy fém kosaras.
50es és gyengébb vashengerekre való
gianelli extra és shot közti gianelli licensz kipu
nekem a blokkban malossi c3 6204es van.
ami benne volt
Koyo 83299 és nem zárt.
A zárt csapágy jó bele egyátalán
6204 csapágy mérete 20x47x14
mérd meg
utána már csak azt kell kideríteni, hogy C3 vagy C4, vagy milyen illesztésű
amúgy SKF 6204 C3 nak adták. valaki?
GERICSI! Infó 06 20 5690930
hy srácok!tudnátok nekem valami infot adni GIANELLI NRX kipufogóról?köszi
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy ez a csapágy
http://noob.hu/2010/03/23/DSCF...
jó-e Malaguti F12 LC hez, mert az egyik guru azt mondja h jó, a másik meg h nem?
előre is köszi mindenki! :D
Nézd meg mihez csatlakozik az a doboz!
Ha a karbihoz,akkor az lesz a levegőszűrő háza!
Sziasztok. Malaguti rst-mnek leszedtem az ülés alatti/melletti deknijét meg az ülést, és itt van egy doboz ami szerintem a levegőszűrőnek a helye, de nincs benne semmi. ez így normális? csak egy szürkés színű műanyag valami van ott.
Meg a berugó racsni szokott akadozni főleg minarelliben.
nem feltétlen, inkább az öninditó. de lehet sokdolog a hiba forrása
Ha kopottak a görgök az adhat menet közben ki csörgő hangot.Mintha 2 db villás kulcsot összeütnek többször egymás után.
Köszi, csak itt élek UK-ben várom a töltőt h megjöjjön:D utánna mondom mi lett:D
4 eft ért tok adni elsőlámpát égővel vezetékköteggel
szevasztok! ismét jelentkezem jó hir az f12-f15 tulajoknak! A közelben lakik egy srác akinek 100as f12ese van! Brutál jó az első lámpája( nagyobb a foncsor) belepróbáltuk az enyémbe hát ég és föld.Találtam egyet robogobonto.hu-n 12ért de sokallom!
Képek:
f12 régi kasztnis : 202
f12 új kasztnis: új 197
f12 100ccm ELső kép látszik a három kép közül neki a legnagyobb a fényfoncsora

prt!
És mindenképpen dobj egy képet a mocidról!
Elsőként próbáld teljesen feltölteni az aksidat,mert ha annyira lemerült ,akkor nem tud utána tölteni a mociban!
Kapd ki és töltővel próbáld, akkor láthatod is ,hogy veszi-e a töltést!
De nézd meg a cellákban lévő folyadék szintjét,ha kevés pótold ioncserélt vízzel!
Hali.Csak annyi lenne h újdonsűlt F15 tulaj lettem és valamiért az új aksi lemerült kb 10 indítás után.Most az van hogy ha még van annyi energia h berugjam akkor megy a motor, de hiába megyek vele az aksit nem tölti a generátor..mi lehet?zárlat vagy szar a generátor?...köszi előre is.
Általában nem a sima mhr főtengelyt teszik hozzá ( nekem is 80mmes hajtókaros MHR van a mociban) , hanem a 85mm hosszúhajtókarost ami kb 90 körül jön ki, kipu hasonló árfekvésben van a henger most olyan 100-120 körül. Olaszok előszeretettel alkalmazzák őket,bár ott más a teknikai tudás és van szakértelem is.
És azok a Big Bore-ok is főtengelycserével tudnak annyit igaz? Henger+főtengely kb 300e ha jól tudom.És még akkor kipufogó nincs is hozzá
nagy szaktudása lehet a szerelődnek! én 19 évesen többet tudok a megyébe a robogótuningről mint bármelyik" szaki "