jó a zárt csapágy is, mint termék, meg lehet venni hozzá, de mindenképpen ki kell venni a zárólemezeket.akkor ugyan olyan, mint a nem zárt.
Amúgy mindegy hogy malossi, vagy SKF, vagy PROX, csak jó minőség legyen.
ami nem mindegy, hogy műanyag kosaras, vagy fém kosaras.
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy ez a csapágy http://noob.hu/2010/03/23/DSCF...
jó-e Malaguti F12 LC hez, mert az egyik guru azt mondja h jó, a másik meg h nem?
előre is köszi mindenki! :D
Sziasztok. Malaguti rst-mnek leszedtem az ülés alatti/melletti deknijét meg az ülést, és itt van egy doboz ami szerintem a levegőszűrőnek a helye, de nincs benne semmi. ez így normális? csak egy szürkés színű műanyag valami van ott.
szevasztok! ismét jelentkezem jó hir az f12-f15 tulajoknak! A közelben lakik egy srác akinek 100as f12ese van! Brutál jó az első lámpája( nagyobb a foncsor) belepróbáltuk az enyémbe hát ég és föld.Találtam egyet robogobonto.hu-n 12ért de sokallom!
Képek:
f12 régi kasztnis : 202
f12 új kasztnis: új 197
f12 100ccm ELső kép látszik a három kép közül neki a legnagyobb a fényfoncsora
Elsőként próbáld teljesen feltölteni az aksidat,mert ha annyira lemerült ,akkor nem tud utána tölteni a mociban!
Kapd ki és töltővel próbáld, akkor láthatod is ,hogy veszi-e a töltést!
De nézd meg a cellákban lévő folyadék szintjét,ha kevés pótold ioncserélt vízzel!
Hali.Csak annyi lenne h újdonsűlt F15 tulaj lettem és valamiért az új aksi lemerült kb 10 indítás után.Most az van hogy ha még van annyi energia h berugjam akkor megy a motor, de hiába megyek vele az aksit nem tölti a generátor..mi lehet?zárlat vagy szar a generátor?...köszi előre is.
Általában nem a sima mhr főtengelyt teszik hozzá ( nekem is 80mmes hajtókaros MHR van a mociban) , hanem a 85mm hosszúhajtókarost ami kb 90 körül jön ki, kipu hasonló árfekvésben van a henger most olyan 100-120 körül. Olaszok előszeretettel alkalmazzák őket,bár ott más a teknikai tudás és van szakértelem is.
Amúgy mindegy hogy malossi, vagy SKF, vagy PROX, csak jó minőség legyen.
ami nem mindegy, hogy műanyag kosaras, vagy fém kosaras.