Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kissé összekavarodott az ikon miatt!
asszem ebbe a webshopba láttam üdv
http://bolthely.hu/robogoalkat...
-as hengert! Nem tartom valószínűnek a
Azt sem ártana tudni,hogy vas vagy aluhenger!
Sziasztok, Malaguti F10 crosserhez keresek hasidomot. Akinek lenne egy ilyen eladó elem, jelezze légyszi. Köszi
hello sracok!van egy f12-esem!ahoz szeretnék pufot venni csak annyi vele a baj h 80-as malossi henger van rajta es nem tom milyet lenne érdemes venni!segitenétek!
Üdv! Keresem a JANIJANIT! Ha valaki tudja az elérhetőségét küldje el nekem! (Kriga@citromail.hu) Köszi!
Üdv
Mindössze két kérdésem lenne.Egy F12 Digit megvétele előtt állok.Szeretném megktudni ,hogyha a műszerfal csak annyit ír ,hogy F10,F12,F15 akkor szar,vagy lemerült az akksi,vagy csak valamit bekell állítani ,hogy mutassa Kilómétert és a Vízhőfokot.Másik kérdésem pedig ,hogy honnan lehet megtudni ,hogy egy F12 50cm3 vagy 100cm3?Persze anélkül ,hogy levenném a hengert.
Van valakinek kipufogó védő burkolata ? Elhagytam..amúgy nagy gáz ha megrázom a kipufogót és valami csörög benne? Húzom a motornak könnyen megy 70-80 at de mintha nagyon rezegne remegne a motor nem érzem azt a könnyedséget meg kési hangos is. Milyen megoldást tudtok ?
Ő Bocsi De amúgy egy f12 amiről írtam
Sziasztok köszönöm a választ az alapjárat beállításhoz! Még egy olyat kérdeznék hogy miért van az hogy legalább félórát kell rugdosni hogy be induljon ha nem többet ! Mert olyan hogy rugóm rugóm kb tényleg fél óra be indul nagy nehezen úgy hogy ha akkor is gázt húzok neki megyek vele le rakom kb negyed órára utána már megint félnapig kell rugdosni ? Ez mitől lehet ? Meg hogy nekem nem mutat semmi se az óra se a tank jelző se a km/h óra mutató hiába megyek vele vagy lehet mert nincs benne aksi ? De attól működni kéne neki nem ? Ja meg még egyet kérdeznék hogy ha balra fordítom el a kulcsot az mit jelenet akkor mit kellene neki csinálnia ? Nagyon Szépen Köszi A Válaszotok ! ( Egy kétségbe esett Malagutis )
kipuff 18 000ft yasuni z vagy r homokvuvóztatva
váz 10 000ft (nem hajlot vázszám nincs kivágva ! )

komplett tárcsafékrendszer alsó felső munkahenger 7000ft
kerekek 5000ft /db 80%os fasza metzeller gumikkal ( e/h tárcsás)
hátsó kerékpogi 3000 ft
tárcsa 2000ft /db
ducati gyujtás 8000ft lendkerék alaplap trafó
potméter( lábtartó alatt gázbovden megy bele) 3000ft
műszerfal digit (lcd) 8 000ft ( tökéletesen működik 220 km van az órában)
kilóméter csiga 3000 ft elelktoromos
hátsóidom 4 000ft (2005 től)
oldalsó díszidom 1500ft /db

kormánykapcsloló 2000ft / db 2005-től /digit funkció
mina fekvő tárcsafékes blokk (2005) 9 000ft ajándék áttétel

vizpumpa (nemfolyik) 2000ft

hátsó teleszkóp 20 000 értékü vásárlás esetén ajándék

kormány 1000 ft
telóemelő 2000 ft
benzintank 1000 ft ajándék szintjelző
olajtartáj 500 ft ajándék szintjelző
vezetékköteg 3000 ft

szivócsonk 1000ft
feszültségszabájzó ducati 2000ft
elsőlámpa ajándék szemöldök 4000ft

HA VALAMIT KIHAGYTAM AZ NEM AZT JELENTI HOGY NINCS
NAGYOBB ÉRTÉKÜ ALKATRÉSZVÁSRLÁS ESETÉN ENGEDMÉNY

EGYÉBB ALKATRÉSZEK
MALAGUTI F15
T szár 5eft
hátsó idom 3eft
f15 kormánykapcsoló 2000ft/db
f15 segédváz 2000ft
f15 benzintank 3000ft
f15 elsőlámpa 4000ft
f15hátsó lámpa
f15 levegőszűró ház betéttel
f15 lábtartó 3000ft
f15 bokaidom 1500ft/db
f15 lámpaplexit 3000ft
f15 vizhűtő rács 2000ft

aerox vizhűtőrács 2000ft

hívj nyugottan megegyezünk tel _ 30/437-57-62

hy szerintetek jo lenne egy 80-as malossi hengerhez egy gianelli sport pro 6?köszi
Van 100-as.
Konkrét recept nincs a beállításra,sokan úgy szokták,hogy:
-megkeresed a levegőcsavart
-betekered tökig
-kitekered másfél fordulattal
-ehhez állítod az alapjáratot.
Ezzel általában menni szokott a gép.Innentől jöhet a finomhangolás.Hozzáteszem,érdemes előtte megnézni van-e benne légszűrő,ha igen pucolás,olajozás,és aztán a fenti folyamat.
5000
hello csucsuka mennyiért adod a malaguti f15 oridomot
Sziasztok ! Tegnap cseréltem el a Pegasomat egy malagutti f12 re csak kellene egy kis segítség hogy hányat kell csavarni a karbin hogy fajin legyen az alapjárat meg hogy jól is menjen? Meg ebből van 110 ccm es? mert az enyémre ez van írva a blokkra és közben azt hittem hogy 50 es ahj :D
Hali

Nem tudja valaki mennyibe kerül F-12-re a lábtartón lévő gumi borítás?Valami bunkónak megtetszett az enyém és leszedte róla.Vagy esetleg valakinek van eladó?

Köszi
Örülők neki de nem megy ugy szerintem mintha 100 as lenne.70 - 75 körül megy max.Bár a kipufogó fojtásos és semmi tuning nincs rajta.Van rajta útas lábtartó és 140 ig van órázva.Majd csinálok galériát csak legyen kicsit jobb idő.Motor hang finom nem csörög kompresszio erős és ma ránéztem a dugó hengere nem láttam hogy kopott lenne.
Akkor örülj,bam+!
kiderült hogy 100 köbcentis a motor nem 50 es ezért nemvolt jó rá .Szóval a burkolat megmaradt én nemtudom használni vettem rá malagutiban gyárit az felment.1500 ft be eladom ha valakinek kell egy karcolás sincs rajta.
igen, megvan
hali!engem érdekelne az f15 hátsó idom.meg van-e még?
Nekem is ez a tippem
nehéz leszedni a motorról a hengert? nagyon szétkel bontani ? hány csavar tartja ? Leszedéskor meg visszarakáskor mire kell figyelni ?
szerintem te az állóhengeres blokkhoz kaptad a burkolatot, nem pedíg a fekvőhengereshez, ezért nem passzol.
De ez csak elképzelés, nem biztos