Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AKRAPOVIC-RENDSZER ELADO ! 2007ig minden négyütemüre jo ! Hibátlan gyári állapotban elado !
ideírom a kipuff Oring méretét ...44x3 mm 2db 1000 ft

a kipu tartó gumibak meg 2300 ft...
a komplett gyári váltókar....olyan 14500..
na ezt nem venném mert nekem is ilyen tuning elox van ami szebb és fele ennyi ..majd mondom a nevét mert nem ugrik be...az is szokott nálunk lenni..7000 környékére emléxem és nem kopósabb mint a ktm -é... sőt...má lassan 3 éve raktam fel ...

amúgy váltókarra csak a vég....15 €
Rezótartó gumibakot én csináltattam (10 db-ot annyiért amennyibe 1 gyári kerül - amúgy tök vicces hogy a cég ott van 200 m-re a sóskúti pályától ), meg kivágtam hozzá 1 darabka laposvasat, azt' helló
Meg a vitonos O-gyűrűt se a KTM-nél veszem (bár azok még a tömítéstechnikai boltban is elég húzósak) - de telószimmeringből pl. 3400 volt a pár náluk
Ezt néztem igen. Nem rossz kis gép. Megbízhatóak? Alkatrészellátás milyen hozzájuk? Szervízintervalluma mekkora?
És köszönöm előre is a választ, csak este tudok rá válaszolni, mert megyek melózni.
Üdv
Y
Zééé,

1 db sebválto kar.
1 db kipufogo rezo tarto gumibak.
2 db hőállo O-gyűrü a rezoba.

egyelőre nem jut több dolog eszembe.
SZiasztok! Ha valaki tud KTM lc4-640 PRESTIGE -et 2005töl a dupla kidörgös változatot akkor szoljon de csak normális áron érdekel akrávalha lehet ,, ha valakinek van ide irjon ,,,jrp348@freemail.hu,,,elöre is köszönöm az ajánlatokat !
Köszi. EC300? És mennyiért?
Narancsos idomokkal van fent a hirdetésben

Gustafsson meg már tűkön ülve várja hogy eladjam végre mert akkor megörökli a nagytankot
Fel kéne dobnod 1-2 színes alkatrésszel, és egyből vinnék hidd el...
okés! akkor várom,hogy majd légy fennt és tudja elküldeni a rendszer... én fent leszek egész nap...elég ha csak félpercre belépsz valaminek
köszönöm szépen Zoli bá! állandóan basztatlak valami hülyeséggel... véletlen eljutnék egyszer egy jumboree-ra akkor viszek valamit hálám jeléül!
Látod, még így se kell senkinek

Lehet az lesz a vége hogy kell vegyek bele egy SM-szettet
GD, a végén már ingyen adod vazze...
Ha sikerül boltolnom palcsee-val egy pár gyári kereket, akkor az enyém jövő hónapban friss műszakival, 600 körül vihető lesz...hitelre is...
Nekem meg egy matt fekete Subaru Impreza STi, csak hiányzik hozzá 15 milla...
nekem van egy 300-as gasgas 2t enduro occson megveheted.
jo morgent orándzskántri.
Ezt még nem láttam... pedig átkutattam a hirdetéseket... Elteszem talonba, mert még én sem tudom milyet mekkorát akarok. De sztem 250-es v 300as tetszene nagyon.
Inkább Lehel kürtje.... Csak lehet ez nem csorbul olyan könnyen.
ez a DIRTWISE letölthetö valami hosszabb versionba is mer kurvajó
jajj jut eszembe gecsa elküldtem neked telefonszámot amit kértél skypon ....nekünk nem vette fel..majd azért erőlködünk...
nincs elfelejtve .. ezen is rajta vagyok ..
Zoozee! A henger árát ne felejtsd el...mindkettő ára kéne...
mert ez a te padlod.

kisérteties.