ideírom a kipuff Oring méretét ...44x3 mm 2db 1000 ft
a kipu tartó gumibak meg 2300 ft...
a komplett gyári váltókar....olyan 14500..
na ezt nem venném mert nekem is ilyen tuning elox van ami szebb és fele ennyi ..majd mondom a nevét mert nem ugrik be...az is szokott nálunk lenni..7000 környékére emléxem és nem kopósabb mint a ktm -é... sőt...má lassan 3 éve raktam fel ...
Rezótartó gumibakot én csináltattam (10 db-ot annyiért amennyibe 1 gyári kerül - amúgy tök vicces hogy a cég ott van 200 m-re a sóskúti pályától ), meg kivágtam hozzá 1 darabka laposvasat, azt' helló
Meg a vitonos O-gyűrűt se a KTM-nél veszem (bár azok még a tömítéstechnikai boltban is elég húzósak) - de telószimmeringből pl. 3400 volt a pár náluk
Ezt néztem igen. Nem rossz kis gép. Megbízhatóak? Alkatrészellátás milyen hozzájuk? Szervízintervalluma mekkora?
És köszönöm előre is a választ, csak este tudok rá válaszolni, mert megyek melózni.
Üdv
Y
SZiasztok! Ha valaki tud KTM lc4-640 PRESTIGE -et 2005töl a dupla kidörgös változatot akkor szoljon de csak normális áron érdekel akrávalha lehet ,, ha valakinek van ide irjon ,,,jrp348@freemail.hu,,,elöre is köszönöm az ajánlatokat !
okés! akkor várom,hogy majd légy fennt és tudja elküldeni a rendszer... én fent leszek egész nap...elég ha csak félpercre belépsz valaminek
köszönöm szépen Zoli bá! állandóan basztatlak valami hülyeséggel... véletlen eljutnék egyszer egy jumboree-ra akkor viszek valamit hálám jeléül!
Ezt még nem láttam... pedig átkutattam a hirdetéseket... Elteszem talonba, mert még én sem tudom milyet mekkorát akarok. De sztem 250-es v 300as tetszene nagyon.
a kipu tartó gumibak meg 2300 ft...
a komplett gyári váltókar....olyan 14500..
na ezt nem venném mert nekem is ilyen tuning elox van ami szebb és fele ennyi ..majd mondom a nevét mert nem ugrik be...az is szokott nálunk lenni..7000 környékére emléxem és nem kopósabb mint a ktm -é... sőt...má lassan 3 éve raktam fel ...
amúgy váltókarra csak a vég....15 €
Meg a vitonos O-gyűrűt se a KTM-nél veszem (bár azok még a tömítéstechnikai boltban is elég húzósak) - de telószimmeringből pl. 3400 volt a pár náluk
És köszönöm előre is a választ, csak este tudok rá válaszolni, mert megyek melózni.
Üdv
Y
1 db sebválto kar.
1 db kipufogo rezo tarto gumibak.
2 db hőállo O-gyűrü a rezoba.
egyelőre nem jut több dolog eszembe.
Gustafsson meg már tűkön ülve várja hogy eladjam végre mert akkor megörökli a nagytankot
köszönöm szépen Zoli bá! állandóan basztatlak valami hülyeséggel... véletlen eljutnék egyszer egy jumboree-ra akkor viszek valamit hálám jeléül!
Lehet az lesz a vége hogy kell vegyek bele egy SM-szettet
kisérteties.