ez fantasztikus olvasmány volt, ilyet kellene tanítani az iskolába nem azt a sok hülyeséget , am télleg készül könyved? itt mindenkinek az élete értelme a hardenduro, ahogy észrevettem de ha nem is akkor terepmotorozás, de részemről hardenduro
és most összezavartál azzal h pár éven belül olyat látunk endurokbol h beszarunk mert akkor most nem tudom h vegyek nagyobb 2t vagy ne és az megint összezavart h most husaberg legyen vagy ktm mert ugyanaz egyik jobb mint a másik, de ott van a husky is jaa meg a többi is, szoval komoly téma az biztos
Az...de király motor volt nagyon, mindent kibírt...na jó, a Castrol Actevo meg az R1 olaj azért odabaszott annak is, de más nem nagyon tudta megzavarni a működését
és most összezavartál azzal h pár éven belül olyat látunk endurokbol h beszarunk mert akkor most nem tudom h vegyek nagyobb 2t vagy ne és az megint összezavart h most husaberg legyen vagy ktm mert ugyanaz egyik jobb mint a másik, de ott van a husky is jaa meg a többi is, szoval komoly téma az biztos
TPS Ről magyarul fojtószelep helyzetállás érzékeről kérnék ma esti mesét !
azon kívül hogy kurva bonyololt beállítani mire kell figyelni ?