Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy Zéé mondja.

de inkább karcold meg három helyen akkor sokkal pontosabban össze lehet illeszteni.
jahh,így már oké...azt gondoltam adja magát...de ha meg van jelölve,tuti...
ez annyira kisértetiesen hasonlít a padlóhoz a műhelyembe
hát amikor összehegesztenéd jól jön a pár csík...a gút pozícija miatt...
oké,köszi,de minek megjelölni 3 helyen?vagy ne kérdezzek nem okosat?
azaz, ott annál a hegesztésnél kell szétvágni 1 milis korongal.
Trombita
holnap felrakom a másikat,tudtam,hogy ezek sumákoltak valamit,belefújtam miután kidobtam a katalizátort,nem szelelt rendesen...
én is estem ma egyet:ááá,mondom milyen fain kis feljáró,de kb 8 méter után jobban gyorsultam háttal,mint ahogy előtte előre.Úgyhogy óriásperec lett a vége a jeges -sáros nyálon...
A wellnes meg felszárad szombatra...vagy nem,úgy is jó...
majd Zéé mutat rola fotot hol van.
el kell vágni vékony 1 milis korongal és simán kiesik belőle, vágás elött három helyen karcold meg ,és avival varjátok össze az nem hagy lofasz nyomot sem
van benne egy kibaszott giga nagy középen az folytja meg,
Hali nekem egy 92 es ktm gs 125 van és azlenne a kérdésem miért lehet az hogy olyan lomhán pörög ki nemúgy veszi a lapot ahogy kell lehet sok anyagot kap egy dellorto vhsb 37 ld karbi van rajt 212 es főfuvi ez mind gyári azt tudom de kéne valami beállitási ötlet köszi
bementem tegnap oda a baglyasnál a wellnes völgybe, tudod az a farönkös sziklás felfelé,
egyelőre még felejtös nagyon . fagyott föld rajta fél centi felolvadt nyulos nyál, hallod még megindulni sem nagyon tudtam pár helyen... fák elött semmit nem emelt gyorsult, igencsak görcsölös kinlodos.

viszont a sziklás feljárok jok , fasza a szikla mindig fog.
ami a kipucsonknál van,csak azt... Kaptam hozzá másik rezót,de az nincs itthon,azt fogom rátenni.egyébként van benne máshol is katalizátor,vagy mi a szösz?
láb a féken na
de akkor ezt mar lehet hanyagolni
holnap kint a réten elkezdem gyakorolni
minden katalizátort kivettél?
Hi!ma mentem ki vele,volt 2 szabad órám...
Úgy érzem nem lesz gond,nem fogunk veszekedni Nagyon fain,tetszik,más mint a 4t,de asszem nem lesz gond...
kivettem minden folytást-kivéve a gyári rezót-mondjuk abból kipattintottam a katalizátort-annyi van vele,hogy olyan negyed gázon bedadog,de utána húz rendesen-mondjuk csövön nem megyek vele,egy kicsit "járatom".most vagy folytja még a rezó,vagy egy kicsit sokat kap,ezt még nem tudom,de ezen kívül minden oké.
a hétvége tök mindegy,a katlanba úgyse fázunk
látom zorroztok...
szewa
meghát mikor jobbra fordítod át akkor nem is tudnál fékrelépni
Akkor jó hogy nem vettem még le a szögest
nem kell hátsofék.
simán felhuzod gyertyába és beforditod, mindkét irányba tudni kell, -ene..
"fék a lábon"
na szeva .

voltál-e már összekoszolni az uj vasat? szuper idő volt a hétvégén,

szerdátol mondja a hideget, hétvégére meg a havat...
ezt azért meg kell gyakorolni
ezt úgy kell h az egyik fék a lábon érzésből fel és amikor holtponton van elfordítjuk és fék?