Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok jövök énis ma nem votlam de holnapot ki kell használni délelőtt még leszel fórumon?
halál
uhh merre van ez a hely?
azse volt szar mikor 2 125 ös suzuki rm es sráccal mentem ráadásul 40fok melegbe és fölfele
jajj kiscsuka holnap báger ? mi kinézünk délbe ...
láttam én is gejzíreket ott ...
egyszer elvittem oda egy srácot yz250f el volt 2percenkétn meg kellett álni mert elforralta volna az összes vizet
meg is gyullad a blokkja korfunak
http://sportmotor.hu/motoros_k...

itt a srác arra kíváncsi meik a gyári sztender ha jól gondolom...?!
kezdésnek egy orion árok
eljöhettek ..csinálunk egy lájtos napot ..
Akkor jössz te is velünk. Szerintem kakukk is jönni akar
A patkányt hozzad
Engem is vigyél
Mindig minden körülmények között.....
mindenképp....
Nyáron tuti elmegyek veletek valamikor.
hááát, jókor szólsz nekem még nincs ilyen tapasztalatom, meghát szeretek a saját hibáimból tanulni, puff most sikerült
Minek az,dobjad a kukába.Ha nem vastag alus ,akkor szart nem ér.
hát nem is tudom hogy mondjam...nincsenek már ilyesmik enduróversenyeken sajnos...külföldön itt ott látni ...szóval itt ilyesmikkel fel vagyunk szerelkezve ...meredek felmenők hosszú kanyargósak fák közt és nem krosszgépnek való abszolút....elforralják a vizet rajtuk... meg a kicsik megállnak a felénél..nem tudsz rámenni és tartani a tempót , hogy végig felmenj mindenhol ...stb..és a kacsázás a fák közt a gyökeres sziklás nyomokon már csak akkor lép be a képbe mikor már nem kéne .. átértékelődik a számodra mivel jobb...és ebből van itt a több...de eljössz szívesen körbemegyünk vannak alternatívák stb...jó túrát bírunk csinálni ha gondolod...
én egy gondoltam h belfurkálok osztán faxa kis acéldrotyal összehuzom vagy inkább müanyagoshoz vigyem
műanyagos meghegeszti...sztem
Úgy a jó
polisport shark és müanyag igen, de várjál a belsö felfogato elött még megvolt furkálva szoval megvolt gyengitve vagy nem tudom, de értelmetlenül van benne egy fájat és szerintem az miatt tört el mert amugy nem volt egy hüü de nagy burulás elcsusztam azon a szaros jéggé taposott foson