végül is ez az alapja a dolognak amit a Watts srác magyaráz.
azt hivjuk Zorronak amikor egy falon csak cipzárban tudsz feljutni, és a sarkokon igy fordulsz át.
a fákon ugy ahogy mutatja, kb a 2/3-ánál, űtöd első kerékkel a fát, akkor jo .
ha tulemeled az elsőt a fa fölé ,akkor a hátso kereket felkűldi az égbe, ha alacsony meg beleálsz mint a matek lecke.
én is versenyezni karok, de sztem is a motorozás a legjobb edzés, én sokat kondiztam régen, nem látszik, mert álloképességre mentem meg hát nem is volt az olyan sok, 1 héten egy edzés, de azért kondizzál fussál meg usszál csak nyugottan Zsoltika, nekem segített valamelyest segít, ja és egyél rendesen, zabáljá fel mindent
és amugy télleg fejben nagyon ott kell lenni, álmodj motorral komolyan és álmomba is szoktam néha endurozni na jo van kb1% az álmaimnak enduro, de a többi csajokról szól
zsoltika,
motorozzál sokat az a legjobb kondi, merthogy a motoros kondi egészen speciális, a lényeg hogy szokj össze faszán a motoroddal, gyakorolj egyszerű dolgokat fákon átmenést, sziklán, falon zorroban fordulás ,oldalazás stb.
és fejben rakd össze magad , tanuld meg az 1-es számu enduro szabályt :- soha NE álj meg mindig maradj mozgásban, bármi van csak gáááz...
Végülis újonnan sem annyira durva összeg (enyémre 10k körül lett volna 1,5 éve), de azért ha a tizedéből meg lehet oldani, akkor én is inkább azt választanám
Első körön én is a kolléga által említett fémragasztóval próbálkoznék...ezer forint környékén kapni minden nagyobb barkácsüzletben, csavar- vagy autósboltban.
Ha az nem jön be, még mindig meg lehet kísérelni a hegesztést, aztán ha azzal sem jártok sikerrel, elég akkor megvenned az újat...
gyúrok én rendesen
csak meg nincs megfelelő izomzatom ahoz hogy sokat tudjam emelgetni a motort...futok és úszok rendszeresen, versenyig kellene legyen egy kis kondim mert azt nem ilyen nádszálkisasszonyoknak találták ki
azt hivjuk Zorronak amikor egy falon csak cipzárban tudsz feljutni, és a sarkokon igy fordulsz át.
a fákon ugy ahogy mutatja, kb a 2/3-ánál, űtöd első kerékkel a fát, akkor jo .
ha tulemeled az elsőt a fa fölé ,akkor a hátso kereket felkűldi az égbe, ha alacsony meg beleálsz mint a matek lecke.