talán a hutese nem lenne megfelelo ...nemtudom csak találgatok ..miért ne tudnám megfordítani ?...méricskéltem egy kicsit és bekéne férnie annak ..szerintem ugyanolyan a lengovilajuk az excknek amiket egy évbe gyártottak ...bár az 525 osé lehet hogy hosszabb ..az nagyon traktor gép
Sziasztok! Megrepedt a jobb oldali deknim a kuplungnál (2000. EXC 250 2T) Mit lehet vele csinálni? Lehet hegesztetni, vagy esetleg van valakinek bontott? Előre is köszi! Zoli
Persze hogy ki szenvedett is a motorok rendesen. Kipróbáltam egy új 300 as 2011 es Ktm -et. Az valami csoda majd az otthoni gépről rákok rola fel kepet...
ha megforditom akkor a fétárcsátis mert ellenkezo iranyba forogna, de amugy neked is exc be kéne es azokon a hatso lngoilla mindenmodellbe ugyanaz vagy nem ? :D
a kereket be tudod tenni fordítva csak a gumit fogasd meg... de mér meg, hogy szélességre elfér e a lengővillában a kerék... ha nem akkor én akciós áron átveszem, pont ilyen fekete felni kéne nekem is
Udv mindenkinek ! Lenne hozzátok egy kérdésem: egy régebbi lc4 rol az sm szett belefér e egy 2001 es exc 125be ? Mert ugye ezen még a lánckerék a jobb oldalon van.
én mikor először belementem nem tudtam hogy mi a menetirány és nekiáltma fölfelé 40fok melegbe hát kb 1óra alatt értem a végére 5percenkétn pihenni kellett de azóta mentme veletek párszor motornzi aztán már könnyebben megy annyit beszéltünk már róla el kéne nézni oda csak akkor sürgősen kéne blokkvédő
jó hely...tavaly előtt sokat jártunk arra,,,eléggé beépült a tudatalattiba .meg levágtak pár nagy fát így kedvezőbb volt a nyom.....és longlacival kitaláltuk menjünk benne teljeshosszba extrém versenyt nyélen éltre -halálra persze...
és felfelé 5:30 lett lefelé pedig 4:40 volt az idő(ekkortájt azért voltak sokan aki 2-3 óra alatt nem kecmergett ki belőle pedig ők azok voltak már akik bele mertek menni ..az már nagyonsok időveszteség ha nem mersz a nagy sziklák tetején átugrálni meg a nagysziklalépcső se egyszerű mindenkinek,,,olyan időket lehet elveszteni ha nem a habok tetején röpülsz , hogy kínlódás majd fáradtság lesz a kirándulásból, teafőzés motorokkal, pár leugrott váltókar...stb......)...felfelé laci előzött... visszafelé én....de ezek az előzések csak olyankor lehetségesek mikor beesel valami szikla alá és kb. a hátadon megy át a másik...mondjuk ez is normális ha verseny ..geci nagy volt....
amúgy mikor felmentünk ezt az öt és fél perc menetet majd egy óra pihegés követte mire el tudtunk indulni lefelé is ütőképesen....
de ezt leszámítva nagyon jó hely...néha besüt a nap is...
Viszont ha találsz másikat, a repedtet majd elkérném!
amúgy a tárcsát nem tudod megfordítani...
rég jártam 125 ös közelébe nem emlékszem, hogy milyen a lengővillája.
525 exc be kell nekem is. bátyáméba már bent van az lc4 sm szett...
de holnapra ide is +8-at mondanak úgy hogy megyünk motorozni hal` istenek 1 nap tanítási szünet van
amúgy mi megyünk majd ki valamelyik nap dzsipp kocsival stihllel és kibasszuk a nagy bedőlt fát...
na öltözök és lassan indulok kifelé ..süt a nap ezerrel és tavasz van...13-14 fok simán...
és felfelé 5:30 lett lefelé pedig 4:40 volt az idő(ekkortájt azért voltak sokan aki 2-3 óra alatt nem kecmergett ki belőle pedig ők azok voltak már akik bele mertek menni ..az már nagyonsok időveszteség ha nem mersz a nagy sziklák tetején átugrálni meg a nagysziklalépcső se egyszerű mindenkinek,,,olyan időket lehet elveszteni ha nem a habok tetején röpülsz , hogy kínlódás majd fáradtság lesz a kirándulásból, teafőzés motorokkal, pár leugrott váltókar...stb......)...felfelé laci előzött... visszafelé én....de ezek az előzések csak olyankor lehetségesek mikor beesel valami szikla alá és kb. a hátadon megy át a másik...mondjuk ez is normális ha verseny ..geci nagy volt....
amúgy mikor felmentünk ezt az öt és fél perc menetet majd egy óra pihegés követte mire el tudtunk indulni lefelé is ütőképesen....
de ezt leszámítva nagyon jó hely...néha besüt a nap is...
ezzel ijesztgetik a kisendurosokat lefekvés elött,
ha rossz leszel elviszlek az orion árokba , viz nélkűl.