Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a hűtőt baszod,hanem a motorkát
Én nem vagyok enduro bajnok, de a súlyom miatt a plusz nyomatékra szavazok...meg szeretek bíbelődni az ilyen projektekkel...
2 feltétellel: lesz hová dugni, és lesz mit lehűteni benne...
jajj rendesen összerakott állapotba töltöttétek fel olajjal a betöltőnyíláson ?
hát felkerül az olaj de nem tapasztaltam ilyen bakon dolgot még.....most lett kész nem is mentél még vele?
az idén motoroztam egy srácal az RBR-en neki volt big bore hengeres 300-as 4t.
mellesleg ő volt a tavaly elötti román enduro bajnok.
áprilisba hozod remélem
Nem, arra még nem jöttem rá, sőőőőt.... Már mindenkinek 'szörnyes' dekorja van, és már semmi egyedi nincs benne...
450
amugy abszolute nem füstöl a kipufogó,szelepszárszimeringek cserélve,gyűrűk is jól vannak.
Arra gondoltam,hogy mindezt bakon tapasztaltam ,az nem lehet hogy igen előre van bukva a motor a bakon és előre folyik az olaj?
nem ivott,

be van tépve..
amúgy ez 525 ös blokk ? ja gondolom az oil mennyiség miattt....nagyobb a henger rajta ? gyűrűk jól lettek feltéve?
jo kis iromány bár néha gyanusan skizofrén szálakat dönget, de azért kihámoztam belőle a velőt...

amugy jokat röhögtem a zsidos szofordulaton,

erröl az olasz-japán HM moto Honda enduro plasztikai műtétes ráncfelvarott motorrol is irhatnál ,

mint probálkozás érdekes amugy semmire se jo , mert mint tudjuk egy enduro nem a lámpátol meg az oldalsztendertöl válik endurová.
azzal nem füstölhetne mert még 1.2 kevés is egy üres blokkba....
mit ittál?
ezért nem értem mert fel lett újítva minden dugó gyűrű újak henger meghónolva.összes tömítés cserélve lett minden a faszom úgy ahogyan kell,1liter 2 deci oil van a blokkban.
Csak rájöttél végre hogy szar íze van?
Igen EC-ra. Majd csinálok...bár most visszanyúltam a gyökerekhez, mert elült a szörnyes láz rajtam...
Továbbra is EC-ra?
Képeket majd toljál, kíváncsi vagyok most miket agyaltál ki
Igen, elvitték. Vettem egy 250 SX-F-et és abból építek egy gépet, a saját ínyem szerint....
Hogy Te sose tudsz nyugton ülni a seggeden...

200-asodat eladtad már?
Mi van GD, csípi valami a szemed?
ja amúgy szeretem a berget ..írtam is hogy a történelem nem a fikázás
Mikor adják ki a könyved? Szükségem lenne 1 dedikált példányra...