Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fekete EXC 200 még meg van....
500körül keresek KTM-et márciusi vásárlásra! 2000évjárat utánit! 2t4t mindegy.
3,30-nál azt mondja a mi Petink very nice race, jee.

meg is nyerte.

http://youtu.be/fUKWhTNJVps
zsoltika gyurjál a Ghelari-ra ..

http://youtu.be/gO-xfzGXPQ4
én is a kis vasfület odasercintettem a váz sarkához co-val előtte arra meg hegesztettm fasza kis qvadrátból ütközőket , hogy mikor áll nagyobb felületen támaszkodjon mert az a baja neki , hogy kis picsán akad mikor kinyílik és azt elszopja aztán meg már a közepén feszül és utána leszakad a luk amibe a csavar van........de a többi az gyári és 4 éve tolom vele de fasza....mondjuk rugdosni nem rugdosom róla......meg eccer beszoptam vele erdélyben... gurultam hátra egy sziklás felmenőbe és előrehajtotta a váltókar mellé egy nagy kavics....

amúgy ez a régi sztenderekre igaz ...az új asszem 2008 -tól már odahegesztett fül van meg más a cucc...

erre mondtam az árat is tegnap mert arra az újra kértél....
kis kreatívitással vagy egy jó lakatos ismerőssel megoldod 3 sörért... az enyémről is anó letörhetett, azóta vasból van megcsinálva az egész, meg a lecsavarozható tartó is oda van heftülve a vázhoz, simán rá állok és úgy tudom rugdosni..
hát ezaz ..ha acélból lenne nem torot volna el , na akkor te mennyire gondoltál ?
ember, ez ÁLUMINIUM, lassan mondom , n-a-g-y-o-n d-r-á-g-a..
vagy ő dumált az én csajommal?

vagy ez csak ilyen női telepátia hogy egy dologra kattan az agyuk ,? ááá bonyolult dolgok ezek , inkább hadjuk..
drága nagyon...ne is akard tudni...borzalom...kicsit olcsóbb a blokktól de alig ..a motor legdrágább alkatrésze majdnem..de megmondom 70 euro körül ..de ez az újfajta sztender és szettbe rugóval csavarral meg talppal meg mindencuccal....
hát persze ..tőlünk van..én raktam rá ezeket a matricákat...
meg látszik is az okr team az elsősárvédőn..
én is mentem vele az első karikát..
Valahonnan Szendehelyről jött vele a srác. Azt mondta külföldről rendelte, mert ez a típus nálunk nem kapható.
enyém letorott csak nemtom hol ... 20 eurót adnák érte.
meg szokott lazulni a főtengely végén az anya,alumínium ellen menetes és ragasztani kell!
sziasztok segitséget kérnék 525sx motorféknél suhogó hangja van a motornak gázadásnál nem segitséget előre köszönöm
Asszonyommal összebeszélhettetek,mert itt is az van.Kicsit nem vagyok itthon,azt van minden Dumáltatok,mi?
nekem van ilyen sztenderem használt de hibátlan felesleges, mennyit adsz érte?
nálunk ma este görög este volt...

ugy bezabáltam giros tálbol, hozzá czaciki.. á lehet most szétdurranok.
zoozee
Egy ilyen sztender mint ezen is van ott nálatok nánán mennyit kóstál ?
fasza kis átfedések vannak a hátsó oldalidomnál Ez már nem 1 részes ahogy elnézem
mi motorunk ....vót
ki volt vele ?
én lementem ...és iagzad volt bevan marva ... most vettem észre hogy elhagytam az egyik csavart belole ...na de akkor nem lesz megforditva
bele lehet rakni ugy is csak mikor megpörgeted nézni kell a csavar fejet és ha eléri a fékkonzolt adni neki kicsit legyezős flexel.

haver szokott csináltatni lézer vágoval jo anyagbol tárcsákat nekem is van olyan itthon azon sincs besűllyeztve a csavar helye.
Igen.