Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok akkor egy két hét múlva elmegyünk
korfu
csodatelefon
módosak vagytok....

majd erre is jöhettek tavasszal ha ilyen kikocsikázós buliba is szoktatok vendégszerepelni....mert gyakorlatilag ez sincs messzebb..csak továbbjöttök nulláson a fóti kijáratnál nem mentek le és megyeri híd pomáz dobogókő és esztergom....itt meg már csak ki kell csomagolni és góóó
Na kérem itt ülök kakukk kocsijában útba a fóti enduro pályára
szeva Zsoltika, igen az Ervin volt az egyik srác a másik a Kovács Zalán.
Zalán-nak van olyan bigbore hengeres verdája.
ez is még átértékelésre váró momentum...
ne várjunk nyárig akkor úgy is korfura teszed át a főhadiszállásodat...
Ilyesmi nálunk is van! Egyszer bevittünk oda egy srácot,egy 450-el. Késő ősszel már nem volt meleg,de a 450 úgy fújta vizet,mint a szamovár!
A srác elnevezte a helyet ökör ároknak,mert azt mondta ökör aki ide lejön!
az biztos hogy itt nincs az az őrült tempó de itt egyéb veszélyek vannak fák sziklák szembeközlekedők amúgy nekem is volt egy kéztörésem asszem 2007ben egy 125ös cr el crosspáylán de hát ez benne van legutóbb a bokám repedt el dömösi extrém enduron de az hamar rendbejött
Én meg pont fordítva vagyok a két lábtörés után inkább hanyagolom a crosst az enduró picivel könnyebb a tempó is kisebb kevesebb esélyt látok benne hogy összetörjem magam... de lehet nem jól gondolom.
akkor még ec 300al mentem cr-t nemrég vettem még nincs se hűtővédőm se blokvédőm ezek nélkül nem szabad oda menni de én mostanában inkább crossozni fogok kevesebb hangsúlyt fektetek mostanában az ilyenekre
Akkor egy karter védőt be kéne szereznem addigra..
Akkor szopni mi fogunk?
És a te cr-ed nem akarta forralni a vizet? Az yz meg miért ? Nem kötözködés képpen kérdezem csak te mivel voltál jobb a másik motorosnál?
kinyitják a blokkot ha nem figyelsz
itt nem a fák a gond hanem az embernagyságú köveken kell menni ....
jól van ..minden megoldás érdekel..igényt bármilyet kielégítünk...

szopni nem
ja előbb elfelejtettem képeket tenni...husaberget csinálnak otthon is ...pikk pakk megcsinálják a döntött blokkot a régiből....
Ilyesmi van felénk is Kistarcsai erdőben ilyen fák alatt motort átrángatós...
jaja ezaz
Ez a képen az orion?
Lájtos napra nem megyek, csak a hard érdekel. azt itt felénk is lehet...
egyik láttam de azt a "sísáncot" még nem de holnap kipróbálom
biztos..mi délbe indulunk ki ---úgyhogy 12 30 felé kint leszünk ..pár órát kőműveskedünk ...falazunk.. meg erőlködünk...tényleg te nem is láttad új feljárókat milyen faszák lettek