Majd ha mi is nyugdíjasok leszünk és semmi más dolgunk nem akad, mi is mehetünk majd amikor csak kedvünk tartja - villanyenduroval, mert addigra Bálintgazda elkétüteműzi az utolsó csepp benzint is...
itt a karter-rezo védő cucc, az anyaga AL-MG4 , és 6 mm vastag, az oldala savállo lapos anyag. jo volt a mai nap,
bejárattátok az új 300-kat rendesen, némi hűtő idomitással.
Igen, pontosan ezért írtam így...ha kellenek neki az extrák, akkor nyilván olcsóbban odaadom neki a motorral együtt, mintha külön-külön kellene megvennie...ha meg nem kellenek, akkor viszi "pucéran" a motort
Ritka az olyan vásárló aki kifizeti neked az extrák árát a motoron Ha meg ezeket nem adod mellé akkor meg lehet nem fogja érdekelni De mondom lehet én látom rosszul!Amúgy meg halott a piac.Csak a legolcsóbbakat veszik meg amik tele vannak mint a karácsonyfa!
Ha pl nem említenéd ezeket a feláras extrákat meg mittudomén miket akkor talán kapósabb lenne.Vagy akkor áruld minennel cakk pakk és kész!Esetleg ha dobnál rá egy fasza matricaszettet akkor már biztos kelendőbb lenne!De így hírdetve azokkal a nagy kézvédőkkel lámpanélkűl lehet hogy sokaknak nem tetszik!Csak egy tipp!Amúgy nem kételkedek abban hogy a te motorod rendesen rendbe van tartva.Csak eladásnál a külső is sokat jelent
Nem szabad összehasonlítani egy szar SX-et,meg egy jó EXC-t. Ha ráülsz egy jó SX-re,az is hanyatt basz még negyedikbe is!
Amúgy a danié tényleg jó motor,csak így a mese kerekekkel drága.
Én elhiszem de 2003-as motorba ennyi üzemóra?Ja meg amúgy tavasztól őszig tuti több megy bele mint most télen A bele úgyis mindent elárúl de ha fél éve van nálad csak,akkor ne fogadkozz hogy csak annyi van benne
Bár nem mondom lehetséges az ilyen adat de akkor patika gyárinak kéne kinéznie a gépnek Mindenesetre én nem hiszek az ilyen számoknak inkább a szememnek!
Sziasztok
Persze hogy kevesli az 5500km-t meg a 165üzemórát.2003-as motorba?Neviccelj Enyémet alig használom 2006-os és abba van 225üzemóra!Zoozeenak is 2006-os ő használja de ő se viszi túlzásba 5-600üzemóra körül van.Szóval persze hogy a kutya se hiszi el ezeket az adatokat
basszus mekkora hupli nött a kézfejemre ..
itt a karter-rezo védő cucc, az anyaga AL-MG4 , és 6 mm vastag, az oldala savállo lapos anyag. jo volt a mai nap,
bejárattátok az új 300-kat rendesen, némi hűtő idomitással.
ez lenne az: http://cgi.ebay.co.uk/KTM-19-B...
azt megköszönném ha vki lefordítaná mer csak a németet vágom és kinai nekem az angol előre is köszi aki segít...
Amúgy a danié tényleg jó motor,csak így a mese kerekekkel drága.
Persze hogy kevesli az 5500km-t meg a 165üzemórát.2003-as motorba?Neviccelj Enyémet alig használom 2006-os és abba van 225üzemóra!Zoozeenak is 2006-os ő használja de ő se viszi túlzásba 5-600üzemóra körül van.Szóval persze hogy a kutya se hiszi el ezeket az adatokat