Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azér 1-1 tank benzint félretesz nekünk addig amíg mi is elérjük azt a kort /remélem/
simán elégetem mindet... lofaszt nem hagyok nektek.

basszus mekkora hupli nött a kézfejemre ..
a koptatásban biztos nem lesz hiba, kapják az ivet rendesen.
Majd ha mi is nyugdíjasok leszünk és semmi más dolgunk nem akad, mi is mehetünk majd amikor csak kedvünk tartja - villanyenduroval, mert addigra Bálintgazda elkétüteműzi az utolsó csepp benzint is...
koptatni kell őket... de sztem ebben nem lesz hiba
mentem egy picikét a zsir new 300 EXC-vel igen patika uj szagu gépek.
kb enyi üzemorával vettem a 2008-as 300-ast, szoval egy 2003--asban tényleg karcsunak tünik.
"öreg" létedre ma sem maradt el az erdőgazdálkodás
Mirko.

itt a karter-rezo védő cucc, az anyaga AL-MG4 , és 6 mm vastag, az oldala savállo lapos anyag. jo volt a mai nap,
bejárattátok az új 300-kat rendesen, némi hűtő idomitással.
venni akarok ebay.com- on egy hátsó kereket...
ez lenne az: http://cgi.ebay.co.uk/KTM-19-B...

azt megköszönném ha vki lefordítaná mer csak a németet vágom és kinai nekem az angol előre is köszi aki segít...
Igen, pontosan ezért írtam így...ha kellenek neki az extrák, akkor nyilván olcsóbban odaadom neki a motorral együtt, mintha külön-külön kellene megvennie...ha meg nem kellenek, akkor viszi "pucéran" a motort
Ritka az olyan vásárló aki kifizeti neked az extrák árát a motoron Ha meg ezeket nem adod mellé akkor meg lehet nem fogja érdekelni De mondom lehet én látom rosszul!Amúgy meg halott a piac.Csak a legolcsóbbakat veszik meg amik tele vannak mint a karácsonyfa!
Amúgy amikor az elején beleírtam ahirdetésbe hogy milyen extrák vannak hozzá és hogy azokkal együtt mennyit kérek érte, akkor meg az volt a bajod...
"lámpa nélkül"
Ja és már előre tudom hogy kioktatsz,de el se kezd ez csak egy TIPP volt
Ha pl nem említenéd ezeket a feláras extrákat meg mittudomén miket akkor talán kapósabb lenne.Vagy akkor áruld minennel cakk pakk és kész!Esetleg ha dobnál rá egy fasza matricaszettet akkor már biztos kelendőbb lenne!De így hírdetve azokkal a nagy kézvédőkkel lámpanélkűl lehet hogy sokaknak nem tetszik!Csak egy tipp!Amúgy nem kételkedek abban hogy a te motorod rendesen rendbe van tartva.Csak eladásnál a külső is sokat jelent
Ahhoz képest hogy "drága" 250-esből egyetlen olcsóbb van nála a használtautón, ami idősebb, 4ütemű és papírja sincs...
Nem szabad összehasonlítani egy szar SX-et,meg egy jó EXC-t. Ha ráülsz egy jó SX-re,az is hanyatt basz még negyedikbe is!
Amúgy a danié tényleg jó motor,csak így a mese kerekekkel drága.
Nálad a pont!
Tetszik a hozzászólás
Én elhiszem de 2003-as motorba ennyi üzemóra?Ja meg amúgy tavasztól őszig tuti több megy bele mint most télen A bele úgyis mindent elárúl de ha fél éve van nálad csak,akkor ne fogadkozz hogy csak annyi van benne
Fél éve van nálam és 20-órát raktam bele
Bár nem mondom lehetséges az ilyen adat de akkor patika gyárinak kéne kinéznie a gépnek Mindenesetre én nem hiszek az ilyen számoknak inkább a szememnek!
Sziasztok
Persze hogy kevesli az 5500km-t meg a 165üzemórát.2003-as motorba?Neviccelj Enyémet alig használom 2006-os és abba van 225üzemóra!Zoozeenak is 2006-os ő használja de ő se viszi túlzásba 5-600üzemóra körül van.Szóval persze hogy a kutya se hiszi el ezeket az adatokat