Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bele is betegedtem mire kész lettem .Estére mindenem megfájdult. Nem vagyok én hozzászokva a fizikai munkához...
Pedig reggel megyünk Fótra motorozni
sima műanyag mi...
én meg felburultam feláltam berugtam mentem 2 métert megint felburultam és letört a jobb kézvédőm lehet röhögni
Jöhetsz hozzám is
Ja lecseréltem ma a gumikat, meg a fékbetéteket, meg a láncot, és a lánckerekeket...
Látom szemétkedel
Végül is mit nevezel te nehéz terepnek? ...
ja nem a szégyentvallásról hanem sokhelyre nem megy föl ha megygyullad a blokkja se......
és persze nem a szántókon járunk ...
Ha nem a mezőn akartok száguldozni, nem hiszem hogy valahol is hátránya lenne a kisebb motoromnak. Engem pont a nehéz terep érdekel, nem az ilyen sima terepen való motorozás. Szerintem nem vallanék szégyent.
nem lehet..hanem tuti...voltak érdekes érdeklődői....mesélt róluk
ez részben igaz is lehet .. de gyere el vele endurózni komoly terepre...
kiváncsi leszek mit mondasz utána ..a 250 sx-ről erdőbe....és akkor még csak velünk voltál...
akkor egy rúgóra jár az agyunk
ahogy csika megmondta majd 1-2 év múlva lecserélem
Úgy értettem, azzal jársz a legjobban, ha maradsz a mostani, jól bevált motorodnál
gondolkodoba estem, az idő pénz, de most pénz nincs, majd ha érdekel és lesz pénz, fogok érdeklödni
exsuna volt a bűnös anno?
vagy megfűzöm apát egy újjmotért
apuuuuu, figyuu
Köztünk szólva szerintem ezzel jársz a legjobban...
Üdv az uraknak. Olvasgatok itten kérem szépen , és én is hozzászólnék ehhez a kevés -e a 250 4 t vagy nem témához.
A tapasztalatom az hogy ahol én nem megyek fel, ott a 450 sem .... Az erdőben a fák között úgy lemaradnak hogy csak na, míg én haladók előre. Volt 450-es sx-m soha nem ülnék vissza rá. Már csak a súlya miatt sem . Én most 88 kg vagyok azért elbírnám a nagyot , de én könnyedén akarok motorozni élvezni motorti, meg ha ne adj isten eltaknyolok ne keljen szenvednem a talpra állítással. Az exc még nehezebb mint az sx ugye. Na megyek lefürgyézek...
még ülök egy keveset rajta
Írnám hogy nemcsak állítása szerint nem az, de megint meg lennék fenyegetve, meg nézegethetnétek itt a farkamat míg a moderátor magához nem tér úgyhogy inkább nem teszem
csak prima áru érdekel ezentúl, ezzel is kicsit beszoptam
apának egy szót se
Filiomon Ervin?
Kösz!
De állítása szerint nem hozzáértő! -azért kösz!
Szutyokba ne gondolkozz Me szólok apádnak