Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen a Zölderdőé az a gép. Őt ismered is elvileg. Az övén magyar papírok vannak, és ad hozzá új idomszettet, láncszettet. És korrekten bevallotta telefonban, h nem tudja hány óra van a gépben. Meg hogy milyen állapotban van... a másikról meg nem igen tudok semmit, de jobb lenne papírral venni..(könnyebb lesz egyszer elpasszolni)
Jimmy, vmikor nincs kedved eljönni velem megnézni? 4T KTM-ekhez nem igazán értek még....
Az elsőt (amit linkeltél) ajánlotta neked az Ákos is.
Hát ha csak azt számolod, hogy lepapírozni (ha lehetséges egyáltalán), kerülne vagy 100-120ezerbe (kortól függ a regadó miatt), akkor asszem nem is lehet kérdés hogy melyiket érdemes...
Jó, hát ezt kaptam e-mailben...
Arra lennék kíváncsi, hogy egyiknél van papír, ismeretlen üzemórával, lepukkant állapotban (ez volt a linkelt motor) ez 529.000
A másiknál nincs papír (elvileg 164óra, amit nem hiszek el) de szép állapotban van kívülről és így 550.000. Nagyjából egykorú mindkettő.
Ez a motor inkább 2003-04 havi Ezt tudd a vásárlás előtt
Az előző HSZ-ben nem töltött képet...
2004-03-havi
Papír nélküli
5500km
164 üzemora
Minden gyári semmi sufni
Az elsőteló most lett felujítva
Zsír új hűtőventi van rajta
Az alu hűtőmerevítőt most gyártyák
Ára 550e
Egy kérdés: Melyik motort érdemesebb megvenni?
Ezt: http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Vagy ezt:
2004-03-havi
Papír nélküli
5500km
164 üzemora
Minden gyári semmi sufni
Az elsőteló most lett felujítva
Zsír új hűtőventi van rajta
Az alu hűtőmerevítőt most gyártyák
Ára 550e
jó reggelt!
Üdv. Szerintetek mennyit ért lehet venni LC4-640esre valo turadobozt ami fel kell fogatni hátra? az a 20literes féklámpás stb...
Csinálok ma,hiányos mert estem egyet vele de a hátulja kivételével minden megvan.
Nekem nem kell,meg van légszűrőm meg csomó apróság,fék-kuplungkar,hátra nagytárcsához átalakító,fékbetét,érdekel?
15 körül szokott lenni, ittis ott is. Nekem két személyre van vizsgáztatva de nincs rajta. Műszakira szoktam kölcsön kérni egy ismerőstől, de az nem olyan lc4-é mint az enyém és csak felhuzom kábelkötegelővel simán átment, most 2 hónap mulva is így fog
de csak találtam a v@terán occsóé :D
emlékszem mit le küszködtél vele
Balaton és motoros találkozók
Sziasztok
Eladnám a motoromat kategóriaváltás miatt. Az ár alkuképes! (azért sűrgős mert a másik hoz kellene a pénz amit már kinéztem és félek hogy elviszik előlem)
Ha valakit érdekel írjon/hívjon bátran bármilyen kérdésre válaszolok a motorral kapcsolatban.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215
890
Hali!Valaki nem tud véletlenül csillag lámpás fejidomot KTM-re!Előre is kösz !
hova mentetek vele diszkóba ?
Tomi , milyen fehér idomjaid vannak, milyen állapotuak, mennyiért?
kép van rola?
Amúgy itt van kompletten mindenestől nem is drágán!Olcsóbban nemigazán találsz!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
2003-asba még nem is excel volt hanem d.i.d felni de ha az agy stimmel a KTM-be tökminegy milyen márkáju!
rajta vagyok...:) azt nem tudjátok megmondani h van valami alternatív lehetőség vagy csak excel felni jó? meg milyen méretbe?kösz előre is
bújd az aprót..hátha van/lesz benne