Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há passz....sose érdekelt mennyit eszik..azt tudom,h mikor 1ütt mentünk akkor sose kellett megállnia hamarabb tankolni mint nekem

egyen többet 1literrel..... nem izgat
az faxa menyit megy el egy tankkal? kb? ha verik neki
nem eszik az annyivaltöbbet...125-s igen.....300 kb annyit eszik mint az enyém ,minimálisan többet...
nem zabál az anyit ügyesnek kell lenniéé
jó a 2t meg megy is mint disznó,de nagyon zabál! nálunk ugyebár a terep se olyan,így még egy 250-es etz is sok a fődútra
ez inkább neked való 450 exc csere érdekli az évjárat meg ne zavarja a kedves tulajt am naon faxán néz ki, még nem látam, de 200at már nem vennék most, inkább 250, 300, de ha úgy lenne akkor jöhetne 200as is a házhoz, ez már csak ien
link

tessék pádre
linket lökjéé
van 1 szép 200as 680ért..láttad?
szószerint,....
falun jobb a 4 ütem ! elsül a faszuk a hangjától
Zozee vagy? lenne egy szakmai kérdésem
eddig nem volt divat....itt az ideje
A kérdés tök jogos, én sem értem mit vannak úgy oda tőle...szerintem a 250-es, meg pláne a 200-as sokkal jobban használható...de valamiért most a 300 lett a divat, így aztán mindenkinek az kell
annyit tud hogy erős !
de mit tud ez a 300-as,hogy olyan ódákat regéltek róla? egy 250-es nem jó? vagy már akkor egy 500-as 2t? miben másabb ez?
hát egyenlőre , majd talán jővőre, addig jóóó ez nagyon is jóóó
Enyém az jó ebbe megbízok!Másik négyütem nekem nem kell!Csak kétütem az újakból
néztem,van 1-2 fent a neten? miért nem vennél? még nem kiforrott technika,avagy szar a blokkja tapasztalat alapján?
akko nincs mociii.....ien ez
Nekem az az idomos tetszik ami most is van.De ha veszek akkor már minél újabbat!De ez csak a 2T-re vonatkozik!Négyütemből már nem vennék új idomost mert abba már más a blokk
ha csere érdekelné a csávót talán ezt még el is vállalnám, de nincs zséé
jobban adja neked ez a model,mint a te féle idomosod(az akkori kiadás)?