Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát méég nem de eljár lassan az idő a mostani felett
de te most tényleg lecserélnéd
ennyit adsz érte kicseréli...leveszi a polcról a cuccot hozzá ami kell....de nem hüe am Győri mociii
hát ez brutál jó csak drága nekem is inkább valami 08-tól fölfelé
Jaja úgy hirdette hogy amit hibásnak találsz rajta azt fogja és kicseréli elötted.Én azért lehet belekötnék még ígyis ebbe abba azt lehet elhajtana
jééé egy Ákos motor
Fasza mindkettő legalábbis külsőre
Én meg egy ilyesmit hazatolnék az 525helyére ha már ő nem lesz
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_300-4460717
Énis ezt a 2-t néztem még , az 1.-t fel is hívtam, de nem enged az árból csak egy 10est... , a másik meg rengeteget kér érte, vagyis mind2 ....
na de találtam én másokat is
az egyik ŐŐŐ
a másik meg ŐŐŐ
Ott a pont, legalábbis a tulaj azt mondta, h gyári hibás dugót kapott...
Egyezzünk meg,árban a kettö közötti összegben és akkor egyikünknek sincs igaza na? Kivételes ajánlat
alapjárat ez jóó ...az az első amit letekernek róla....minek az ..

de ha nem motorozni kell... rá lehet tekerni..

amúgy jól néz ki a motor ....nem széthajtva lett a blokk mert a külseje alapján nem volt agyonvágva ...legalább is első blikkre ....inkább valami baleset lehetett a blokkal
Külsőre se egy főnyeremény Akkor már inkább ez!250-es igaz de egykutya mindkettő!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_250-4261498
hát fogalmam sincs...
pinkmotors...árul ilyen tourmax kuplungokat hátha valamelyik jó hozzá...
mijez kvad?
Tegnap beszéltem vele, a henger már hüvelyes, állítólag nincs rajt alapjárat, vagyis ismerős nem volt róla jó véleménnyel, pedig engem is érdekelt volna....
link
erről ki mit tud?, egész szimpatikus
Zooze vagy vki hozzáértő

kuplungot hun lehet eme kicsin világban csináltatni? tul sok lenne a gyári kintrő, így kéne vmi humánusabb paraszt megoldás.

bombardier ds 650 hez.

köcce
most vettem gyárit 5000 ér kopoltyúra,utolsó volt a polcon
Gyári,cserébe kibaszott drága!
hát KTM boltba minden van ami gyári...
2004es sx 125re lehet kapni valahol Magyarországon ezt a gyári matricaszettet a hűtőidomra?
matrica

Helo én így rendeltem meg itt Győrben a cikkszám alapján.
Próbáld meg almamotor.hu
hallo jomergent Orange Country.
hát nem is tudom hol kezdjem a matricát.....gondolom jó fajta kell mert ki rak szart a motorra...ami első mosásnál lejön...meg talán a szél is lefújja... szóval..
internet.... google...e ebay....vatera...képesmotor ....ktm boltok.....universalmoto....azután alig de van egy-kettő matricakészítő aki majd gyári minőséget produkál megrendelésre ....mondjuk legközelebb pozsonyba van egy kipróbált ...
van errefelé is de csinálnak nagy szarokat nem olcsón....
Sziasztok!
2001 évj ktm 520 exc-hez keresek matrica szettet!
Valaki tudna segiteni meg köszönném!