Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy! nem tudja valaki h 25ös exc-be honnan lehet venni kerékszettet(enduró)? használt jó állapotút?2003as lenne a gép
felirom majd ide a forumra mikor konkrát lesz az időpont, jahh és a nagy helyismerettel biro srácok viszik a turákat izlés szerint.
nem nem Takiékrol van szo

ez a másik szegedi társulat az enyhén szociopata, pschihopata verziot képviseli az enduroban, amugy jo srácok...
Én is tettem fel a 450-esre, méghozzá LC4 lábtartókat
KÉP
Nekem is volt exc-m és nem szoltak érte pedig igazoltattak is... Lábtarto ahogy "ktmsxs450f" is mondta az lc-4 640 esé az jo . De a 2005 utániaké ugy tudom kisebb mint az elötte lévöké az jobbannézne ki rajta...
lc-4 640-nek a lábtartoit faragtam fel..
Remek.. Kösz. És lábtartót milyet tettél fel?
Nem baztatnak mert a forgalmiban 2személy van és öket ez érdekli. Nekem is volt egy ilyen 525exc-m...Vittem vele személyeket és nem szoltak a zsaruk..
Sziasztok! Ha egy exc 525 forgalmijában a szállítható személyek száma 2 akkor hogy lehet hogy nincs lábtartó? És ha teszek rá akkor nem fog a rendör molesztálni. Nyilván nem akarok 2 személlyel menni de néha néha felülnek mögém 1 évben 2x. Van tapasztalata ez ügyben valakinek?
Ha valakit érdekel 08-as exc-r légszűrő,fehér első sárvédő-lámpaidom,hűtőidom,légszűrőház az írjon egyet,vannak még új fékbetéteim is,első-hátsó,goldfren,illetve hátsó nagytárcsához kiemelő.
Tamás
Hali,
Remélem tudhatunk előre róla, én speciel mennék szívesen...
Hát ez kell az endurósnak
http://www.casoaia.ro/page44_h...
fini kis dombocska volt...
Esetleg ztaki-s társulat a másik fórumról?
AZAZ!
itt -itt...
Látom Tomi itt vagy:)
Igen néztem a képeket és nekem olyan 200km a táv
tipp-topp kis házak!
kocsma.
ilyen 2-3 ezer ft /fő a kis 3 személyes faházakban, de van sátorozásra is lehetőség fillérekért, van tusolo, kocsam ahol minden occso,
ha többen szoktunk menni kibéreljűk a nagy faházat az már komoly belűl, felső tálcán vannak képek az épületekröl kattints rá.
A szállás árak?
tőlem mehet az is..
a bihar sem rossz, csak tul sziklás köves,fenyves erdős, nem igazán lehet kalandozosban nyomni,
szerintem a Zaránd hegység az sokkal Enduro felhasználo barátabb hely, átmotorozhato mindenfelé, és az van a legközelebb a határhoz, bár nektek egy picit közelebb van a Bihar.