Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 db szimmeringet, és a 2 db 'O' gyűrűt...
nem tudom betenni a képet e levélben el tudom küldeni az egész könyvet ha kell
HAli,
Kicsit csöpörög a víz kifelé a hengerfej oldalán lévő folyókán, és jó lenne tudni mit kell megvennem hogy megszűnjön a hiba
nekem van
Bontott rajzot? Mire vagy kíváncsi a vízpumpán?
115 ott van
Hali,

Ára tudható?
Hali Mindenkinek,

Nem tudjátok véletlenül hol találok bontott rajzot 05' EXC 525 vízpumpáról?
Hát,én meg aszondanám,ha nincs ráírva semmi akkor rugóerőmérő megmondja mit tud még az a ruggajtó,ha meg rá van írva,akkor is mérni kell,mert az évek folyamán ,Főleg hülyén előfeszítettnél,iszonyú sokat változik,tehát,rubik kocka.Az Öhlinsnek is tudni kell a szám rendszer használatát,me megáll a tudomány,de hiába ,me az is újnál működik.A titán rugók élettartama meg megsúgom,mégs,csak annyit,hogy nagyon kevés Menek is,variálni
Oksa!
Köszi-megvárom a keddet,de ha találnál valamit szólj!
hali
Sok cucca van... Ha nem lesz, szólj és megnézem, hátha...
115-az ára ebben elpostázom bárhova, hibátlan állapotu nincs horpadása semmi.
AKRAPOVIC-rendszer elado ! A KTM EXC-SX 450,525 -2003-2007-ig jo mindegyikre. A gyárilag horpadt dobos változat..
Sikerült beszélni vele.
Sajna kapcsiból nem tud,viszont kedden hívom,szét néz...
nem lenne hátrány,ha sikerülne találni rá valamit!
hali
75 kg-ra van méretezve a gyári rugó vagy 75 kg-os emberhez -ami 85 kg felöltözve?
hát a te súlyodhoz nehéz lesz beállítani mert gyárilag nem 95 kilós rugó van rajta hanem 75 .....

de rugóelőfeszítesz és működni fog ...ilyen otthoni felhasználásra ... ...és utána beállítgatod a csillapítást...
de ez a rész benne könyvbe...

a baj az az ha nem jó rugóval használják akkor nagyon elő kell feszíteni és ettől a teló már veszíti a finom régiót és sprőd lesz...
össze vissza van állítva
ráérsz kicsit msn ?
mivanvele?
nekem leginkább a telo beálitasrol kéne tanács.h állitsam be a sulyomhoz?
enyémen is van még mit csinálni mondjuk. karbi
Ja...lecseréltem a láncot, majd konstatáltam hogy az egyik telószárból kicsurgott egy csomó olaj...úgyhogy holnap állhatok neki annak is...
itt szar idő van
Remélem más is kihasználta a jó időt
Gépkönyv...netről letölthető ingyen és bérmentve