Itt egy kép róla. Ez eladás előtt készül még 2005-ben 2 évig volt a miénk, több mint 12000km volt benne, ez nagyrészt terepen! 2x volt vele balesetünk, 1 aszfalton, egy terepen. Meg lehet nézni, gondos gazdája volt. Sajnos Bandi barátunk....rossz is erre gondolni, nem élvezhette sokáig, pedig nagyon jó motor volt. Azóta nem tudunk semmit a motorról, pedig érdekelne mi lett vele.
Nekem volt ilyen 250EXC Kicsit gyengusz volt ezért dobtam rá egy 350-es hengerszettet azzal már teljesen jól motorozható volt.Nekem jobban tetszett mint a 400-as.Persze 2004-ben szalon állapotba egy éves motor volt mikor vettem!Mostmár biztos ki van a bele a legtöbbnek.Szerettem nagyon
ELADO 2011-es vadonat uj AKRAPOVIC dob sxf45r felfogatobilincsekkel,rugoval dobozában. Igény szerint számlával joval bolti ár alatt. Ár megegyezés szerint
De annak még ugyanaz a blokkja mint a 400/450 meg 520-nak, nem? Magyarul eléggé túl van méretezve benne minden...
Amúgy nem próbáltam még ilyet, de kurva kíváncsi lennék rá...még az is lehet hogy pont ez az ami nekem kéne
most szedtem elő a régi dugót..
most van nekem 1 ami 100.84 az még jó vagy már tűréshatáron kívül van?
csak ha ezzel sietni akartak svájcba akkor pörgetni kellett , hogy legyen valami ...azért gondoltam
de van rá big bore kit 350 es
Amúgy nem próbáltam még ilyet, de kurva kíváncsi lennék rá...még az is lehet hogy pont ez az ami nekem kéne