Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Gödöllőn vettem meg az utolsó 520 EXC-t, 2202.08.15.-én. 2 hét múlva jött az 525, de nekem az már későn volt...
gyönyörű ez a gép
És itt egy supermotos is, utolsó km-ek voltak vele, nagyon szerettük
Igen ez a motor volt az Isten nyugosztalja a volt gazdáját!Mostmár biztos nincs ilyen szép állapotban.
Itt egy kép róla. Ez eladás előtt készül még 2005-ben 2 évig volt a miénk, több mint 12000km volt benne, ez nagyrészt terepen! 2x volt vele balesetünk, 1 aszfalton, egy terepen. Meg lehet nézni, gondos gazdája volt. Sajnos Bandi barátunk....rossz is erre gondolni, nem élvezhette sokáig, pedig nagyon jó motor volt. Azóta nem tudunk semmit a motorról, pedig érdekelne mi lett vele.
akkor lehet ösze kéne vakarni egy kis lét oszt harapna a moped
100.94 rá van írva de csak 100.84 es ezt volt benne, ami meg most benne van az nemtudom milyen. majd nemsokára szétborítom oszt megmondom.
Ja és itt a bizonyíték a képeken hogy a PitBull kutyafejdizájnt tőlem lopta a KTM
Nekem volt ilyen 250EXC Kicsit gyengusz volt ezért dobtam rá egy 350-es hengerszettet azzal már teljesen jól motorozható volt.Nekem jobban tetszett mint a 400-as.Persze 2004-ben szalon állapotba egy éves motor volt mikor vettem!Mostmár biztos ki van a bele a legtöbbnek.Szerettem nagyon
50-be beszívom ha gondolod.
ELADO 2011-es vadonat uj AKRAPOVIC dob sxf45r felfogatobilincsekkel,rugoval dobozában. Igény szerint számlával joval bolti ár alatt. Ár megegyezés szerint
ez rá van írva vagy mérted?
van hozzá gyűrű
Vigyázok kösssz Neked is jó mocizást!
egy ilyen prox dugvány meg 46 ezer de ehez gondolom gyűrű nincsen? ( tudom palcsee ezt beszéltük, csak nézelődök... )

most szedtem elő a régi dugót..
LC4 be a dugó méret 100.94 ELKO
most van nekem 1 ami 100.84 az még jó vagy már tűréshatáron kívül van?
akkor erre a tankra már vigyázzál,mert ez volt a legolcsóbb a piacon ettől már csak drágábbat kapsz legközelebb! jó motorozást!
jaja majdnem hajszálra,,,,,
csak ha ezzel sietni akartak svájcba akkor pörgetni kellett , hogy legyen valami ...azért gondoltam

de van rá big bore kit 350 es
De annak még ugyanaz a blokkja mint a 400/450 meg 520-nak, nem? Magyarul eléggé túl van méretezve benne minden...
Amúgy nem próbáltam még ilyet, de kurva kíváncsi lennék rá...még az is lehet hogy pont ez az ami nekem kéne
írtam
Hali gecsa megkaptam a doboz csudijóóóó kösz szépen!
amúgy ja nagyszám volt itt is .....haveromnak is sok csaj megállt emiatt...
írjál