Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy 928 sport. 4,5 literes motorral azokbol már van veterán koru is 79-80-asok ,akkor reg dij nincs OT-rendszám olcso bozti stb.
azt jól odaverlek egy varjúval...zvájtakttal
arra ott a LADA
inkább valami bmw-t vennék jáccosnak
akko sztem megvan a próbléma
szinte nem is használja,2000 km sincs benne,gyára szalon álapotban,montam neki már ki kéne kicsit kormolni lehet hogy az a baja,szerintem még 4000 felet nem is forgott
Csak kötekedni akartam veled de sikerült a hátralevő terveim között szerepel hogy szerzek magamnak egy 44-est vagy egy 24-es sport változatot.. hobbi autónak parádézni .
óvatosabban kell állni
mert áll mint a marha
igy van,elrepedt az álásba
hülyéskedtem
amúgy már műszerfalat cserélt ...
micsoda szám alapján yami
hát ezzel a számmal ez jött ki ...jóhogy nem egy wr450
Még szinre is
ez a fajta ?
igen
ez a motor ...sz györgy -é ?
oké...már rémlik ...igazad van..én vagyok a fasz...jövő hét felé bemegyek már és ránézek miket csináltak ezekkel...mert ott látom mi történt a világon a szervízekben ..és megnézem mik a problémák vele/velük..esetleg mit kell csinálni vele......mert lehet alvázszámtól-alvázszámig volt vele ez a baj és visszajavítás van vagy volt rájuk...utánanézek ...
A kérdés az volt hogy havernak van egy 690 DUKE -ja,alap járaton,menet közben,lámpánál,vagy amikor éppen eszébe jut folyton leál,bevitte szakszervizbe(full gas)de 2óra szerelés után ugyan ugy kapta vissza,nem lehet ennek is ki iktatni a lamdaszondáját ugy mint a husky nak?
Kértél egy alváz ucsó 6 száma:714086
aha ...azért emléxem hogy csak kicsibe vót...

hűűhha ...melyik kérdésre gondoltál ? ......írd meg lécci a freemailre és válaszolok azonnal....persze ha tudok....csak annyi levelet kapok..meg elég sokat talán meg se...
de ne haragudj...vagy ez nem olyan , hogy be kell jussak a céghez előbb? ...mert most síszünet van...
Isti nekem is mc-5-öt mondta, csak gondoltam megkérdezem a több info sosem baj.
110/100 de akkor akcios volt aszem,nem válaszoltál duke kérdésre
én nekem egyszer lent egyszer lejjebb
az nem is rossz ár...mekkorka gumi volt az ?